4
 • M2 #4
  Androidon egyébként jól látszik, hogy a nagy IT vállalatoknak csak akkor van esélye a Pay szolgáltatásukkal, ha másokat nem engednek az NFC közelébe.

  Google Pay, Samsung Pay (meg a többi próbálkozó) soha nem fog úgy elterjedni, mint az Apple Pay.
 • HyBrIDNyLA
  #3
  Az OTP Simple Apple Pay alapú, az Androidon pl. a Simple-nek semmi köze a Gpay-hez. ÁSZF 53. a) ...és akkor még nem is beszéltünk az egyéb alkalmazásokról... pl. MKB Pay, Gránit Pay, Budapest Bank pay! Nem hinném, h a Google itt hibás lenne bármiben.
 • Sequoyah
  #2
  Sokan elhesegetik ezeket a vadakat mondvan nem ovek a piac 100%-a, es akkor nem szamit...
  Pedig dehogynem szamit. Az erofolennyel valo visszaeleshez, es ezzel a fogyasztok megkarositasahoz nincs szukseg klasszikus, tankonyvi monopoliumra... A csaladon beluli eroszak sem lesz legalis csak azert mert az asszony valaszthatott volna masik ferjet is maganak...


  Egyebkent nem csak az Apple csinalja, a fo bunos a Google. Es ahelyett hogy megoldanak a problemat, uj piacokon jelenik meg. Most peldaul eppen a streaminget teszik tonkre...
  Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2019.10.18. 16:30:58
 • M2 #1
  Az Apple saját ökoszisztémáján belül egyértelműen és folyamatosan visszaél hatalmi pozíciójával.
  Ha olyan elterjedt lenne, mint az Android, akkor már rég monopólium elleni eljárások tucatjaival kellene szembenéznie. Abszurd módon az a szerencséjük, hogy nem az övék a piac nagyobb része.