Red Dead Redemption 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az meg tényleg nem vélemény kifejezése, hogy "nincs igazad" <#idiota>#idiota> (maximum az interneten).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.21. 13:52:39
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Na ez volt személyeskedés nem az elöbbi csak hogy képben legyél.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Én kaptam Bountyt mert hülye NPC-t elcsaptam vonattal,pedig dudáltam meg minden,de nem ment le a sínről akkor sem.
Jah meg azért is volt gondom a zsernyákokkal mert ráestem két gyökérre egy ház mellett és egyből fegyvert rántottak rám.
Önvédelemből lelőttem őket,erre meg egyből gyilkos lettem.
Lovaglás közben beleütköztem valami Hideut-ba és megtámadtak,lerendeztem a bandát és a vezért is kilőttem erre gyilkos lettem.
Most komoly hogy banditák kinyírásáért is üldöznek?
Tegnap a táborom mellett is volt egy hideout de már nem is foglalkoztam vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.21. 09:38:10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.21. 08:20:31
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor azt az elfajzott, betenyésztett Braithwait házat megtámadjuk és porrá égetjük az óriási. Ahogy nyolcan odalovagoltunk, ütött. Meg mikor a városban a Grey-ek megtámadnak és a fegyverboltba menekülünk, az is korrekt tűzpárbaj volt.
Meg a pókerparty a hajón, meg egy rakás másik 😊 Szóval nagyon ott van az egész.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Vágtatok be a faluba, erre a ló elé ugrik egy paraszt és nem is áll fel többé.
Kapásból 15 dolcsi.
Valami csajnál van némi zsozsó, de annak valami pasijánál van. Leütöm kirabolom, a szemtanút kinyírom, erre mégiscsak látott valaki valamit és megint 15 dolcsi....
Azért legalább a házrablás jól sikerült, befolyt több, mint 200.
És a távcsöves puska is nagyon fekszik.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A Reshade nem megy, kellett valami. Nekem életlen és fakó volt az egész. Rámentem a témára. A saját beállításaimmal ilyen lett.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.11.20. 19:34:28
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Majd ingame: CTRL+Z a teljes lehetőségekért, vagy az effektekért: ALT+F2
Lövöldözésnél is használható, ilyenkor lassítva van és csak a célkeresztet kell a célpontra vinni, megjelöli piros x-szel ahova lőni fog és oda is lő.
Ha el van bújva az ember és csak egy nagyon kis része látszik ki, akkor azt nem célozza be.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.20. 14:54:08
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
I7, 16GB RAM, sima 980. A linkelt beállításokkat finomítottam, stabilan fut. Nem akad (a korábban jelzett sort bemásoltam a launcherbe). Vulcan van beállítva DX12 helyett. Win7em van.
Majd még kísérletezem, köszi!
Mikor írtátok, hogy megint frissítés van, kicsit elszomorodtam, de szerencsére a 2,9 GB-ból már lenn volt 2,6. A maradékot hamar lehúzta.
A felbontáson kívül nekem semmit nem állított el. Azt visszaállítottam és ugyanolyan gyönyörűen fut, mint eddig. A 60 FPS-t is hozza, ma végre megnéztem. Mondjuk V-Sync be van kapcsolva, mert a monitor úgysem tud többet, akkor meg minek.
Nem tudom, hogy tényleg így alakul a sztori vagy csak én baltáztam el valamit, de az egyik küldi alkalmával 85 dolláros vérdíjat szedtem össze a fejemre West Elizabeth-nél. Egyenlőre nincs kedvem kiperkálni.
Viszont most már tudok két kézzel is lőni. Úgyhogy az arany mellé beszereztem egy fejvadász 6 lövetűjét. Neki már úgysem kell 😄
A Witcher 3 után ez a játék egy kész felüdülés. Lehet, hogy sokat kell lovagolni, de legalább út közben sok minden van. Annyira nem unalmas, sőőt. És a mozi módot külön jó dolognak tartom küldi közben. Legalább nyugodtabban tudom olvasni a feliratot vagy gyönyörködni a tájban.
Erről jut eszembe, egy szirten majdnem sikerült lelovagolnom, mert gondoltam megnézem a völgyet, ami eszméletlen szépre sikeredett, csak a ló alig tudott megállni. Mázlim volt.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.11.19. 18:38:51
Ultrán tolod?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.19. 15:44:06
A Chapter 2-től nálam az arany pisztoly. Csak úgy ott termett.
A katalógusból meglett pár puska is teljesen ingyen.
És a telivér paciért sem kellett fizetnem semmit. Jóféle nyereggel. Egyedül nagyobb oldaltáskát vettem rá.
Asszem a fejsze is megvan, bár azt még nem fogtam a kezemben, de mintha a karikán rajta lenne.
Múltkor, 4 óra játék után épp hazafele lovagoltam a faluból az úton, mikor pár haramia egy kocsival utamat állták.
Én hülye meg szembeszálltam velük. Nem éltem túl. Talán annyi mázlim volt, hogy leszálltam a lovamról és esetleg az elszaladt, mert csak 16 dolcsi bánta.
Ezzel úgy is döntöttem, hogy akkor ideje pihenni.
Csak launcherből.
De tegnap már steamről is indult.