7
  • Cyberdog
    #7
    De volt szerencsém Mara Jade sztorihoz is. S megvalósításban alig volt gyengébb, mint a mozifilmek.
  • Kelta
    #6
    Olvastam, láttam, ismerem..kösz
  • Cyberdog
    #5
    Pár éve belefutottam egy olasz fanfilmesek által készített STAR WARS-ba. 3 részesre tervezték. Eddig elkészült 2 rész belőle, ígérték, hogy kickstart-n összeszedik a 3. részre is a pénzt. Az első rész ami Dark Resurrection Vol.0 címen fut 45 perces (2011) és magyar felirattal is elérhető a YT-n. Sajna a 2. rész ami Vol. 01 (2007) csak angol felirattal érhető el...
    A 3. rész, ami Vol.02 címen fut, évekig nem lehetett hallani, de úgy három hete egy Teaser került ki a YT-re... illetve tavaly néhány forgatási kép is.

    A lényeg, hogy a történet az Endor-i csata után néhány évszázaddal később játszódik.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az újjá alapított Jedi Rend hatalmas veszélybe kerül, amikor egy eltűntnek nyilvánított, nagyhatalmú mester, Sorran visszatér, és kiderül, hogy a Sötét Oldal legyőzte. A Tanács vezetői ugyan megölik, de később valahogy ismét visszatér – szemmel láthatóan legyőzte a halált, a mesterek pedig tudják: ez csak azt jelentheti, hogy Sorran megtalálta a legendás eroni civilizációt és megfejtette szörnyű titkaikat. Az újra visszatért Sorran célja most egy ősi eroni templom pecsétjének feltörése, amelynek mélyén a végtelen tudást és értelmet találhatja meg.

    És hogy egy önző, hatalmas sith lord a mindentudás birtokába jut, ez nyilván rendkívül előnyös lenne a galaxis számára, nem? Ezért egy ifjú jedi, Hope és mestere, Zui Mar a nyomába ered, és megpróbálja meggátolni, hogy az ősi eroniak tudásával felvértezve Sorran afféle istenséggé változzon. (galaktika.hu)


    A galaktika.hu külön cikket szentelt neki... érdemes elolvasni.
    STAR WARS: Dark Resurrection - GALAKTIKA:HU
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.12.02. 02:32:04
  • Kelta
    #4
    ez a baj..Disney idióta
  • Cyberdog
    #3
    Csak a független és fanfilmesekben bízhatsz, akik a Legends-ből dolgoznak.
  • Kelta
    #2
    Timothy Zahn könyveit csinálják meg végre :)
    vagy egy Old Republicosat...
  • Cyberdog
    #1
    C3PO és R2D2 pályafutásának eddig egy nem ismert szakaszát fogja bemutatni... vagy megtudjuk végre, hogy mi az a VT16, amire birodalmi rohamosztagosok úgy esküsznek.

    Csakhogy tényleg ne maradjon ki senki és semmi amiről még le lehet rágni némi mócsingot arról a bizonyos csontról.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.12.01. 10:42:14