Daniel Craig nem készít több James Bond-filmet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Roger-Pierce arcokat bírtam nagyon anno
Sokaknak Sean Connery es Roger Moore volt az igazi karakter. Az eredeti tortenet pedig az, hogy a haboru alatt Ian Flamming semleges teruleten egyszer kartyazott ket naci tiszttel es innen indult az otlet. Persze a haboru utan mar a szovjetek lettek az ellenseg, de az alapotlet ennyi volt.
Az uj Bond valoszinuleg mar noi karakter lesz vagy barmi meg progresszivabb...
Az uj Bond valoszinuleg mar noi karakter lesz vagy barmi meg progresszivabb...
"Nagyon nem JB karakter, "
Miért van egyébként olyan érzésem, hogy azok 95%-a, aki ilyet ír, nem tudja, hogy milyen _A_ James Bond-karakter? Tisztelet a kivételnek persze, aki olvasta a könyveket.
Miért van egyébként olyan érzésem, hogy azok 95%-a, aki ilyet ír, nem tudja, hogy milyen _A_ James Bond-karakter? Tisztelet a kivételnek persze, aki olvasta a könyveket.
Hahh, ez tipikus vélemény netes körökben, de jó eséllyel csak azért, mert sokaknak ez a piperkőc Bond volt az első, ennek a korosztálynak ő számít alapnak. Pedig általános vélemény alapján Brosnan volt a legrosszabb az addigiak közül. Még Daltonnál is rosszabb.
Nem meglepő, hogy nekem is speciel ő inkább bejött, Craig meg nagyon nem, de aki olvasott Ian Fleminget, az tudja, hogy bármelyik másik Bond közelebb áll a regényhős Bondhoz, mint ő. Szóval egy dolog, hogy jó, más dolog hogy jó Bond.
Nem meglepő, hogy nekem is speciel ő inkább bejött, Craig meg nagyon nem, de aki olvasott Ian Fleminget, az tudja, hogy bármelyik másik Bond közelebb áll a regényhős Bondhoz, mint ő. Szóval egy dolog, hogy jó, más dolog hogy jó Bond.
<#eljen>#eljen>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
örülünk, egyet is kár volt neki ... Nagyon nem JB karakter, sehol az elegancia ami az elődökben megvolt. Brosnan volt az utolsó elfogadható Bond.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.