Nem fogy jól a PC-s Red Dead Redemption 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
30%-al alacsonyabb ár az biztos nem lesz, hiszen ahogy az eladási árak, úgy a fejlesztési költségek is nőttek, de egyébként lehet trükközni, attól függően hogy hol veszed meg. Például a Jedi: Fallen Order a PS Store-ban 18 ezer forintba került, én megvettem Amazonon 13 ezerért, ingyenes postával. Az meg véleményem szerint elég gyenge kifogás, hogy "csak azért töltöm le, mert nincs demo hogy megnézzem milyen a játék..." amikor manapság már rengeteg lehetősége van az embernek tájékozódásra. Régen voltak magazinok meg demok, ma vannak magazinok, weboldalak, videók, élő streamek és alkalmanként demok.
Igen, az RDR2 PC-s indulása finoman szólva sem volt zökkenőmentes, de nem ez volt az első ilyen játék, gondolj csak a Batman: Arkham Knight-ra például, ami a mai napig nem fut normálisan sok PC-n. De még a legjobban összerakott játékok sem jelennek meg patchek nélkül, ott van pl. a The Witcher 3, ahhoz is volt már az első nap patch. És persze ott vannak az olyan játékok, amiket csak a kapzsiság miatt dobtak idő előtt piacra, lásd Assassin's Creed: Unity, Fallout 76 vagy a legújabb Ghost Recon, de ez más kategória.
Summázva a dolgot, kalózkodás mindig is volt és mindig is lesz. Összerakhatod a legfaszább játékot a világtörténelemben, úgy is lesznek olyanok akik ingyen akarják megszerezni, lásd megint csak a The Witcher 3-t. Remek grafika, sok száz órára elég tartalom, nincsenek nagy, játékromboló bugok benne, nincs benne másolásvédelem, sok játékos szerint az RPG-k etalonja, több mint 200 díjat bezsebelt és mégis, sokan inkább csak letöltik. Vagy a Mass Effect 2, amit szintén az akkori legjobb RPG-nek tartottak és mégis háromszor-négyszer több letöltés volt PC-n mint eladott darabszám. StarCraft 2 szintén, várták az emberek mint a messiást, jó grafika, sok újdonság, továbbra is jó, kiegyensúlyozott multiplayer, az epizodikus kampány némileg rontott az összképen, de a játékkal a mai napig foglalkoznak és ismét csak, az eladásokhoz képest kb. háromszor annyi letöltés. És amíg így van, addig sajnos lehet kínlódni a másolásvédelemmel, launcherekkel, összeomlásokkal, patcheléssel...
Ld. pl. ezt a szart is, megjelenés után már életmentő patcheket kellett kiadni hozzá, mert a fos launcherjükkel állandóan összeomlott, és ez még csak a jéghegy csúcsa.
"Kérdés, hogy ilyen adatok (és persze ilyen minőségű port) után szükség van még PC-s Rockstar játékokra? "
Szar konzol portokra semmi szükség nincs, senkitől. Csinálják meg PC-re és azt portolják konzolra, ha már. De Cockstar játékra egyébként semmi szükség semmilyen formában, ahogy azt már fentebb leírtam.
Jó magam pedig akkor se vennék konzolt, ha fizetnének érte.
Viszont amíg nem megy egyértelműen jól, addig a RDR2-t sem fogom megvenni, pedig érdekelne.
Utoljára szerkesztette: Zombee, 2020.01.07. 09:37:47
Ha nincs újrajátszhatósági igény csak a kutyának és gyűjtöknek kellhet, mert a konzolok olyan olcsók, hogy szinte minden gamernek van egy talonba. A PC egyedüli előnye az erősebb hardver kihasználhatósága amit mint látom gyenge port-al nem is sikerült jól.
Bűntetni kell a fejlesztőket és a kiadót.
Utoljára szerkesztette: Zoliz, 2020.01.06. 09:36:26
60€-ért igaz én se, majd ha kijavítják, meg kap még pár akciót.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A
A bug halmaz átiratot és az igénytelen optimalizálást meg sem említem!
Köszönik a PC-sek inkább megvárják a crack-t hozzá a R* meg csókolhatja a popónkat ezzel a hozzáállással!! Arról nem beszélve,hogy megjelenéskor egy már több éves játékért volt pofájuk majd 70 USD-t kérni. RÖHEJ ÉS SZÁNALOM R* !
Az epicgame store is elmehet a ......
A steam-n meg ugyanolyan drága mint a többi helyen.
Hajrá CODEX és CW community! 😊
El. Psy. Congroo.
Amugy meg van fast travel, mar a fo jatek kozepetol (harmadatol) a taborokbol. De (kesobb) lehet "ugrani" taborveres utan, aztan a sajat hazbol, de vegig mukodik a "postakocsi" vagy a vonat is.
De eleve az egesz lenyege a boklaszas. 5-10 perces lovaglas vcagy futkosas kozben is bele lehet szaladni 2-3 esemenybe, ami feladat, erdekesseg, tortenet, jatek stb., vagyis a jatekhoz tartozik. A legtobbszor mindenhova gyalog rohangaltam, mogottem a loval, mert szionte 20 meterenkent meg kellett allni.
Aki az "oda kattint, teleportal, aztan lovoldozik" stilust akarja, annak nem ez a program valo.
Voltak vele gondok, az teny, de mint tudjuk, annak nagyobb a hirverese. Nalam ~150 ora jatek alatt egy fagyas vagy hiba sem volt vele. Az elso inditas ota stabilan megy.
Persze gep/rendszer fuggo, de azert eleg sok "hozzaertest" is olvastam. A notebook-os, Win7-es, hatterben totrrentezo, webezo es egyebeket kihuzhatjuk. Hasonloan a mindenfele tuzfal/virusirto hasznalokat is. Es miutan patch-eltek es mukodott, jottek a mindenfele kulsos program hasznalok, hogy meg szebb (ami erosen relativ) legyen, aztan a panaszok, miert fagy, nem megy vagy lassu.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ez hogy lenne kérdés, persze hogy igény van rá, de nehogy már a nyúl vigye a puskát, miért az én hibám, hogy telibe szarják a PCs változatot megint, és már nem annyira birka a nép, hogy első nap megvegyék a szemetüket?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Én beszerzem majd, de sanszosan sale-n. A minőségi problémák aggasztóak és a sok felszokodó kritika mellett bizony van egy kevés ember, aki érvvel alátámasztja, hogy miért lehet tisztelni az alkotókat, de szerintük miért középszerű játék.
Túl sok lovaglás.
Open world ellenére nincs fast traval.
Egy rakás funkciótlan tárgy és craft rendszer (ez kb minden játékban így van...)
stb.
Nem mindenért a warez a hibás...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.12.23. 13:45:40