5
 • t_robert
  #5
  Én már akkor röhögőgörcsöt kaptam mikor 20 éve is mondjuk egy fémből készült drága szeműveg keret bele került 35 ezerbe. miközben 35 ezerért kaptál simán egy 8 kilos komplett videómagnót távírányítóval stb. Aztán ahogy méregetted egymás mellett a kettőt. Úgy mint innováció)mennyi van egy viseómagnóban és mennyi egy drótból készült szemüvegkeretben. anyag igény és belefektetett munka az elállításba.....
  és akkor mi a faxom kerül 35 ezerbe egy drótból készült szemüveg keretbe.... :9 • Thrawn
  #4
  Motort, kerekeket, egyéb mozgáshoz szükséges elemeket ki kell dobni. Minek? Ily módon lecsupaszítva bölcső, fészek, (vagy minek nevezzem) a mátrixban.
 • Whysper
  #3
  Én már szó szerin thányok attól ami az autóiparban megy. 300000000 benzin és diesel typus és márka aztán jön a 30303300303 fajta elektromos fajta/márka. Észnélküli márka meg típus meg anyag pazarlás ami itt megy. Konkrétan autó ipar fogja felzabálni a Földet majdnem,hogy. Ennél már cskaa mobil meg a PC ezer fajta alaplap cpu vga stb gyártás még nagyobb tardság.

  meglátok egy cikket már skippelem is el a jövőben . hja mgé egy autó ... hje. 3-t kréek aztán ahaldjunk tovább. az Én 40 milliós házamért már madjnem kapok egy AUDI S8-t 8)
 • tom_pika
  #2
  Valami kva rossz irányba haladnak a dolgok... Szerencsére ezt csak én látom így.
 • molnibalage83
  #1
  Ezeknek elment az esze. Ha olyan szar a közlekedés, hogy arra élettérként kell tekinteni, akkor ott baj van a fejekben.