Egyre fontosabbak a hardverek a Microsoftnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 6 hüvelykesnél nagyobb kijelzőkön a Windows a legjobb operációs rendszer és ez egy egyelőre így is marad."
Melyik windows? Nekem az iPadOs eddig elég jól megfelel eddig 10 colon.
Melyik windows? Nekem az iPadOs eddig elég jól megfelel eddig 10 colon.
Azért egy teljes értékű Windows, telefonon nagyon is jó alternatívája az Androidnak (vagy IOS-nek). Mert hogy ilyet jelentettek be, két kijelzősökre.
Az ingyenes szoftverrel (android) nem igazan lehet piaci alapon versenyezni, tehat ott maradt teruk ahol vagy nem szamit annyit az ar, de fontos a visszafele kompatibilitas (irodai desktopok) vagy nincs ingyenes alternativa (hardverek).
A ket kijelzos eredmenyekre csak annyit tudok mondani, hogy ha jol ertem az embereknek nem ket kisebb kijelzo kell a multitaskhoz, hanem inkabb csak egy nagy, egyszerre egy feladathoz.
A ket kijelzos eredmenyekre csak annyit tudok mondani, hogy ha jol ertem az embereknek nem ket kisebb kijelzo kell a multitaskhoz, hanem inkabb csak egy nagy, egyszerre egy feladathoz.
"A 6 hüvelykesnél nagyobb kijelzőkön a Windows a legjobb operációs rendszer és ez egy egyelőre így is marad."
Melyik? A Win7 vagy az XP?
Melyik? A Win7 vagy az XP?
"A 6 hüvelykesnél nagyobb kijelzőkön a Windows a legjobb operációs rendszer..."
Nembaj, hogy 6" alatt már nincs androidos telefon kis túlzással, Windows teló meg már rég kifújt. Akkor miről beszélnek? 😄
Nembaj, hogy 6" alatt már nincs androidos telefon kis túlzással, Windows teló meg már rég kifújt. Akkor miről beszélnek? 😄