14
Playstation 5
-
#14 eddig kicsivel volt :o mea culpa
belottem ezt nevnek, ha gond van vele, odaat lehet panaszt benyujtani :D -
#13 Ezekből egyik se.
PlayStation 4 // PlayStation 5 -
#12 oks, akkor egyelore egyesitsunk, release-nel meg majd latjuk
akkor az elso 5 kommentet atmasoljatok legyszi a ps4 topicba? es akkor ezt zarom
mi legyen a neve amannak?
- Playstation 4
- Playstation 4-5
- Playstation
valami mas? -
#11 mint readonly user: szerintem menjen egy topikba -
#10 Mehet egybe +1 -
#9 Szerintem is, én nem mondom, hogy ide írkáljunk - egyelőre csak meg lett kreálva arra a célra, hogyha a jövőben megjelenne a konzol.
Viszont az is igaz, hogy így is alig vagyunk a PS4 topicban, szóval nem biztos, hogy tovább kéne szegmentálni az amúgyis szűkös júzerszámot.. szóval igazából én is megértem mindkét variációt :) -
#8 Nekem mindkét megoldás jó.
Azt lehetne, hogy a konzol megjelenéséig a másik topikban firkálunk, de a megjelenés után szétválasztani a kettőt, mert biztos lesznek új júzerek, akik csak PS5 témában akarnak, vagy csak PS4-ben.
Tiszta helyzet valóban az lenne, ha szét lenne választva a kettő. -
#7 Szerintem fölösleges ez a topik, mehet a ps4-esben az 5-tel kapcsolatos diskurzus is. -
#6 nem ugy volt hogy a ps4 topicban folytatjatok a ps5 temat is? mint ahogy a zikszboksz topik is van, meg a nintendo
en azt javaslom hogy ezt zarjuk, amazt meg nevezzuk at vagy Playstation -re vagy Playstation 4-5 -re
mi legyen? -
#5 Csak azt telepítjük ami kell single or multi.. Már ezer éve így kellene működnie minden létező platformon -
#4 további, részletesebb cikk a masináról:
Exclusive: A Deeper Look at the PlayStation 5
hardveres ray-tracing!
RTX ON
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.08. 14:46:57 -
#3 Horizon: Zero Dawn 2-re tippelek nyitó címnek. -
#2 Akkor màjusban adom is el a PS4 pro-t. :) -
#1 PlayStation 5 launches holiday 2020
Mivel mától hivatalosan is Playstation 5 névvel bír majd a SONY 2020 év végén érkező next-gen konzolja, ezért szerintem ideje nyitni neki egy topicot! :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.08. 14:34:30