Red Dead Redemption 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NA azért nem tökéletes még! Engem most dobott ki az asztalra,mikor leszállítottam a 3 hölgyet a városba.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tobias88
Játszottam vele, ahogy még jó pár játékkal 2019-ben. Valahogy az összkép nem olyan szép ott sem és máshol sem, mint az RDR2-nél. Főleg a draw distance az ami itt elképesztő, még alacsonyabb grafikai beállitásokon is. Persze ez egy vélemény, nem kell vele egyet érteni

Az meg tényleg nem vélemény kifejezése, hogy "nincs igazad" <#idiota> (maximum az interneten).
PiszkosFred
Koszonom, akkor errol ismet csak ennyit.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.21. 13:52:39

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jarlaxxe
Mire véljem ezt a felszólitó modot? tisztába vagyunk vele, hogy te vagy itt a bőlcs öregember / legalábbis ezt hiszed magadról / de azért ne képzeéj magadról többett mint ami vagy.
Na ez volt személyeskedés nem az elöbbi csak hogy képben legyél.

PiszkosFred
Szemelyeskedes helyett inkabb cafold meg, ajanlj neki valamit, amit kiprobalva esetleg atfogalmazhatja a kijelentest!

Montanosz
a másik meg a kingdom come :-D

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

jarlaxxe
Vagy elfogult vagy, vagy csak évente egy játékot próbálsz ki...

tobias88
Miért is lenne? Messze a legszebb és a legkidolgozottabb játék ami PC-re eddig kijött. GTA5-nél is kevés jobbat tudok mondani, pedig 4 éve jött ki PC-re, 6 éve konzolra
Voltan
Igen, és akkor se számítson nagy kedvezményre, a GTAV is évekig tartotta az árát lényegében.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Majd talán egy év múlva.

Voltan
Szinte biztos, hogy nem.

bowden
Sziasztok. Meg akarom venni a játékot, bát látom, hogy vannak a pc változattal gondok de mivel már vártam és most van időm rá nekiesnék. Lesz esetleg valami black friday akció valahol holnap?

Montanosz
mondjuk ez érdekes tényleg amikor pont amerika olyan hogy ha a kertembe lépsz lelőhetlek :-D

Torzonborz
Nem lehet, talán majd peccsekkel finomítanak rajta.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Online-ban is nagyon szar szerintem.
Én kaptam Bountyt mert hülye NPC-t elcsaptam vonattal,pedig dudáltam meg minden,de nem ment le a sínről akkor sem.
Jah meg azért is volt gondom a zsernyákokkal mert ráestem két gyökérre egy ház mellett és egyből fegyvert rántottak rám.
Önvédelemből lelőttem őket,erre meg egyből gyilkos lettem.
Lovaglás közben beleütköztem valami Hideut-ba és megtámadtak,lerendeztem a bandát és a vezért is kilőttem erre gyilkos lettem.
Most komoly hogy banditák kinyírásáért is üldöznek?
Tegnap a táborom mellett is volt egy hideout de már nem is foglalkoztam vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.21. 09:38:10

Lehet ezen valahogy változtatni? Mármint a Wanted erösségén? Mert így nagyon frusztráló, hogy gyakorlatilag már le se szólíthatok ismeretleneket, mert rögtön jön a Bounty meg Wanted meg minden.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

PiszkosFred
En a rabokkal jartam igy. Lattam egy "postakocsit" a tavolban, meg hallottam kiabalast. Kozelebb mentem, kiderult, hogy rabszallito es a csikos ruhasok epp lottek halomra az oroket. Nem nagyon vacilaltam, leszalltam a lorol es lottem. Puff, jott a bounty, meg a felirat/jelzes, hogy elkezdtek "nyomozni" az ugyben. Pedig csak a rabokat lottem le, az orok mar halottak voltak.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.21. 08:20:31

Torzonborz
Jah vannak érdekes dolgok. A semmi közepén kipucolok egy gang hideoutot és már jön a seriff vizsgálódni. Úgy, hogy nem lógott meg senki és senki nem volt a környéken. Kicsit illúzióromboló, bejelzett riasztó vagy mi? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Igen, a wanted kicsit túl érzékeny, de a játék még mindig fantasztikus, a sztoriban 50% körül járok. Volt pár eszméletlen jó és durván hangulatos küldetés.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mikor azt az elfajzott, betenyésztett Braithwait házat megtámadjuk és porrá égetjük az óriási. Ahogy nyolcan odalovagoltunk, ütött. Meg mikor a városban a Grey-ek megtámadnak és a fegyverboltba menekülünk, az is korrekt tűzpárbaj volt.
Meg a pókerparty a hajón, meg egy rakás másik 😊 Szóval nagyon ott van az egész.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Voltan
Thx!

Voltan
Brutál, köszi, próbálgatom!

RJoco
Kicsit kezd uncsi lenni, hogy minden vacakért pénzt tűznek a fejemre.
Vágtatok be a faluba, erre a ló elé ugrik egy paraszt és nem is áll fel többé.
Kapásból 15 dolcsi.
Valami csajnál van némi zsozsó, de annak valami pasijánál van. Leütöm kirabolom, a szemtanút kinyírom, erre mégiscsak látott valaki valamit és megint 15 dolcsi....
Azért legalább a házrablás jól sikerült, befolyt több, mint 200.
És a távcsöves puska is nagyon fekszik.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

AnuluWork
Beállítod neked mi felel meg, és olyan lesz.

A Reshade nem megy, kellett valami. Nekem életlen és fakó volt az egész. Rámentem a témára. A saját beállításaimmal ilyen lett.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.11.20. 19:34:28

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

PiszkosFred

AnuluWork
GF Experience/Settings/Enable experimental features pipa

Majd ingame: CTRL+Z a teljes lehetőségekért, vagy az effektekért: ALT+F2

Voltan
Erről tudnál kicsit többet írni? Hol és mit kell beállítani?

Az a Game Filter opció...?
RJoco
Középső egérgomb, ha egérrel játszod.
Lövöldözésnél is használható, ilyenkor lassítva van és csak a célkeresztet kell a célpontra vinni, megjelöli piros x-szel ahova lőni fog és oda is lő.
Ha el van bújva az ember és csak egy nagyon kis része látszik ki, akkor azt nem célozza be.

PiszkosFred
Ha a prologusra gondolsz, akkor nem inni kell a lottyot, hanem hasznalni a kepeseget (a lotty csak visszatolti, ha kimerul a deadeye). A kepesseget hasznalva lathatova valik a szarvas nyoma (es kesobb is erdemes hasznalni ezt RDR2 es RDO-ban) azt kovesd, majd hallgass a cimboradra, ez a tutorial resze!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.20. 14:54:08

Elvileg Decemberre, azon belül meg nincs konkretizálva.
Montanosz
mikorra is mondták a steam verziot?

A második főküldi a szarvasvadászatnál kóválygok ott összevissza,de szarvast nem találok.Dead Eye italból is csak egy volt,azt elhasználtam,de semmi nyomát nem találom szarvasnak.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Na végre játszható lett!!!! Már nem laggol,és nem áll meg a kép.

Voltan
OK, akkor este felrakom az új drivert - még megjelenés előtti driverem van fent, mert őszintén szólva örültem, hogy nem dob ki, nem mertem új drivert felrakni 😄

AnuluWork
Majd lövök esti képet is ...

I7, 16GB RAM, sima 980. A linkelt beállításokkat finomítottam, stabilan fut. Nem akad (a korábban jelzett sort bemásoltam a launcherbe). Vulcan van beállítva DX12 helyett. Win7em van.

AnuluWork
Az NVExnek vannak új funkciói. Szerintem próbálgasd. Tényleg megéri. Eszméletlen mit ki lehet belőle hozni! Majdnem reshade szint.

Voltan
Az NVidia Experience-szel még nem vacakoltam, nem szeretem annyira.
Majd még kísérletezem, köszi!

AnuluWork
Sajnos semmi reshade sem indul el win7en. Vulcan van belőve, azzal nem fagy, sok minden ultrán, ill. az NVidia beállításaival szórakoztam. Tudod, az új lehetőség, amit a kártya tud. A béta opciók között. A kártya amúgy egy sima 980.

RJoco
Egy bejelentkező gomb igazán jó lenne az oldal tetejére!

Mikor írtátok, hogy megint frissítés van, kicsit elszomorodtam, de szerencsére a 2,9 GB-ból már lenn volt 2,6. A maradékot hamar lehúzta.
A felbontáson kívül nekem semmit nem állított el. Azt visszaállítottam és ugyanolyan gyönyörűen fut, mint eddig. A 60 FPS-t is hozza, ma végre megnéztem. Mondjuk V-Sync be van kapcsolva, mert a monitor úgysem tud többet, akkor meg minek.

Nem tudom, hogy tényleg így alakul a sztori vagy csak én baltáztam el valamit, de az egyik küldi alkalmával 85 dolláros vérdíjat szedtem össze a fejemre West Elizabeth-nél. Egyenlőre nincs kedvem kiperkálni.
Viszont most már tudok két kézzel is lőni. Úgyhogy az arany mellé beszereztem egy fejvadász 6 lövetűjét. Neki már úgysem kell 😄

A Witcher 3 után ez a játék egy kész felüdülés. Lehet, hogy sokat kell lovagolni, de legalább út közben sok minden van. Annyira nem unalmas, sőőt. És a mozi módot külön jó dolognak tartom küldi közben. Legalább nyugodtabban tudom olvasni a feliratot vagy gyönyörködni a tájban.
Erről jut eszembe, egy szirten majdnem sikerült lelovagolnom, mert gondoltam megnézem a völgyet, ami eszméletlen szépre sikeredett, csak a ló alig tudott megállni. Mázlim volt.

Voltan
Hm, nálam sokkal homályosabb minden, ultra közeli settingekkel. Van valami mod, amit használsz? Milyen beállításaid vannak?

botyika
de jó hogy szétcseszték az összes beállításokat. tiszta grízes az egész kép... eddig tökjó volt minden, most meg 2 órája állítgatom és tök szar...
AnuluWork
Aha. Nem minden persze, de a lényeg igen.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.11.19. 18:38:51

Most végignéztem a képeiden, és elképedtem a látványon, pedig nekem is legalább így néz ki. 😄 (Az egyik leglátványosabb része a játéknak – a fényeken kívül – a draw distance. Elképesztően néznek ki a távoli hegyek, dombok...)
Ultrán tolod?
AnuluWork
Viszont, végre jó. Visszaállítottak pár dolgot, és nincs az a rohadt nem is tudom milyen köd.

AnuluWork
Hogy ba...á meg őket egy aidses sün! Megint mindent elállítottak ... ÁÁÁÁÁH!

AnuluWork
Megint patcheltek?

PiszkosFred
A katalogust egyszer mar neztem, de csak rapillantottam. Ha van benne ingyen cucc, atlapozom figyelmesebben, kosz a tippet 😄 RDO-s lovam egy barna teliver, az elejen loptam, azota ujat nem vettem vagy szereztem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.19. 15:44:06

RJoco
Sztoriban biztos, hogy megkapod a cuccot.
A Chapter 2-től nálam az arany pisztoly. Csak úgy ott termett.
A katalógusból meglett pár puska is teljesen ingyen.
És a telivér paciért sem kellett fizetnem semmit. Jóféle nyereggel. Egyedül nagyobb oldaltáskát vettem rá.
Asszem a fejsze is megvan, bár azt még nem fogtam a kezemben, de mintha a karikán rajta lenne.

Múltkor, 4 óra játék után épp hazafele lovagoltam a faluból az úton, mikor pár haramia egy kocsival utamat állták.
Én hülye meg szembeszálltam velük. Nem éltem túl. Talán annyi mázlim volt, hogy leszálltam a lovamról és esetleg az elszaladt, mert csak 16 dolcsi bánta.
Ezzel úgy is döntöttem, hogy akkor ideje pihenni.

Nekem nem.
Csak launcherből.
De tegnap már steamről is indult.

Torzonborz
Ja nekem is ez volt 😄
Azért remélem még reszelnek a játékon, alapvetően jó csak a trágya konzolos irányítás meg gameplay az nagyon nem kéne.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.11.19. 14:52:48