6
  • Andrevv
    #6
    Könyörgöm, csináljanak már egy jó kontrollert. Se a PS5, se ez nem fog kelleni, csesszék meg az elavult gamepadjukat, a legidiótább vezérlési mód. Na jó, ez azért túlzás, de platformer játékokon kívül semmire se jó. Inkább veszek majd egy Nintendo Switch-et, vagy megvárom míg kitalálnak egy jobbat.
  • Kissssss0 #5
    az almás sajtreszelő után ezen már meg se lepődöm....
  • NEXUS6
    #4
    XD
  • ugh
    #3
    Kozben megtalaltam a devkitet.
    https://napidroid.hu/wp-content/uploads/xiaomi-air-purifier-2s-header.jpg
  • NEXUS6
    #2
    Azt hittem, hogy a Toszla Kíbertrakja, amely egy másnapos, a határidőt lekésett dizájner gyakornok, a hétfő reggeli kávézás közben viccből elkövetett vizuális merényletének tűnik, csak egy egyszeri esemény volt a világtörténelemben, amit aztán egy erőltetett mosoly keretében sürgősen elfeleljünk.

    Azonban itt valami rémisztő trendszerűséget látok.
    Namost a szituációra két magyarázat lehetséges.
    Egy, hogy a zamerikában a zufógyíkemberek idén is invázióra készülnek, aminek egyik jele, hogy ellopták az összes cégtől a dizájnereket. A kormány titkos hírlevelének megfelelően, a cég vezetősége, minden feltűnést elkerülendő, megkereste az iparágban elérhető legkreatívabb és legtehetségesebb dizájnert, aki jelen esetben a háeres Luszeszíta középsőcsoportos óvodás kisfia volt. A Texkla esetében hasonló megoldást találhattak.

    Kettő. Az ármánykodó kínai kormány az ötgével valójában egy agykárostó fegyvert vetett be a dolgozó ámerikai nép ellen, aminek hatására annak átlagos értelmi szintje a fent említett szakembernek megfelelő szintre süllyedt. Ennek alternatív verziója, hogy a felelős valójában épp az amerikai kormányzat, akik a HAARP-ot a saját nemzetük ellen vetették be, hogy valami amerikai szuperembert hozzanak létre, aminek hatására a hazafiak átlag értelmi képessége az előbb említett szintre emelkedett.
    Lényeg, hogy mindenről a kormány és kifejezetten Donald Trump tehet!!!
    ;)
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.12.14. 01:56:50
  • ugh
    #1
    "Series X lesz minden idők legerősebb Xbox konzolja"
    Ez aztan a valami.
    Ha 0,1 mips-el jobban teker mint a one x mar akkor is a legerosebb.
    A gatyam leteszem.
    Meg jo, hogy a technika nem visszafele halad, nem?
    Az az orszag ahol ekkora marketing bullshittel barmit el lehet adni es mogotte ekkora adag loszar van az konkretan rohad.
    De tenyleg.
    Mar varom a dijakat
    X box kategoriaban a legerosebb xbox: az xbox.

    Ez kesz bazze :D
    Utoljára szerkesztette: ugh, 2019.12.13. 21:34:21