Red Dead Redemption 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.27. 09:37:57
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Arról az görgőről érhető el, ahol a fényképezőgép és a távcső is van. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Vagy lehet, hogy van, csak még nem fedeztem fel?
Mindig akkor tudom meg az időt, mikor bemegyek egy településre.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A halászattal nő a szív körüli csík értéke is. Mással még nem sikerült ezt elérnem. Ha visszadobod, akkor a tisztelet nő.
Illetve, ha 100%-ban akarod kijátszani a játékot, akkor szükség van rá.
Emellett nyersanyagforrás. Pl. robbanó lövedéket csinálhatsz, ha van zsírod. És kaja utánpótlás is. Nem kell vásárolni menni.
Egy jobb fajta hús akár mind a három dologban képes a háromnegyedet visszatölteni.
Nincs is szebb mikor belépésnél a közelben legelészik pár szarvas. Íjjal lőttem is egy szép agancsosat. Az első volt, aminél perfekt lett a prém is és a hús is. Összesen 10 dolcsit értek.
Sajnos a prémet véletlen eladtam mikor egy puma prémjét kellett eladnom.
Próbáltam már vadászni, de vagy későn veszem észre őket és elszaladnak vagy a lovat nem tudom maradásra bírni és a követésével zajt csap. Az út mellett nem lehet az arra járók zaja miatt, mikor meg lementem az útról, akkor banditák támadtak rám.
Ez így túl macerás. De, ha indításnál ott van pár darab, akkor nem hagyom ki.
A launcher nyilvántartása szerint több mint 100 óránál járok (szerintem ez túlzás) de ettől függetlenül sokat játszok vele és még egyáltalán nem unom. Tavaly az AC😮dyssey-t 120 óra alatt játszottam végig, de 100 óra után már daráltam, csak hogy a végére érjek. Itt inkább attól félek, hogy túl gyorsan haladok és vége lesz. Vadászgatok, horgászok, legendás állatok gyüjtök. Van hogy 20-25 percet gubbasztok egy leshelyen egy 3 csillagos vadért. Nekem nagyon bejön ez a lassú, saját tempós játékmenet. A küldetések úgy is eszméletlen pörgősek, sodornak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Apró, még inkább hangulatfokozó dolgokat ennék csak bele:
- ha két lovam van akkor egymás mögé kötve vihessem,
- ha vonattal vagy lovaskocsival megyek egyik helyről a másikra, végignézhessem az utat, ne csak egy rövid animáció és töltésképernyő legyen,
- a szalonokból lessen szobára vinni kurvákat,
- finomítani a wanted rendszeren,
- ha nem akarom ne tegye el a lovon mindig a puskákat.
- szerkérre is lessen több cuccot pakolni
Ma egyáltalán nem fordul elő az hogy a táborom felszívódott és nem tudtam újra le rakni.
Minden gond nélkül és szépen elvoltam egész este Online.
Nyugisan és békésen tudtam vadászgatni,meg eladni vagy supplyt szerezni.
Vettem egy Rolling block rifle-t is,amivel nagyon jó vadászni.
Azt várom hogy végre elérjem a Trade rank 10-et és meg vehessem a vadász szekeret,mert az új puskával gond hogy egyszerre csak két vadat tudok hazavinni,egyet fel teszek lóra egyet én cipelek haza.
Az új puskával egyszerre akár 3-4 szarvast vagy őzet is tudok lőni,csak épp hazavinni nem.
Mostanáig sokszor szívtam a táborral,Crisp folyton elpakolta és sokszor nem lehetett le tenni,de a mai frissítés mintha ezt ki javította volna.
Egyébként én meg elütöttem a saját lovam vonattal.
Loptam vonatot és elindultam vele,a lovam meg követett majd a vonat elé futott.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.26. 00:53:08
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.11.25. 13:24:53
Elvagyok egyedül.
Vadászgatok és a táborban leadom amit lövök,abból áru lesz amit aztán eladok.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Folyton rinyált hogy karimnak melege van.
Levettem kabátot,erre meg vékony a ruhája és fázni fog.
Hát a k anyját.Döntse már el mi van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.24. 15:25:28
Remélem ilyen Online nincs.
Tbc abban az időben halálos volt.
Csak a második világháború után lett gyógyítható.Ha jól tudom.
A vadnyugaton még szimplán bele haltak.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2019.11.24. 15:02:59
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ahogy közelebb értem úgy el is zavartak, úgyhogy tisztes távolból az új távcsövesemmel leszedtem mind a kettőt.
Aztán látom, hogy egy széfet ütlegeltek egy 10 kilós kalapáccsal, de nem jutottak semmire.
Szerencsére volt nálam dinamit, így 40 dolcsi ütötte a markom.
És még a kocsijukat is eladtam, az plusz 15.
Kiraboltam a rablókat <#vigyor5>#vigyor5>
Mondjuk nekem szerencsém volt, mert driver frissítés után már ment és azóta is, csak néha a net miatt szívtam/szívok.