16
 • bakvarnyu
  #16
  Azok szórakoztató filmek, csak semmi közük a valósághoz.
  A Halál 50 órájában a híres német tankok M47-es királytigris :))
 • dyra
  #14
  Aha! A Dunkirk-et menő rendező rendezte ezért az jó film? Nekem meg pont az nem tetszett.
  Utoljára szerkesztette: dyra, 2019.11.29. 13:39:11
 • Zombee
  #12
  Azért az a Midway sem túl jó szerintem, korának egyik leggyengébb háborús filmje a nagyok mellett. Lehet történelmileg hűbb, de tele van archív felvételekkel, az egész nem túl lebilincselő. A halál 50 órája vagy A híd túl messze van sokkal jobb háborús filmek. Persze a Kelly hősei és Piszkos 12 duót nehéz felülmúlni, de ezek nem klasszikus értelemben vett háborús filmek, inkább két jó akciófilm, ami a háború alatt játszódik.
 • coolbboy83
  #11
  Tipik kritikus.... húzzunk le mindent, mert minden szar.... egyáltalán nem szar ez a film, és a látvány milyen legyen egy olyan kort idéző filmnél??? Semmi gond nincs vele
 • Zoliz
  #10
  A remek Remakek korát éljük és visszasirják a nagy háborút a filmesek. Ezért lett a Star Wars is elcseszve, mert az eredetinél még csak 30 egynéhány év telt el a VH óta. Azért is voltak benne acélosabbak az alakitások.
  Utoljára szerkesztette: Zoliz, 2019.11.21. 11:48:07
 • AnuluWork
  #9
  Melyik az elnök végveszélyben? A fekete elnökös vagy a fehér elnökös amiből 3 rész is készült (bár a 3.ban már ott is fekete az elnök)? Mindig keverem így magyar címekkel, mert ugye volt egy Harrison Fordos elnök végveszélyben is.
 • Ellaberin
  #8
  Bár még nem láttam, de meg fogom nézni. Amúgy meg az a véleményem RE-ről, hogy bárcsak ennyire lenne sz.r az összes rendező. Persze vannak neki is rosszabb rendezései, de még mindig nézhetőbbek, mint több ezernyi másik rendező "alkotásai".
  (Az meg, hogy ez egy amerikai hadtörténelmi film egyértelművé teszi, hogy egyfajta nyalonc film lesz. Próbálna másképp hozzányúlni örökre elásná magát. )

  Ha már szóba került a Dunkirk - ennyire semmilyen filmet már régen csináltak ennyi pénzből, ekkora statiszta stábbal. Kár volt érte, pedig nagyon vártam - lehet ez volt a baj.
 • Dewri
  #7
  Csak azt nem értem miért kellett pont Midwayről csinálni megint egy filmet, mikor egy tisztességes film már készült róla 1976-ban az akkori nagy színészekkel, mai napig a remek háborús filmek között van, mint a többi nagy klasszikus (Kelly hősei, A halál 50 órája, stb)...

  A Midway-i csata
  Utoljára szerkesztette: Dewri, 2019.11.17. 15:07:00
 • molnibalage83
  #6
  A Dunq sajnos tényleg semmilyen.

  De, hogy RE igazán jó filmet nem csinált, az ziher. Egyszer megnézed és csá. Már, ha bírod.
 • Montanosz
  #5
  Dunkirk borzalmas lett felejtős, ez legalább jó szórakozás volt és kellőképp látványos
  Sajna megint az van hogy a sg 12 éves, filmet nem is látott cikkírója beprobálkozik
 • Ender Wiggin
  #4
  A Dunkirk maximum annak tökéletes példája, hogy milyen egy igazán nézhetetlen film. A Függetlenség napja 2-t kivéve igazán nézhetetlen filmet nem csinált Emmerich.
 • Zombee
  #3
  Szerintem sem rossz Az elnök végveszélyben. Élvezhető Die Hard koppintás, klasszikus 90-es éveket idéző akciófilm. Bár minden rossz akciófilm hozná ezt a szintet.
 • csicso82
  #2
  Nekem az I.E 10e is tetszett, persze a történet erősen mese jellegű de jól meg lett csinálva.
  A "2012" is nagy kedvencem, a Hazafi Mel Gibson-nal pedig igazi etalon.

 • MaxMontana
  #1
  Az elnök végveszélyben nem volt rossz film, csak csökkentette a bevételeket, hogy pár hónappal korábban futott a moziban a tök ugyanarról szóló Támadás a Fehér Ház ellen. Az i.e. 10 000 viszont szerintem is a legrosszabb műve volt Emmerichnek.