9
-
tomboy013 #9 Láttunk már ilyet :D -
zetortraktor #8 A lakossági fogyasztás nem helyszínt jelöl, hanem minőséget. Ami jó a gyártó szerint, az moziba kerül. Ami nem alkalmas moziba, az megy máshova. Nyilván mindenki igényszintje más. Olykor egyébként bennem is megvan a késztetés, hogy lássak egy ilyen filmet. Eszembe nem jutna megnézni, max akkor, ha nagyon, nagyon jókat olvasok róla, de mivel nem láttam még ilyen Willis-filmet, ezért gőzöm sincs arról, hogy nekem bejönne-e, szóval lehet, hogy nekem sem lennének nagy igényeim. -
Vata111 #6 Moziba nem járok, mióta Willis fénykorának leáldozott. Jobb szeretem otthon megnézni bármelyik DVD szemetét. Szóval az én lakossági fogyasztásomat maradéktalanul kielégíti. -
zetortraktor #5 Fény korában mozifilmekben szerepelt. Manapság a legtöbb filmje ilyen "csak DVD"-vacak. -
BrockSamson #4 Willis regebben, meg fenykoraban is bevallalt egy csomo aprobb szerepet meg cameot (volt, hogy penzt sem kert ertuk). Vicc nelkul, szerintem csak szereti elfoglalni magat, ha D kategoriaval teszi, akkor azzal teszi.
Utoljára szerkesztette: BrockSamson, 2019.11.28. 14:56:28 -
Vata111 #3 Ez a legtöbb mai filmre igaz. Sőt a trailert megnézve olykor többet is látni, mint maga a film. -
Vata111 #1 Ha a B filmes Bruce Willis lakossági fogyasztásra szánja filmjeit, akkor vajon ki a fogyasztója a megannyi remake/sokadik rész A filmnek?