3
 • end3
  #3
  Mindenki az emberek, a "kíváncsi főemlős" vándorlási kedvébe fektet be, meg a szabad jövés-menésének kukkolásába, ahelyett hogy ennek értelmetlenné tételébe tennék a pénzt. (A klímavédelem szükségessége gyorsan felül fogja írni az ez irányú szabadságjogokat, de az emberi vágyakat is.)
 • Ellaberin
  #2
  Ennyi. Remekül összefoglaltad eme nagyszerű platformot :D
 • kvp
  #1
  Szoval a zsenialis otlet az, hogy eladjak a vendegek adatait akinek csak tudjak. Cserebe kapnak a szallodak egy modern szoftvert a szamlazashoz, azaz leginkabb a vendegek adatainak rogzitesehez, mert a rendszer nem csereli le teljesen a regi szoftvereket, csak mellejuk telepul egy adatgyujto modullal.

  Az utolagos adattorles lehetosege viccesebb, mert miutan mar eladtak az adatait a volt vendeg meg jelentkezzen is be sajat nevvel, cimmel, hogy rogzitse azt, hogy amugy torolni akarta az adatait, tehat biztosan valami gyanusat csinalt. Amit persze ugyanugy rogzitenek es eladnak.

  Szerencsere itthon mar bevezettek egy hasonlo fejlesztest (NTAK), csak eppen kotelezo alapon es csak az adohatosag szeretne begyujteni az adatokat. (alapvetoen a fo kerdes csak annyi, hogy adozott-e minden vendeg utan a szalloda)