A Disney minden idők legdrágább filmakvizícióját vállalta be
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mondjuk én már hallottam az iróniáról, sőt van olyan alfaja, hogy ön-irónia. Utóbbit sejtem jelen esetben.
A Disney meg arra b.ssza el a töménytelen pénzét, amire csak akarja, de viszonzásként illene nekik nem nyúlni olyan dolgokhoz, amihez nem értenek. Ilyen például a gyerek filmeken túl lévő összes filmes kategória.
Ja és igen, ha komoly a felütés, akkor ezen kő alatt, ahol lakom, sokszor süt a Nap, látszik a Hold és beesik alá az eső, a hó, befúj a szél. 😉
A Disney meg arra b.ssza el a töménytelen pénzét, amire csak akarja, de viszonzásként illene nekik nem nyúlni olyan dolgokhoz, amihez nem értenek. Ilyen például a gyerek filmeken túl lévő összes filmes kategória.
Ja és igen, ha komoly a felütés, akkor ezen kő alatt, ahol lakom, sokszor süt a Nap, látszik a Hold és beesik alá az eső, a hó, befúj a szél. 😉
kibebasz*tt nehéz kô, alig bírtam kimászni alóla, most itt vagyok kultúrára éhesen.
A képen látható két szines úriemberbôl melyik Hamilton? A fehérek gondolom Vettel meg Raikkonen lesznek.
A képen látható két szines úriemberbôl melyik Hamilton? A fehérek gondolom Vettel meg Raikkonen lesznek.
Zseniális húzás a cikk írójától ez a kis zárójeles megjegyzés.
"(amiről minden bizonnyal mindenki hallott, aki nem kő alatt töltötte az elmúlt éveket)"
Elérte a célját, mert pont ez generálja a kommenteket. Amúgy a kutya nem szólna hozzá, csupán elolvassa, tudomásul veszi. Egy unalmas cikk és kész.
Amúgy amerikai, mert Alexander Hamiltonról, Amerika egyik alapítójáról szól. 2015-ben mutatták be New Yorkban. (Most kerestem rá én is, innen a kő alól. 😊 )
"(amiről minden bizonnyal mindenki hallott, aki nem kő alatt töltötte az elmúlt éveket)"
Elérte a célját, mert pont ez generálja a kommenteket. Amúgy a kutya nem szólna hozzá, csupán elolvassa, tudomásul veszi. Egy unalmas cikk és kész.
Amúgy amerikai, mert Alexander Hamiltonról, Amerika egyik alapítójáról szól. 2015-ben mutatták be New Yorkban. (Most kerestem rá én is, innen a kő alól. 😊 )
Innen lentről nézve most vettem észre ,milyen sima a kő alja.
Ha nincs ez a cikk mai napig nem tudom,hogy egy kő alatt éltem-élek.
Köszönöm szépen.
Ha nincs ez a cikk mai napig nem tudom,hogy egy kő alatt éltem-élek.
Köszönöm szépen.
Mivel a globalizmus angliából indult ki valami angol hulladéknak tűnik, ezért mindenkinek hallania kellett volna róla, ahogy az angolt is minden csecsemő keni vágja.
Én se hallottam róla...
akkor én kő alatt töltöttem a napjaimat te rasszista köcsög mert nem halottam rola
kiirom már a fészbukra hagy örüljön más is hogy kőbunkonak tartja az sg a lakosság egy részét, biztos jo marketing ha igy gondolja a cikk iroja
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.02.04. 14:27:20
kiirom már a fészbukra hagy örüljön más is hogy kőbunkonak tartja az sg a lakosság egy részét, biztos jo marketing ha igy gondolja a cikk iroja
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.02.04. 14:27:20
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/