2950
-
#665 Nekem is ez volt a problemam. Videokartyat updateltem, megprobaltam mindent, amit a support oldalon irtak, de nem sikerult elinditani - ugyanezt a hibauzenetet kaptam.
DE!
Ha letiltom az AVast-ot inditas elott, akkor elindul a jatek.... utana alt+tab, avast visszakapcsol, es minen ok.. -
#664 -
FartingSquirrel #663 UPDATE:
Most jött az e-mail, kérdés nélkül refundolták úgy, hogy már be volt aktiválva Epic Games Store-on, ráadásul a Humble Walletem balance-át is visszaadták (mert egy részét abból fizettem). -
#662 Hát hölgyek/urak nem rövid számítógépes pályafutásom alatt megértem egy olyat - végre -, hogy egy eredeti játékot nem tudok sehogy elindítani
Hát igen, ez az, amire Áron bácsi is azt mondaná a székely viccben, hogy ez viccnek is durva lett volna. Ma ez a rideg valóság a AAA címke mellett. Mintha megvennéd a zsír új autódat, amivel a szalonból sem tudsz elgurulni... -
#661 -
#660 Hát hölgyek/urak nem rövid számítógépes pályafutásom alatt megértem egy olyat - végre -, hogy egy eredeti játékot nem tudok sehogy elindítani. Ha leveszem a nyilvánvalóan frusztráló részét, mellyel itt senkit nem kívánok untatni , akkor be kell látni, hogy ez azért elég kacagtató Rockstarra nézve !
Ez a két meme fejezi legjobban az érzéseimet !
Meme"Red Dead PC is finally here!"
Meme "Check out my new sick Red Dead Redemption 2 wallpaper! I even took it from the game."
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2019.11.06. 16:45:45 -
lonvard #659 Ez inkább koncepció kérdése. Azért nem lehet menteni, hogy ne mentegesd az állást minden egyes lövés után, és így legyen vlamennyi extra kihívás a küldikben. -
#658 érdekes cikk a cég tehetelenségéről -
mike01010101 #657 Igen, kár hogy azóta 11 év eltelt és még mindig itt tartunk :) -
#656 Ja, ez igaz. Sajnos ez ilyen volt a GTA-kban is... -
mike01010101 #655 Küldetés közben nem lehet sajnos. Csak ha szabadon kalandozol. -
#654 Itt is lehet. Esc - Story - és save.
Ami inkább idegesít, hogy a főmenüből nem tudsz tetszőleges mentést betölteni, szóval először betölti az autosave-et, és csak a játékból tudsz más mentést betölteni - szóval kétszel lehet végigélvezni a nem rövid töltőképernyőt. -
mike01010101 #653 Az azért jól esett volna ha bármikor lehet menteni. Nyiltvilágú játéknál már a Gothic is tudta 2001-ben. Ha kevés az időm neki se merek kezdeni egy küldetésnek... -
#652 Laikusként én is erre gondolok, a konzol port jól sikerült, de pluszban berakott újdonságok (amelyek a régebbi konfigon nem "aktívak") okozzák.
Hozzáteszem, hogy a nálam tapasztalt inkább medium, mint high beállítások melletti 40-50 fps azért nem a gaming csúcsa, vagyis lehet, hogy döcög és megy most, hurrá, de a szerencsések azok lesznek, akik frissebb konfigon játszanak 2-3 patch múlva.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.06. 15:27:23 -
lonvard #651 Van egy olyan empírikus tapasztalatom, hogy a konzolról pc-re faragott játékok jól muzsikálnak a gyenge konfigokon. Tomb Raider első része volt annak idején olyan, hogy mikor már semmi nem futott az akkori konfigon, akkor beesett ez a vadiúj játék, és médiumon simán. Ez a játék is fut a te kis gépeden, Win7-en ráadásul. Szóval meg van ez csinálva, csak vannak benne anomáliák, amiket biztos gyorsan kijavítanak. -
#650 Rosszul hiszed. Win7 64bit sp1, es siman ment (eddig) nalam, mind a story resze, mind az online. Dx12-esre valtva csokkent az fps, de megszunt a lagspike is.
Nem a winnel lesz a gubanc.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.06. 15:14:24 -
lonvard #649 Nézd, amíg nem esel neki forrasztópákával az alaplapnak, addig nem csináltál semmit. Meg kell keresni a bios lapkáját, és rácsapni egyet kalapáccsal. Utána megnézed elindul-e. Ha igen, akkor jöhet a páka. Amikor már füstöl, az a jó. Utána újraindítod, és kész. Szervíz. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.11.06. 15:03:43 -
#648 Win7 64bit, I7, GF980, 16GB Ram. Nem írja, hogy nem indul minimumként ennyin. De mivel nem én vagyok az egyetlen, csak reménykedni tudok, hogy végre PCn is elindul. -
#647 Most már olyat is kipróbáltam, hogy nem-e keresi az EPIC Games launcherjét online, de nem ... :D
Ahogy a zsidó rabbi mondta: Pedig lett volna még pár ötletem! :D -
lonvard #646 :-D
-
Árnyvadász #645 Én kivárok a javításra. Biztos lesz hozzá. Játszhatónak játszható, 40-50 fps megvan, benchmark szerint 43 átlag, 84 max. Azért ma sakkozok a grafikával, tegnap inkább játszani szerettem volna, mint tesztelgetni. Muszáj lesz, mert a második fejezet nyíltabb, részletesebb grafikailag, látótáv is nagyobb, emiatt érzetre ott már sajnos kevésnek tartottam a framet. Szebben is mutat, bár a havas rész is szép volt, csak ott a hó rengeteg mindent eltakart. Igaz a hóban mászkálás jól néz ki. Vadászat közben is érdekes volt a nyomokat tényleg, valójukban szemlélni a hóban, majd az elejtésnél a vérnyomok egészen élethűek lettek.
Aztán ma még megnézem azt is, mire állítja be optimálisan a GeForce Experience. Tegnap már el is feledkeztem erről. Remélem nem butítja nagyon le, bár tényleg az a helyzet, hogy közepes beállításokkal is egy az egyben olyan, mint a promóciós képeken.
Egyébként engem a játék eleje (téli rész, magas hegyek közt) a Skyrim emlékét hozta fel. Nagyjából hasonló, picit effektezettebb formába. Jut eszembe effektek. Köd, pára, hóvihar, szél, havazás, hóban lévő nyomok, vízen átkelés fodrozódása nagyon ott van a szeren. Nem beszélve a hó ruhára rakódásáról meg egyéb dolgokról. De amúgy a Skyrim is tudta ezek nagy részét, csak nem ennyire látványosan. Érthető, 2011 vs 2018 közt azért fejlődött az API.
A lentebbi (hegyről leérkezve) régióban azért már részletesebb a kinézet, mint más AAA kategóriás nyílt világú játéknál. Sokszor azt figyeltem meg, az átvezetőkben a lovak, emberek mozgása, kinézete kicsit olyan vízfestékes tónusú, de ez kifejezetten passzol ehhez az amúgy is természetes festményszerű (szvsz ez a legjobb szó rá) grafikához. És érdekes módon nem az a korszakalkotó, világmegváltó az egész kinézet, csak minden a helyén van és működik. Szép is, de már majd minden részletét láttuk máshol, más játékban. Nem is kellett feltétlenül az, hogy nyílt világú legyen. Csak egy példa: Tomb Raider legújabb rész --> Ott a sárban járkálás volt olyan, mint itt a hóban.
Nyilván azért lesz itt majd állejtéses naplementés, vagy felkeltés rész, csak tényleg nem éreztem azt, hogy bár egy nem mindennapi kinézetű játékról van szó még sem tartom (és ahogy olvasom mások véleményét, ők sem) korszakalkotónak. Mondjuk úgy, ahogy azt egy új GTA rész esetében már megszokhattuk.
Ti mit gondoltok erről? Titeket ez a kinézet mennyire hatott meg vagy lepett meg? -
#644 1-2 marhaságot még kipróbáltam de amúgy semmi lényeges. várom, hogy ezek az ökrök mikor hajlandóak fixet kiadni rá. -
#643 Remélem már megoldódott neked.
Alap rendszerkövetelmény win10.
szerintem win7 alatt nem indul -
#642 Hát, a kommentek alapján ez is olyan, hogy van akinél működik, van akinél nem. (én nem próbáltam) Ezért is írtam, hogy egy próbát megér addig, amíg nem patcheli a RS (ha ugyan képes rá). :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.06. 14:34:52 -
mike01010101 #641 Megpróbáltam, persze nem segít, sőt. A való életben ha valaki azt mondaná: szarul megy a kocsid, húzd le két hengerről a pipát és jobban fog menni két hengerrel, nyilván csak kiröhögném, de itt kétségébe esésébe minden hülyeséget kipróbál az ember :) -
#640 Változtattál valamit este óta? -
#639 A random 5+ seces lagokra a játékban (mert a proci felugrik 100%-ra) ez a módszer is megér egy misét gyengébb gépeken. -
#638 Nem a lancser dob már ki, elkezd tölteni a játék jön vmi füst animáció és ott hasal el. De már nem fogok bütykölni semmit. Kabaré amit csinálnak amúgy. -
#637 Irta valaki egyik fb poszt alatt, hogy mar korabban fent volt neki ez a 1903 frissites, azt eltavolitotta es ujra felrakatta a Win10-zel es azota mukodik, nem dobja ki a launcher. Win7-em van es sosem szedtem meg le felrakott win frissitest (laikuskent azt sem tudtam, hogy lehetseges), igy nem tudom, mennyire valid a dolog, de egy probat esetleg megerhet.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.06. 13:23:37 -
#636 Ja. Akkor szarjanak sünt. Kíváncsi lennék lesz-e ebből refund egyeseknél, akik nem türelmesek. -
#635 Ezeket már sokan megcsináltuk és nem segít. -
#634 ? -
#633 Bullshit -
#632 közlemény a hibákrol -
#631 Aki mondta égen h lehet private lobbyt csiálni,,. elmagyarazna pls hogy hogy kell? hogy csak friendek legyenek??
THX -
#630 tegnap meg volt a próba itt is, 4k ban ez valami eszméletlen élmény! :)
Sokat állatgattam, sikerült belőli úgy, hogy medium high-on maradtak a dolgok, és 50 alá nem esik az fps.
Megnéztem 2k-ban is, sajnos nagysárgrendekkel trébbül néz ki. így marad az 50-60 fps.
viszint amit többen írtak, hogy akadások vannak azt nem tapasztaltuk egyikünk sem -
#629 Nem a belehalás a lényeg, hanem hogy kitett a játék egy ikont az asztalra, hogy launcher nélkül indítsuk, erre kéri az ikon után is a launchert, ami előidézi ezt a barom hibát, amire annyit mondanak: antivírus okozza, pedig nem. :)
Volt egy építtető ismerősöm. Na, ő mindent, mindenkinek meg tudott magyarázni ha hibáztak, és folyamatosan, mindenhol el nem kúrtak valamit. Egészen addig, míg egy halál nyugis, szemüveges, alacsony, négygyerekes apuka, akinek az építtető anno eladott egy ikerházrész, 1 évvel azután, hogy a házban minden el nem szaródott, és ezt az építtető ismét meg akarta magyarázni, hirtelen, egy ütéssel el nem törte az építtető orrát és állkapcsát. Na, ahogy kijött a kórházból az építtető, utána a szakmai kivitelezés minősége is változott. De kellett hozzá egy ütés.
Hogy a Rockstarnak milyen ütést kellene bevinni, mert hasonlókban próbálja megmagyarázni mi lehet a hiba oka, azt nem tudom, de miért van az, hogy egy CD Projekt Rednél 24 óra után nem így kezelnék a helyzetet, ahogy most a Rockstar kezeli. Mert az RDR2 jó játék, én élveztem, de hogy képtelenek 24 óra után egy LAUNCHER bugot kijavítani, az felháborító! Ha a steames megjelenésig nem javítják ki, tényleg NE csináljanak PC verziókat! -
#628 Hát, akkor kivárom. Addig talán helyrepofozzák és akkor ott lesz a Steamen, nem külön helyen. Ebbe a kis időbe nem halok bele.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.11.06. 10:26:12 -
#627 Pont hogy nem hiba hanem okosság, egy hónap múlva javitva lesznek a problámák akkor már nem kell szopni csak játszani. -
#626 Csak gyari Win irtot hasznalok, semmi mast. Nem azert kapcsolom ki, mert valami virusos, bugos, kiakad vagy hasonlo, hanem a hatterben levo toltogetesek (es ennel a programnal azert van boseggel nonstop) es file irogatasoknal valszeg mindent vizsgalgatnak, ami lassit(hat)ja a programot (kisebbb megakadasok). Persze nem hasonlitottam sebesseget, talan semmit nem szamit, de logikusnak tunik:D