6
  • Sequoyah
    #6
    A gyarto hagy ertekeleseket. Ha sikerul betolni a rendszerbe 1000 db 5 csillagos ertekelest magarol, es/vagy 1000db 1 csillagosat a konkurenciarol, az sokat szamit.

    Sot, az nagyon sokat szamit. Ha rakeresel egy termekre, akkor valoszinu azt veszed meg ami az elso 3 talalat kozott van, vagy legalabbis az elso oldalon. Egy uj kereskedokent nagyon nehez odakerulni, akkor is ha jo a termek, es versenykepes az ar. A legegyszerubb modja ha hamis ertekelesekkel bevasarolja magat a talalatok elso oldalara.
  • SanMaster
    #5
    Miért hagyna valaki hamis értékelést? Csak akkor lehet értékelni, ha meg is vetted a terméket, azt se egyből, hanem csak miután kézhez kaptad. Én minden termékhez, amit az Amazon-ról rendeltem írtam értékelést. Az Amazonon vannak a legjobb értékelések, sokszor megnézem mielőtt megvennék valamit, plusz a "most useful" értékeléseken egy rakás "like" van, azokat érdemes elolvasni. A kamu kínai dzsunka cuccoknak nem is szokott értékelése lenni, vagy valami google translate szöveg, nulla szavazattal. Ez mikor volt probléma?! ?
  • wraithLord
    #4
    Hát meg a bolt vagy nem tudom ki átirkálja a vásárlók review-ját. Legalábbis én írtam oda 2-3x reviewt, és ugyan nem tudom, hogy mit írtam eredetileg, de olyat biztos nem, ami most ott van. Olyan szavakat nem szoktam használni, és arra azért emlékszem, hogy kicsit kritikusabb hangvételű volt, nem ilyen sablon "minden nagyon szép, nagyon jó, nagyon meg vagyok elégedve" szöveget írtam.

    Az Amazon meg átrakja más hasonló termékhez a reviewt, ha az adott termék megszűnik, amihez eredetileg írták. Még jó, hogy bele szoktam írni, hogy mit reviewolok, talán úgy feltűnik az arra járóknak, hogy nem arról van szó a review-ban, amihez odacseszte az Amazon.
  • _svd_
    #3
    "Eddig nem így működött? Akkor mégis mit vártak? "

    Eddig is így működött.
    Csak az értékelést tették egyszerűbbé. Nem kell írásban értékelni a megvásárolt terméket.
    Elegendő a csillagok számát megadni. Erre sokkal többen hajlandóak.
  • Sequoyah
    #2
    Kinaban (Alibaba, stb...) mar regen megkerultek ezt a vedelmet. Leadjak a "kamu"-megrendelest, ki is kuldenek egy csomagot amiben nem a termek van, hanem "valami", es maris van egy tanusitott vasarlas, ami alapjan lehet irni egy szep nyalas ertekelest.

    Ez viszont csak a sajat termekunk felertekelesere alkalmas, szoval a konkurens termeket kritizalni nem lehet igy.
  • Sydra
    #1
    "A módosítás kizárólag a tanúsított vásárlók esetében működik, akik valóban meg is rendelik az adott termékeket."
    Eddig nem így működött? Akkor mégis mit vártak?