8
-
Ellaberin #8 Na mondjuk én már hallottam az iróniáról, sőt van olyan alfaja, hogy ön-irónia. Utóbbit sejtem jelen esetben.
A Disney meg arra b.ssza el a töménytelen pénzét, amire csak akarja, de viszonzásként illene nekik nem nyúlni olyan dolgokhoz, amihez nem értenek. Ilyen például a gyerek filmeken túl lévő összes filmes kategória.
Ja és igen, ha komoly a felütés, akkor ezen kő alatt, ahol lakom, sokszor süt a Nap, látszik a Hold és beesik alá az eső, a hó, befúj a szél. ;) -
Vata111 #7 kibebasz*tt nehéz kő, alig bírtam kimászni alóla, most itt vagyok kultúrára éhesen.
A képen látható két szines úriemberből melyik Hamilton? A fehérek gondolom Vettel meg Raikkonen lesznek. -
Szlajos #6 Zseniális húzás a cikk írójától ez a kis zárójeles megjegyzés.
"(amiről minden bizonnyal mindenki hallott, aki nem kő alatt töltötte az elmúlt éveket)"
Elérte a célját, mert pont ez generálja a kommenteket. Amúgy a kutya nem szólna hozzá, csupán elolvassa, tudomásul veszi. Egy unalmas cikk és kész.
Amúgy amerikai, mert Alexander Hamiltonról, Amerika egyik alapítójáról szól. 2015-ben mutatták be New Yorkban. (Most kerestem rá én is, innen a kő alól. :) ) -
Newil77 #4 Innen lentről nézve most vettem észre ,milyen sima a kő alja.
Ha nincs ez a cikk mai napig nem tudom,hogy egy kő alatt éltem-élek.
Köszönöm szépen. -
Zoliz #3 Mivel a globalizmus angliából indult ki valami angol hulladéknak tűnik, ezért mindenkinek hallania kellett volna róla, ahogy az angolt is minden csecsemő keni vágja. -
petrov144 #2 Én se hallottam róla... -
#1 akkor én kő alatt töltöttem a napjaimat te rasszista köcsög mert nem halottam rola
kiirom már a fészbukra hagy örüljön más is hogy kőbunkonak tartja az sg a lakosság egy részét, biztos jo marketing ha igy gondolja a cikk iroja
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.02.04. 14:27:20