3
 • defiant9
  #3
  Egy ember meghalt, valaki csak felelős, ez nem egy villámcsapás volt. Egyenlőre ott tartunk hogy az Uber ellen nem indul bűnvádi eljárás, Rafaela kapcsán ez még nem eldöntött:
  06 November 2019 Prosecutors have ruled-out Uber being liable for Ms Herzberg’s death but the backup driver in the self-driving vehicle, Rafaela Vasquez, may still face charges.
  Azért az áldozat sem nevezhető tisztának a vérében lévő metamfetaminok-al vágott neki a több sávos úton való szabálytalan átkelésnek:
  Elaine Herzberg, was found to have methamphetamines in her system, and her impairment may have led her to cross the street outside the crosswalk, thus leading to her death.
 • NEXUS6
  #2
  Hmmm. Az eset hátterét anno megismerve, hasonló következtetésekre lehetett jutni. Csak reméltem, hogy végül tényleg lényegi javaslatokat fogalmaznak meg. Ami meg is történt, hogy végül csak elmarasztalták a céget és a hatóság/felügyelet a saját korábbi gyakorlatával kapcsolatos kritikát fogalmaztak meg, és nem mondjuk rátolták az egészet az önvezérlőkocsi vezetőjére, ne adj isten az úton szabálytalanul közlekedő sértettre.