9
 • wraithLord
  #9
  Szerintem ez nem bizalmon múlik. Ha kell a szolgáltatás, nincs más választásod. Viszont okosan kell használni, minél kevesebb adatot megosztani vele, és ha lehet, inkább fizetős legyen, de az sem jelent az égvilágon semmit.

  "Bíznak"... :D
 • Zoliz
  #8
  A rendőrségben bizok a legjobban, mert sose figyel meg, nem követ és ha elkapnám a koronavirust nem tudná kikkel léptem kapcsolatba és addig jó mig nem korlátoz a liberalizmusban.
  Utoljára szerkesztette: Zoliz, 2020.03.06. 10:03:55
 • Sequoyah
  #7
  A Google es a Facebook az kozvetlenul az adatainkbol es. Az Amazon kozvetve.
  A nagyok kozul a Microsoft es az Apple el abbol hogy termeket es szolgaltatast ad el kozvetlenul nekunk, es a profitjukhoz nem jarul hozza a rolunk megszerzett adat.

  Ez nem azt jelenti hogy nem hasznaljak fel, hanem azt hogy igazabol nicsen szukseguk ra, es a profitjuk nagyresze akkor is megvan ha nem gyujtenek rolunk semmilyen adatot.
 • Sydra
  #6
  A google-ban még bízik bárki is?
 • zola2000
  #5
  1 milliárd Windows felhasználóval szemben van kb 4 milliárd Android/Google felhasználó.
 • end3
  #4
  Igazából csak arról lehet szó, hogy a desktop gépek használói, azaz a Windows felhasználók túlsúlyban voltak a vélemények figyelembe vételénél. Végül is a világon van 1 milliárd Win-felhasználó. (Az "egybitesek" meg kinek szavaznának bizalmat, ha nem a szórakozásukat, munkavégzésüket, azaz valamilyen formában az életüket biztosító cégnek... Mivel számukra nincs látható jele a folyamatos adatlopásnak, így hiszik is, meg nem is. A MS-kontent is, így a Candy Crush nekik kifejezett örömet okoz..! A Reflektor folyamatosan változó, gyönyörű záróképernyői, - és anélkül kapnak valamit, hogy konkrétan fizetnének érte, ez a többieknél nem jelenkezik ennyire direkten.)
  Utoljára szerkesztette: end3, 2020.03.05. 08:19:24
 • TokraFan
  #3
  +1, pontosan!
  Hülyék az emberek. A w10 korábban soha nem látott módon és mennyiségben gyűjt adatot, ráadásul mindezt tetézi, hogy a sz*ros programjuk fizetős! Az ingyenes szolgáltatásoknak -egy bizonyos pontig- még védhető az adatgyűjtése, de egy fizetős termék esetén ez elfogadhatatlan!
 • Cat #2
  A lista elején azok vannak, akiknek fizetni kell a dolgaiért, hátrébb meg azok, amelyek "ingyenesek", azaz az adataiddal fizetsz.
 • peterx
  #1
  ez különösen vicces a kémprogram Win 10 esetében..