Szekeres Viktor

Jól halad a John Wick-tévésorozat

2021-ben érkezhet a The Continental.

Egy ideje nem hallottunk híreket a Lionsgate-féle The Continentalról, ami a John Wick világában játszódna, de a napokban megerősítésre került, hogy a sorozat íródik, és a tervek szerint bemutatásra is fog kerülni jövőre, valamikor, a május 21-én bemutatásra kerülő John Wick 4-et követően.

A The Continental elég sok mindenben fog kapcsolódni a filmekhez, a középpontjában pedig a bérgyilkosoknak menedéket adó szálloda lesz, illetve a Continental-lánc, hiszen több hotel is szerepet kap a világ minden részén. És a készítők szerint még arra is jó esély van, hogy John Wick karaktere feltűnik a sorozatban, de azt siettek leszögezni, hogy nem róla fog szólni a széria. A tervezett sorozat showrunnerje Chris Collins lesz, az executive producerek között pedig helyet kap Basil Iwanyk, Chad Stahelski, Derek Kolstad, David Leitch és Keanu Reeves - nagyjából mindenki, akik a John Wick-filmekben kreatívkodtak. A tervek szerint a pilotot Stahelski fogja rendezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • BrockSamson #3
  Valamenyi koze lehet a filmeknek a sorozathoz. A John Wick az olyan, mint egy nagyon modoros, maffias Harry Potter. Adott egy teljesen valoszinutlen es kiforditott vilag, amiben a bunozoknek lenyegeben tobb szabalyt kell kovetniuk es osszetettebb rendszerben intezik a dolgaikat, mint maguk a bunuldozo szervek (akik ebben a vilagban lenyegeben nem leteznek). Ezen felul vannak nekik mindenfel biraik, es tanacsaik es sivatagban elo kiralyaik... Szamomra peldaul ezert volt a masodik es a harmadik film inkabb kinos, mint jopofa.
  Utoljára szerkesztette: BrockSamson, 2020.01.24. 14:44:15
 • kalapos01 #2
  Én nem vagyok túl intelligens, de erre nem túl nehéz még nekem sem válaszolnom, szóval örömmel segítek. Azért, mert miután a stúdió meghallgatta a koncepciót, megállapította, hogy nem lesz unalmas? Vagy azon sokaknak, akik megnézték a harmadik részt is. Mert tetszett nekik a második.

  (Egyébként komolyan mondom, elvész a logika ebben a kommentben, vagy eleve nincs is benne. Mi köze a második film unalmasságának egy sorozathoz, aminek más a története, mások a szereplői, mások a készítői, minden más, csak egy épület a közös? Igen, lehet, hogy unalmas lesz. Lehet, hogy piszok jó, csak nem látom a logikát abban, hogy "A második film nagyon unalmas volt, tehát a sorozat is az lesz" kijelentésben.
 • molnibalage83 #1
  Már a 2. film is dönunalom copy volt. Ebből sorozat? Minek?