8
  • enyac
    #8
    Szomorú a nők élete, ha ezt állítják követendő példaként eléjük!
  • sad1976
    #7
    4-1 :D
  • Voltan
    #6
    "Pár középkorú nő beszélgetése és családi élete?" Nem, az a Szomszédok volt. Itt viszont aranyásó ribancok vannak, és az ő sugar daddy-eik, még az is ráadásul igénytelen módon van ábrázolva, végtelen primitív módon. Ez alpári, visszataszító, és még ártalmas is lenne, ha az ifjabb korosztály nézné, szerencsére valszeg őket ez teljesen hidegen hagyja.

    Téged fizet valamelyik tévé, vagy a tévéújság kiadók? Valahányszor valaki szót emel a primitív, érdektelen, és végtelenül igénytelen műsorok ellen, te azonnal rohansz teljes fegyverzetben, hogy védelmedbe vedd ezt a rakás szemetet. Legalább jól fizetnek?
  • KoLaMan
    #5
    "Ismét luxusfeleségeket fogunk nézni"
    Nézi a halál - esetleg a cikkíró.

    Amúgy meg Személyeskedő Dömpernek - azzal együtt, hogy nagyrészt most is marhaságokat ír - abban igaza van (sajnos), hogy ez a műsor még messze nem az agyzsibbasztás alja...
    Utoljára szerkesztette: KoLaMan, 2020.03.26. 20:13:25
  • zetortraktor
    #3
    Igen, vannak rettenet ostoba emberek, akik szerint az a gond az emberiséggel, hogy vannak olyan műsorok, amiben kamerák rögzítik pár középkorú nő beszélgetését, illetve családi életét. GUSZTUSTALAN!!! ATOMOT NEKIK!!! HOGY KÉPZELIK! Előttem a kép, ahogy szíved szerint egymás mögé állítanád a középkorú anyukákat és idős nagymamákat, hogy minél kevesebb lőszert kelljen pazarolni a mocskokra, akik ilyet nézni mernek anélkül, hogy engedélyt kértek volna tőled.

    Kívánom, hogy ne tudd meg, hogy milyen műsorok léteznek még az efféle tök ártalmatlan dolgokon kívül. Mert akkor szerintem pánikba esnél. Kezdheted a vizsgálódást a szomszédban, egy tavaly őszi ukrán realityvel, de nyugatra haladva vannak nem semmi produkciók. (És addig jó, míg fel nem fedezed, hogy a youtubeon van olyan műfaj, hogy vlog. Amiben nem egymással beszélnek emberek, hanem EGYEDÜL!! BELE A KAMERÁBA!! CSAK ÚGY!!)
  • Zombee
    #1
    Az interneten terjed egy idézet vagy mifene, hogy az emberiség megérdemelte a mostani járványt... az ilyen műsorokat látva tényleg megérett a világ a pusztulásra fizikailag is, szellemileg már rég elhullott az emberiség.