9
 • esemve
  #9
  nap elött kushadas, arnyek kiszuras van :) rombolhato környezet na ez nincs.
 • Macropus Rufus
  #8
  a hozzászólásokat elnézve: akkor mi a fene miatt kell 175GB ennek a programnak? :o
 • hawkie22
  #7
  A vélemények nem egyeznek mindenkinél, de hát nem is vagyunk egyformák. Szerintem meg az utóbbi évek legjobb CoD-ja, én nagyon jól szórakoztam a kampánnyal, és a multit is elöveszem minden nap 1-1,5 órára, ha van rá lehetöségem. Mondom ezt úgy, hogy anno, amikor indult a két nagyon vonal, CoD és Medal of Honor, akkor én a MoH vonalon indultam el.
 • R1c0
  #6
  Kotvány játék, elfogult cikk. De ez az én véleményem.
 • Mat666
  #5
  Ja hát ebben van valami bár én az elmúlt 10 év alatt 2db Codot vettem ezzel együtt.
  De szerintem ez volt az utolsó.
 • Zoliz
  #4
  Nade te is megvetted, amíg sok százezren-millióan megveszik felesleges a játék minőséggel foglalkozni amikor a marketing viszi..
 • Mat666
  #3

  Megvettem játszottam vele két és fél órát mondom gyors vissza kérem a pénzt de sajnos már nem lehetett mert túl sokat játszottam vele állítólag ez volt az indoklás hogy miért nem kapom meg a refundot.
  Teljesen átlagos semmi extra nincs benne a járműves multi az nagyon gyenge az amit ott mutatnak az 10 ével ezelőtt is kevés lett volna.
  A gyalogos pályák már jobbak de azt is átlagosnak lehet mondani. A grafika elmegy egész jó de ettől maga a játék még nem jó egy átlagos tömeg fps.
  Azért valahol vicces hogy a régi Mw1-2 a mai napig a legjobb részek azt amit ott mutattak nem tudták 10 év alatt megismételni volt egy két jó próbálkozás de ennyi.
  Ez a játék nem ér meg közel húszezret egy tízest max.
 • NEXUS6
  #2
  Grafikában tényleg van előrelépés, de közben a konkurencia, viszonylag jól rombolható környezettel ad értelmet annak, hogy pl tankba pattanjunk és rárogyasszuk a kemper mesterlövészre a házat, ha máshogy nem megy. Vagy amikor egy fal mögött kushatsz, és mögötted a Nap, vagy egy fényforrás van, látod ahogy az ellenfél árnyéka melyik irányból bukkan föl, és nem ér meglepetés, stb.

  Na hát ebben a COD-ban ilyen nincs. Pedig én szeretem is a szériát, az első MW-t rogyásig jáccotam. Szal elszállt az idő, az Activision meg ül a babérjain, hiszen lassan bármit kiadhatnak COD néven tutti kasszasiker lesz. :(