3
 • BrockSamson
  #3
  Valamenyi koze lehet a filmeknek a sorozathoz. A John Wick az olyan, mint egy nagyon modoros, maffias Harry Potter. Adott egy teljesen valoszinutlen es kiforditott vilag, amiben a bunozoknek lenyegeben tobb szabalyt kell kovetniuk es osszetettebb rendszerben intezik a dolgaikat, mint maguk a bunuldozo szervek (akik ebben a vilagban lenyegeben nem leteznek). Ezen felul vannak nekik mindenfel biraik, es tanacsaik es sivatagban elo kiralyaik... Szamomra peldaul ezert volt a masodik es a harmadik film inkabb kinos, mint jopofa.
  Utoljára szerkesztette: BrockSamson, 2020.01.24. 14:44:15
 • kalapos01
  #2
  Én nem vagyok túl intelligens, de erre nem túl nehéz még nekem sem válaszolnom, szóval örömmel segítek. Azért, mert miután a stúdió meghallgatta a koncepciót, megállapította, hogy nem lesz unalmas? Vagy azon sokaknak, akik megnézték a harmadik részt is. Mert tetszett nekik a második.

  (Egyébként komolyan mondom, elvész a logika ebben a kommentben, vagy eleve nincs is benne. Mi köze a második film unalmasságának egy sorozathoz, aminek más a története, mások a szereplői, mások a készítői, minden más, csak egy épület a közös? Igen, lehet, hogy unalmas lesz. Lehet, hogy piszok jó, csak nem látom a logikát abban, hogy "A második film nagyon unalmas volt, tehát a sorozat is az lesz" kijelentésben.
 • molnibalage83
  #1
  Már a 2. film is dönunalom copy volt. Ebből sorozat? Minek?