6
  • ostoros
    Ez sem kizárt... Már most nyílik a társadalmi olló, lehet lesz a szuper fejlett elit, meg a guberáló tömeg... sok sci-fi témája ez, nem új dolog, és tényleg arrafelé haladunk. Mondjuk van ahol pl. Afrika, már most is ez a helyzet...
  • Macropus Rufus
    Érdekes a teszt. De a sztem azért ez nem jelent igazából semmit. Ha baj lenne, komoly baj, akkor pont a digitális világ fog elsőként leállni (pl. mert nincs erőmű ami áramot termelne). Értem én, hogy most ez a trendi, de igazából a túlélés nem ettől fog függeni.
  • Macropus Rufus
    "mint 30 százalékában van működő WLAN-hálózat"
    így se soxor írjál le, hogy 30%-ban van internet elérés.

• dyra
    Épp a technológia ment meg minket akkor is ha a 10 méterrel magasabb lesz a tengerszint. Persze annak a szűk rétegnek aki élvezni fogja. A többieknek tényleg a kőbalta marad.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2019.11.13. 06:42:38
  • ostoros
    Szerintem nem az lesz a jövőt meghatározó technológia, amit sokan hisznek, hanem a kőbalta készítésben kell menőnek lenni...
  • TokraFan
    Akkor Dániáé a jövő! Az adatok fényében még csodálkozik bárki, hogy ennyire terjed a butaság, az ezoteria és egyéb ostoba agymosás? Ha a fiatalok ennyire le vannak maradva, milyen adatok jönnének ki a felnőttek, nyugdíjasok körében?