Visszavág az amerikai kormány a francia digitális adó miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csakhogy az EU többet exportál mint importál, ráadásul az EU importban jellemzőbb a kicsi de annál nehezebben helyettesíthető fejlett technológia(elektronika pl.), mint az exportban(sajt vagy autók)
Tehát a folyamat végén az EU szív nagyobbat, és ezt Trump is tudja. Azért nem reménytelen a helyzet, az EU helyében szépen elmennék a Kínaikkal izibe tárgyalni, na az nem igazán tetszene a jenkiknek ha keresztbe tennénk a kereskedelmi háborújuknak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tehát a folyamat végén az EU szív nagyobbat, és ezt Trump is tudja. Azért nem reménytelen a helyzet, az EU helyében szépen elmennék a Kínaikkal izibe tárgyalni, na az nem igazán tetszene a jenkiknek ha keresztbe tennénk a kereskedelmi háborújuknak.
Ha harc, hát legyen harc! - Meglátjuk mire mennek ott a tengerentúlon a saját dolláros pénznyomdájukkal és előbb-utóbb magukban.
Utoljára szerkesztette: end3, 2019.12.05. 09:13:53
Utoljára szerkesztette: end3, 2019.12.05. 09:13:53
Átfogó szabályozásra lenne szükség, mert az ilyen adok-kapok megoldások mindenkinek csak ártanak. Emlékeztetnélek, hogy az online kereskedelem nem kizárólag az USA felé irányul, a másik legalább ekkora szeletet a kínai cégek hasítják ki, mint pl. az AliExpress és társai. Azok sem kevés pénzt lapátolnak ki, hozzáteszem, az USA-ból is!
Bele kell állni, zsákszám viszik kifelé a lovét adó nélkül. Ilyen nincs. KB az Európai a legnagyobb piacuk.
Innen Európából nézve lehet ilyennek tűnhet a helyzet, de amonnan már egészen más a leányzó fekvése. Gondolom ezen techcégek most a vállukon fogják vinni, nem lesz ebből böri...megmarad vágy szintjén.
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
"Egyesült Királyságból, Franciaországból, Spanyolországból és Németországból származó árucikkeket is."
az unio helyében én már azon ügyködnék, hogy olyan fogást találjak a jenkiken, hogy amíg élnek nem felejtik el soha. Ha jól tudom az a bibi, hogy ezek a techcégek nem igazán fizetnek adót. Ezzel a lépésével Trump egyértelművé tette, hogy ő azt támogatja, hogy csaljál adót. Mondjuk ős is pont ilyen. Meg még hülye is hozzá. Ezért lesz ő az első elnök akit kvázi kirúgnak és még lehet böri is lesz neki kilátásba helyezve. Na akkor legyen nagy pofája.
az unio helyében én már azon ügyködnék, hogy olyan fogást találjak a jenkiken, hogy amíg élnek nem felejtik el soha. Ha jól tudom az a bibi, hogy ezek a techcégek nem igazán fizetnek adót. Ezzel a lépésével Trump egyértelművé tette, hogy ő azt támogatja, hogy csaljál adót. Mondjuk ős is pont ilyen. Meg még hülye is hozzá. Ezért lesz ő az első elnök akit kvázi kirúgnak és még lehet böri is lesz neki kilátásba helyezve. Na akkor legyen nagy pofája.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever