Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Microsoft új konzolja

Xbox Series X címmel jelenik meg jövő télen a Microsoft új konzolja.

A The Game Awardson végre hivatalosan is bemutatkozott a Microsoft új konzolja, melyet korábban Project Scarlett néven ismertük. Az elég fura Xbox Series X nevet már véglegesnek kell tekinteni és jövő télen érkezik is a gép. Az első exkluzív cím, a Senua's Saga: Hellblade 2 már bemutatkozott, így ideje volt a konzolnak is. Az új Xbox megjelenésében is jelentős változtatásokon esett át, hiszen inkább tűnik egy téglának, mint játékkonzolnak.

Ennél fogva elfektetni nem is lehet majd. A paraméterekről már korábban is olvashattunk, de a fejlesztők elmondása szerint "a Series X lesz minden idők legerősebb Xbox konzolja", ami azért nem túl nagy vállalás. A redmondi cég azt is hozzátette, hogy jelen pillanatban 15 csapat is dolgozik exkluzív játékokon, így a konzol történetének legerősebb nyitányát produkálják majd, legalábbis a játékok kínálatában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Andrevv #6
  Könyörgöm, csináljanak már egy jó kontrollert. Se a PS5, se ez nem fog kelleni, csesszék meg az elavult gamepadjukat, a legidiótább vezérlési mód. Na jó, ez azért túlzás, de platformer játékokon kívül semmire se jó. Inkább veszek majd egy Nintendo Switch-et, vagy megvárom míg kitalálnak egy jobbat.
 • Kissssss0 #5
  az almás sajtreszelő után ezen már meg se lepődöm....
 • NEXUS6 #4
  XD
 • ugh #3
  Kozben megtalaltam a devkitet.
  https://napidroid.hu/wp-content/uploads/xiaomi-air-purifier-2s-header.jpg
 • NEXUS6 #2
  Azt hittem, hogy a Toszla Kíbertrakja, amely egy másnapos, a határidőt lekésett dizájner gyakornok, a hétfő reggeli kávézás közben viccből elkövetett vizuális merényletének tűnik, csak egy egyszeri esemény volt a világtörténelemben, amit aztán egy erőltetett mosoly keretében sürgősen elfeleljünk.

  Azonban itt valami rémisztő trendszerűséget látok.
  Namost a szituációra két magyarázat lehetséges.
  Egy, hogy a zamerikában a zufógyíkemberek idén is invázióra készülnek, aminek egyik jele, hogy ellopták az összes cégtől a dizájnereket. A kormány titkos hírlevelének megfelelően, a cég vezetősége, minden feltűnést elkerülendő, megkereste az iparágban elérhető legkreatívabb és legtehetségesebb dizájnert, aki jelen esetben a háeres Luszeszíta középsőcsoportos óvodás kisfia volt. A Texkla esetében hasonló megoldást találhattak.

  Kettő. Az ármánykodó kínai kormány az ötgével valójában egy agykárostó fegyvert vetett be a dolgozó ámerikai nép ellen, aminek hatására annak átlagos értelmi szintje a fent említett szakembernek megfelelő szintre süllyedt. Ennek alternatív verziója, hogy a felelős valójában épp az amerikai kormányzat, akik a HAARP-ot a saját nemzetük ellen vetették be, hogy valami amerikai szuperembert hozzanak létre, aminek hatására a hazafiak átlag értelmi képessége az előbb említett szintre emelkedett.
  Lényeg, hogy mindenről a kormány és kifejezetten Donald Trump tehet!!!
  ;)
  Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.12.14. 01:56:50
 • ugh #1
  "Series X lesz minden idők legerősebb Xbox konzolja"
  Ez aztan a valami.
  Ha 0,1 mips-el jobban teker mint a one x mar akkor is a legerosebb.
  A gatyam leteszem.
  Meg jo, hogy a technika nem visszafele halad, nem?
  Az az orszag ahol ekkora marketing bullshittel barmit el lehet adni es mogotte ekkora adag loszar van az konkretan rohad.
  De tenyleg.
  Mar varom a dijakat
  X box kategoriaban a legerosebb xbox: az xbox.

  Ez kesz bazze :D
  Utoljára szerkesztette: ugh, 2019.12.13. 21:34:21