6
  • defiant9
    #6
    Ezt nem te határozod meg ahogy sok mást sem, ha valakinek igénye van arra hogy meleg lakásba érkezzen akkor ez egy közel optimális módszer. Épphogy nem az üres lakást fűti naphosszat, csak a bent tartózkodás idejére biztosítja a szükséges hőfokot.
  • ostoros
    #5
    Van erre egy egyszerű megoldás... nem kell addig levenni a kabátot, amíg nincs elég meleg.... Környezetbarátabb. mint egy üres lakást fűteni...
  • defiant9
    #4
    "szereti a fűtést egyetlen karmozdulattal, odapillantás nélkül feltekern"
    Az otthon és az autó asszisztens összekapcsolásban szerintem arra gondolnak hogy 'hazaszólsz' hogy indítsa el a fűtést mert 15 perc múlva érkezel.
  • NEXUS6
    #3
    Szerintem az én 10 éves kocsimban is van valami kezdetleges hangvezérlés. Lassan 3 éve van meg, de még csak ki sem próbáltam.

    "A válaszolók 28 százaléka mondta azt, hogy nagyszerű tapasztalatokat szerzett a beszédasszisztensekkel, 59 százalékuk volt elégedett a megoldásokkal, de utóbbiak hangsúlyozták, hogy azért a felhasználói élményen javítaniuk kell a fejlesztőknek...."
    Akkor honnan is van az a címben szereplő 95%?????

    Ez olyan, mint egy önvezérlő autókkal kapcsolatos felmérés is lehet:
    Cég: Használna ön önvezérlő autót?
    Ügyfél: Igen.
    Cég: Használná-e Ön ezt az önvezérlő autót?
    Ügyfél: Ez egy önvezérlő autó?
    Cég: Igen, ez az.
    Ügyfél: Nem, ez nem az! Na húzzatok a p@csába!
    XD
  • kvp
    #2
    Valoszinuleg igen. Az emberek tobbsege inkabb megadja egyszer az also es felso ertekeket es hvac rendszer ott tartja amire be van allitva. Nekem ez tipikusan 22-23 fok es akkor nyaron hutson, telen futson amig ennyi nem lesz, de nem fogom allandoan tekergetni.

    Mindezek melett a hangvezerles szerintem sem szukseges. Egy rendes HUD es a kormanyon egy kattinthato dpad boven eleg. A lenyeg, hogy a sebesseg, a terkep es az aktualis beallitasi menu latszodjon amikor egyenesen elore nez az utra a vezeto. Van mar par olyan auto ami ezt tudja es meg csak nem is annyira dragak. Ha mar hang, akkor max. visszajelzesi cellal, lasd hangos navigacio, tehat csak a szamitogep beszel, a vezeto max. gombokat nyomkod a kormanyon.
  • Schwarz
    #1
    Én valószínűleg annak a maradék 5%-nak az 1%-ába tartozom, aki szereti a fűtést egyetlen karmozdulattal, odapillantás nélkül feltekerni, ha akarja, mindenféle géppel vitatkozás és tapikijelzővel való kínlódás nélkül.