Az első képek a Denevérember-mozifilm forgatásáról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyilván Joker, Pingvin, Rébusz, Kétarc a legismertebbek, legrégebbiek, de valóban van bőven ellenség a 80 év alatt.
Colin Farrell-t továbbra sem tudom Pingvinként elképzelni
Colin Farrell-t továbbra sem tudom Pingvinként elképzelni
Hát, azért lehet, hogy hoznak másokat, és bár tényleg talán csak a második változatuk lesz moziban (talán, nem tudom), de több értelme lenne újakat hozni, gondolom lennének dögivel nevek. Kár érte.
Ööö, ezt most úgy mondod, mintha nem lett volna Captain Marvel vagy Shazam (vagy Joker) 2019-ben - vagy idén Black Widow, illetve Harley Quinn. Vagy 2021-ben Black Adam, Eternals és Shang-Chi..
Minél több van, annál több jut azoknak, akik új hősöket akarnak, és azoknak is, akiket csak a klaszikusak érdekelnek. Kecske-káposzta. Nyilván van, aki annak örül, amit kap, más meg azon szívja a fogát és irigykedik, hogy nem csak ő kap.
Minél több van, annál több jut azoknak, akik új hősöket akarnak, és azoknak is, akiket csak a klaszikusak érdekelnek. Kecske-káposzta. Nyilván van, aki annak örül, amit kap, más meg azon szívja a fogát és irigykedik, hogy nem csak ő kap.
Ja, isten ments, hogy valami masik kepregenyhez vagy tortenethez nyuljanak....olyan keves van beloluk, nincs mibol valogatni....
Ennek ellenére megint Pingvin és Rébusz lesz az ellenfél. Ráadásul Colin Farrell, mint Pingvin. Érdekes lesz, persze a maszk és trükkök mindent megoldanak.
Látványra már most tetszik, a Nolan féle hightech egy modern metropoliszban kicsit kiherélte a hangulatot.
Látványra már most tetszik, a Nolan féle hightech egy modern metropoliszban kicsit kiherélte a hangulatot.
Ööö, nem sorszámoznak, mert... mit számít? Hányadik volt a legutóbbi Robin Hood? Sokadik. Képregényben nemrég jelent meg a Detective Comics 1000. száma. A Batman-féle saját füzetek is sok száznál tartanak. A végtelenségig lehet történeteket mesélni.
Ööö elnézést, ez hanyadik? Én még leragadtam a 1989-es Michael Keaton-ös (olyan is volt) verziónál...