5
 • ugh
  #5
  Meg azt is meg lehetne ettőla gyíkfasztól kérdezni, hogy miért nincs a kis cegüknél egyetlen valamire való ui designer sem.
  Marmit olyan ak ért hozzá nem olyan akinek valami puccos egyetemről papírja van.
  A youtube video tekerőjét ember nem tudja használni.
  Még asztalin is gáz mert el van csúszva ui grafikai része. Nézze meg mindenki.
  Ha a a play gomb tetejére klikkelsz odarántod a slidert ami meg egy fostos pötty.
  Androidon Otvar nagy play gomb és a kihalványítás amíg a "ui" kint van.
  És mivel a videót kitakarja ezért el kell tüntetni 1 másodperc után.
  Pancserek gyülekezete.

 • ugh
  #4
  Gyááááááj.
  Rostás Guszti...

  Azt arról tud e ez a gyökér, hogy a mobil gmail oldal be se jön browser alól, csak azért hogy az ótvar gmail alkalmazást rá lehessen sózni a user-re?
  Volt egy idő amikor normális asztali oldal jött be ha asztali módra kapcsolt az ember.
  Most meg valami 1893-ból ittragadt html fosládmany jön be.

  Kilóra megvett, india reklámarc.
  Nyersen.
  Egy fasz...

  Utoljára szerkesztette: ugh, 2020.02.07. 06:52:18
 • csigafi #3
  Kezdetben tők jó volt a gmall is gyors rugalmas kőnnyen kezelhető bárkinek. Manapság egy rakás hulladék. Rugalmatlan lassú és teli van felesleges kiegészítőkkel amiket nem is lehet kikapcsolni. Épen ezért használom a html alapú verzióját. Látszik hogy nem a felhasználóbarát megjelenésre gyúrnak. Marhaság a beléptetésnél az is hogy nem lehet egy felületen beírni az usert meg a jelszót. És hát egye agresszívabban akarnak mindenkiről mindent tudni.

  "A második komoly gond az egy hét múlva 15. születésnapját ünneplő YouTube megtépázott hírneve. A platform régóta küzd a vitatott tartalmak problémájával "

  Mert balfaszokat alkalmaznak azért. Fel kéne venni pár embert akiknek az lenne a feladata hogy a yutu tartalmakat ellenőriznék egy megadott szisztéma szerint. mert manapság egy kis trükkel bármi kijátszható. Azonban ha élő emberek ellenőriznék a tartalmakat akkor már kevésbé lehetne kijátszani. Bár lehet íg van csak én vagyok lemaradva.
  Ok tudom meg lehet írni hogy robot ellenőrizne de akkor azt is normálisan kéne megírni pl ok hogy nem írható le hogy fas de akkor a [email protected] se lehessen leírható.

  Ok tudom hogy a nagyobb tudású programozók közül sok ott hagyta őket de ezt maguknak kőszőnhetik a mindenféle negativ dolog támogatásával. Én szeretem a googlét de sajnos egyre használhatatlanabbak a termékeik. szoftveresen és periférikusan egyaránt.
 • Mozes
  #2
  Approved

  Ez lesz a multik "veszte" a kvóra fontosabb mint a tudás.. de legalább elmondhatják magukról, hogy náluk vannak női vezetők szép számmal támogatják a melegeket, feketéket, fehéreket, sárgákat, stb.... szánalmas képmutatás az egész
 • Dobronski
  #1
  Google termekeket hasznalok a szakmaban evek ota es azt lehet mondani hogy egyre rosszabbak, megbizhatatlanabbak. Nem zödhaju 6 nemu, 3 rasszu szerencsetleneket kene felvenni a kvota miatt, hanem tudas alapjan toborozni...