Szekeres Viktor

Ismét luxusfeleségeket fogunk nézni

Visszatér a Feleségek luxuskivitelben.

A Real Housewives-formátum Amerikában már majd egy évtizedes múltra tekint vissza és a világon már sok helyen sikert arattak különböző változatai, és nálunk sem szerepelhetett rosszul a Feleségek luxuskivitelben, hiszen a VIASAT3 már a harmadik szezonjára hozza vissza a valóságshow-t április 18-án. Az idei szezonban a régi szereplők közül vissza fog térni Csősz Boglárka, Yvonne Dederick, Köllő Babett, Polgár Tünde és Vasvári Vivien, s mellettük "a divat világában rendkívül sikeres" Molnár Nikolett és Nagy Noémi fényűző életét is megismerhetjük.

A csatorna a következőkkel harangozza be az évadot: "Bogiék nagyon komoly döntés előtt állnak, ugyanis férjével a családalapítást fontolgatják, míg Vivi a válásán próbálja túltenni magát, amiben új szerelme, Zsigmond támogatja. Babett, mindenki bizalmasa új szakmai kihívásokat keres, miközben Yvonne, az örök nyughatatlan üzletasszony 25 év után a válás mellett dönt, és minden erejével az újrakezdésre koncentrál. A Polgár családban is nagy változás közeleg, hiszen Dani egyetemre megy, és a világ bármely pontja szóba jöhet. Az amúgy sem szokványos mindennapokat felforgatja Nini és Noémi érkezése, beilleszkedésük közel sem konfliktusmentes, hiszen a hölgyek valódi riválisai egymásnak. Egy biztos, érzelmekből, izgalmakból, családi titkokból és persze luxusból ezúttal sem lesz hiány, a hölgyek garantáltan kiverik majd egyeseknél a biztosítékot."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • enyac #8
  Szomorú a nők élete, ha ezt állítják követendő példaként eléjük!
 • sad1976 #7
  4-1 :D
 • Voltan #6
  "Pár középkorú nő beszélgetése és családi élete?" Nem, az a Szomszédok volt. Itt viszont aranyásó ribancok vannak, és az ő sugar daddy-eik, még az is ráadásul igénytelen módon van ábrázolva, végtelen primitív módon. Ez alpári, visszataszító, és még ártalmas is lenne, ha az ifjabb korosztály nézné, szerencsére valszeg őket ez teljesen hidegen hagyja.

  Téged fizet valamelyik tévé, vagy a tévéújság kiadók? Valahányszor valaki szót emel a primitív, érdektelen, és végtelenül igénytelen műsorok ellen, te azonnal rohansz teljes fegyverzetben, hogy védelmedbe vedd ezt a rakás szemetet. Legalább jól fizetnek?
 • KoLaMan #5
  "Ismét luxusfeleségeket fogunk nézni"
  Nézi a halál - esetleg a cikkíró.

  Amúgy meg Személyeskedő Dömpernek - azzal együtt, hogy nagyrészt most is marhaságokat ír - abban igaza van (sajnos), hogy ez a műsor még messze nem az agyzsibbasztás alja...
  Utoljára szerkesztette: KoLaMan, 2020.03.26. 20:13:25
 • zetortraktor #3
  Igen, vannak rettenet ostoba emberek, akik szerint az a gond az emberiséggel, hogy vannak olyan műsorok, amiben kamerák rögzítik pár középkorú nő beszélgetését, illetve családi életét. GUSZTUSTALAN!!! ATOMOT NEKIK!!! HOGY KÉPZELIK! Előttem a kép, ahogy szíved szerint egymás mögé állítanád a középkorú anyukákat és idős nagymamákat, hogy minél kevesebb lőszert kelljen pazarolni a mocskokra, akik ilyet nézni mernek anélkül, hogy engedélyt kértek volna tőled.

  Kívánom, hogy ne tudd meg, hogy milyen műsorok léteznek még az efféle tök ártalmatlan dolgokon kívül. Mert akkor szerintem pánikba esnél. Kezdheted a vizsgálódást a szomszédban, egy tavaly őszi ukrán realityvel, de nyugatra haladva vannak nem semmi produkciók. (És addig jó, míg fel nem fedezed, hogy a youtubeon van olyan műfaj, hogy vlog. Amiben nem egymással beszélnek emberek, hanem EGYEDÜL!! BELE A KAMERÁBA!! CSAK ÚGY!!)
 • Zombee #1
  Az interneten terjed egy idézet vagy mifene, hogy az emberiség megérdemelte a mostani járványt... az ilyen műsorokat látva tényleg megérett a világ a pusztulásra fizikailag is, szellemileg már rég elhullott az emberiség.