15
Half-Life Alyx
 • Ironman2
  #15
  Ez egy hatalmas reklám lesz a VR gyártóknak,gondolom nagyon örülnek a hírnek,mindegyik majd evvel a játékkal adja el a méregdrága kütyüjét,mert akik idáig nem vettek VR-t,majd azok is beruháznak egyre.Közben meg titokban átirják a kódokat (vagy már meg is van),hogy lehessen asztali gépen is tolni,aztán kiadják egy év múlva.Parasztvakítás az egész!
 • Evoluti0N
  #14
  Inkább fav- és majd talán visszajövök megjelenés után. Úgy tűnik, h az összes hozzászólás arról fog szólni, h miért VR-ra jön és nem olyanok jönnek és kommentelnek ide, akik játszani is fogják. :D
 • Kissssss0
  #13
  jesszus ezek az árak...
 • Darun
  #12
  De gondolom ezt a készitésnél eldöntik, hogy lesz e "normál" vagy csak VR. És akkor eleve úgy kezdenek neki. Ebben az esetben a Valve eleve úgy állt hozzá, hogy csak a VR-osoknak fejleszt játékot... persze megtehetik, bizonyára nem vágja majd földhöz őket az ebből fakadó bevételkiesés. A hozzáállás meg játékos szempontból nem mondható szimpatikusnak, mert aki nem rendelkezik VR-al, az le van szarva?!
 • Evoluti0N
  #11
  Sok játéknak meg csak VR verziója van és úgy van megcsinálva az irányításuk, h csak VR kontrollerekkel irányíthatóak és ha valami másra implementálnák őket, akkor teljesen megváltozna az irányítás és vele a játék is.
  Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.11.25. 14:38:15
 • grebber
  #10
  Ez már csak azért is kamu mert kegyetlen sok játéknak van sima verziója és VR is. És nem más a VR története történése semmi csak annyi hogy vr-ben csináljuk a dolgokat.

  Csak nem értem ha magyarázkodnak miért nem mondják meg egyenesen el akarjuk adni a VR szarunkat . ****nak kell hazudozni? Azt hiszik hülyék az emberek?
 • Kissssss0
  #9
  már gyártják is a kifogásokat a pc port ellen...
  Half-Life: Alyx – Egyszerűen nem működne egérrel és billentyűzettel
 • Evoluti0N
  #8
  Fav. Szeretettel várom.
 • caps lock
  #7
  Egér+billentyűzet az tényleg macerás lenne, de meg lehetne oldani sima xbox vagy ps kontrollerrel. Az egyik analóg mozgatná a bal, a másik a jobb kezet, tehát mindkettő egyszerre volna kamera és akciógomb. Lőni a ravaszokkal, előremenni D-paddal, stb. Talán nem volna tökéletes de minden fontos funkciónak lehetne gombot találni.
 • Flecsy
  #6
  van két semmiben lógó kezed, hogy oldod meg az irányítást bármilyen más periférával mint a vr kesztyüs/kontrolleres megoldása?
 • caps lock
  #5
  A trailer alapján működne a játék VR nélkül is. Tetszenek ezek a semmiben lebegő kezek, akár új stílust is képviselhetne a belső nézetes lövöldék piacán.
 • Caliph
  #4
  nekem ez kimarad,én sem veszek VRt... ja és basszák meg :D
 • Árnyvadász
  #3
  Engem akkor se igen érdekelt a HL mikor sláger volt. Mivel gamer vagyok/voltam, természetesen végigjátszottam mind a két részt. Jó volt, de ennyi. Nekem most is, akkor is egy Dark Forces, Jedi: Outcast, Blood, NOLF és ezekhez hasonló FPS játékok lesznek a nosztalgiáim. Most amikor VR szettre próbálják meg eladni még annyira sem érdekel. Ki se fogom próbálni.

  Egyébként, ha már Valve játék, Portal 1-2 volt igazán nagy durranás számomra. De az sem érdekelne VR-ban. Monitoron viszont most, hogy említetted lehet a karácsonyi időszakra a második részt feltelepítem és végigviszem harmadjára is. :)
 • Ironman2
  #2
  Kicsit szomorú vagyok,mert nagy kedvencem volt a Half-Life sorozat,mindegyiket végig játszottam a Portalokkal együtt,végre jön egy új sztory,erre ráerőltetik a VR sisakra.Hogy emiatt továbbra sem veszek sisakot az biztos.

  Ki hogy van evvel?

  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.11.22. 13:13:01
 • Ironman2
  #1
  "mai napon végre bemutatkozott a Valve hosszú idő után kiadott első Half-Life játéka, az Alyx, amelyben a jól ismert hősnőt irányíthatjuk egy, az első és második rész között játszódó, hosszú történet során. A bibi csak az, hogy a HL Alyx kizárólag VR-ban lesz játszható, aminek sokan nem örültek. Természetesen felmerült, hogy esetleg a megjelenés után készül-e belőle hagyományos verzió. A Valve alkotói nemmel válaszoltak, és talán kicsit támadható magyarázatot adott."

  Forrás cikk  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.11.22. 13:09:54