4
  • Blage7
    #4
    A többi játékukkal nem játszottam, így azokról nem tudok nyilatkozni, de a Mad Max sajnos nekem csalódás volt. Imádom a filmeket, ezért vártam a játékot is, amikor belekezdtem, akkor a hangulat is remek volt, de néhány óra után rettenetesen önismétlővé és unalmassá vált. Minden területen ugyanaz a 4-5 féle feladat váltogatja egymást és valahol a sztori felénél arra is rá kellett jönnöm, hogy a játék rettenetesen húzza az ember idejét.
    Akit érdekel, elolvashatja, hogy miért is.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval, a térkép közepén van egy fal, egy nagy kapuval, amit erősen őriznek, elég könnyen fenéken is billenthetik a játékost ha nem felkészülten megy oda, de igazából eleinte nincs is értelme oda menni, mert amíg a sztoriban el nem érsz egy bizonyos pontra, addig nem is tudod a kaput kinyitni.
    Szóval a lényeg, hogy folyamatosan fejleszted a fegyvereidet, a páncélodat, a képességeidet, az autódat és végül eljön a feladat, hogy akkor lenyomni a védelmet, ami sikerül is, a kapu nyitva áll és átléphetsz a következő területre, ahol mi az első küldetés? Menj a térkép szélére és robbants egy lyukat a falon, hogy az NPC-k észrevétlenül tudjanak szállítmányokat átküldeni egyik területről a másikra... Csak hogy akkor kérdem én, hogy mi a fenéért rabolta a játék az idődet az egész felkészülési macerával, hogy ha utána csak simán robbanthatsz egy lyukat a kaputól és az őröktől messze? Ekkor jöttem rá, hogy a játék eléggé időpazarló és hiába a jó kezdés, de sajnos végső soron nem egy jó játék, szerintem. Az pedig már csak egy újabb fityisz a játékosnak, hogy még a főellenfelet, aki a játék elején elagyabugyál minket és elveszi a kocsinkat, még azt sem tudjuk mi magunk lenyomni, hanem Max egy cutscene kíséretében végez vele.


    Na de majd meglátjuk ez milyen lesz, eddig ez amit kaptunk - ahogy a cikk is írja - elég semmitmondó.
    Utoljára szerkesztette: Blage7, 2020.03.29. 13:58:01
  • mumoka 2012
    #2
    itt kéne 1 J -is.
  • ugh
    #1
    "Új átékot készít az Avalanche Studios"


    Jaj. Ne. Ne. Ne.
    Ezek miert nem mennek mar tonkre.
    Minden jatekuk valami orulet bovli szar.
    Mit csinaltak abbol a rage-bol is te atyagatya.