9
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #9
    Mit tartasz értelmes időnek? Mit tartasz normális hardvernek?
    Egy 10eFt-os WD green ssd-ről 10-20s alatt bootol, ezt én elfogadhatónak tartom. Inkább az ssd nélküli gépeket kellene elfelejteni már.
  • end3
    #8
    Leginkább azzal kéne kezdeniük valamit, hogy a csodálatos W10-es értelmes idő alatt legyen képes legalább elindulni. - Főként azon a hardveren amelyet rövid teszt keretében önmaga is elfogad működési alapként, - Ne csak az nvme technika 1800 MB/sec-re legyen elég az innovatív fejlesztőmunka.
  • CairoJack
    #7
    Inkább a Win10 kinézetével kellene valamit kezdeni, mert az még mindig okádék rusnya.
    Kb. úgy néz ki, mintha 100 év lemaradásban lenne a konkurenciához képest.
    Annyira ronda, hogy nem is frissítek rá, amíg elviselhető nem lesz a kinézete.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2019.12.15. 17:09:52
  • wraithLord
    #6
    Ti nem az emoticonokról beszéltek? Vagy az appok/programok indítóikonjaiban is el vannak rejtve genderes utalások? :D
  • kvp
    #5
    Az apple mar atallt a ket semleges nemu szulore, egy semleges nemu gyerekkel. Igazabol meg nem eleg forradalmi, egy semleges nemu felnottel kevesebb van rajta es egy gyerekkel tobb, mint ami eleg progressziv.

    ps: A mai modern scifikben eppen 8 feher szulore jut 1 gyerek es a lakossag 75%-a garantalt alapjovedelmen (segijen) el.
  • mumoka 2012
    #3
    hűha ez hatalmas újítás & hatalmas munka.
  • wraithLord
    #2
    Na jó, de ennek a melónak (is) a 80%-a bürökratikus szarságok huzavonájából áll.
    Gondolhatod, hogy nem úgy megy, hogy Pityuka Doe grafikus gondol egyet, áttervezi az összes ikont, aztán megy is ki frissítés... :D

    ----
    Szerintem amúgy inkább kérjék kölcsön a Google dizájn részlegét, azok sokkal jobb dizájnokat csinálnak/ hagynak jóvá... Bár manapság kezd kicsit lefelé menni a dolog, de még így is jobb, mint a MS-é.
  • TokraFan
    #1
    Kreatívabb emberek ingyen fossák a szebbnél szebb ikon kollekciókat a windows-hoz is. A Puhának meg külön osztály kell hozzá, ahol hírértéke van annak, hogy átrajzoltak 100db ikont. Parádés! 2 munkanap alatt átrajzolok ennyit...