Red Dead Redemption 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen.
Bivalyból jön a szarv és a bunda.
Addig is ötösével tudod csak nem bivalyt.
És nehéz.A lovadra 3 bőr 1 tetem fér fel,és a kezedben egy tetem.A lóra még két kis állat is felfér a nyeregre akasztva.
Bár igaz hogy úgy lassan telik,és haza kell gyalogolni.
De ha jó helyre rakod a táborod ahol sok őz van akkor ötösével gyalog is hazaviheted.
Bár tényleg sokkal jobb kocsival.Gyorsabb és kocsiról is lehet lőni.
Kocsival bivaly vagy szarvas sokkal gyorsabban tölti fel a tábort,őzzel és kisállatokkal gyalogolva nem nagyon telik.
Ha nincs kocsid és őzekre hajtasz akkor Big Valley a legjobb tábor helyszín,ha Wallace station közelébe rakja.Szekérrel Great Plains Blackwater felett,sok ott a bivaly.Szerintem,de lehet másnak más a kedvenc helye.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.07. 18:18:18

DevLupius
Ja,de a kocsi csak lvl10 -től érhető el, addig marad az egyesével behordás?
A bivalynak a szőrét bundáját lehet levenni, jól tudom? Azokat pakolod a kocsira?

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Én is a ruhákra mentem rá, a garmint set-ekből 11-et szedtem eddig össze vér izzadva. pl 2 nap 2 ejszaka ültem a hegyekbe 3 csillagos jávorszarvasra lesve.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

MarkBlade
De szépen mondod a csítert.. 😊
Száni az ilyen. Na mindegy tényleg nem érdemes kockáztatni.
mabbak
Sziasztok!

Ryzen 1600X, XFX 480 8 Gb-os Black Edition, 2*8 Gb Corsair 3200 Mhz-es RAM, fullhd-ban High beállításokkal szaggatásmentes Vulkánnal. 860-as Evo Samsungra telepítettem. Legelső indítás nem sikerült, másodszorra 10 másodperccel később már ment, azóta semmi hiba, az egyik Gunslingeres küldetésben van egy bug, ami ahogy olvastam AMD kártyáknál jelentkezik, akkor CTD, de az átvezető skippelésével meg tudtam oldani.

A 20%-os leértékelésen vettem a Rockstar Launcheres Special Editiont.

Gondoltam megosztom, hátha valakinek hasonló konfigja van. 😊
Ha messzire adsz el 25%-al kapsz többet.
De mindenki betámad.
Npc is játékos is.
Nem éri meg.
Ha meg modderbe ütközöl akkor hiába vagytok többen is.
Már peca eventen is volt modder.

MarkBlade
Ha kereskedő vagy és megfordul a fejedben hogy távolabra vidd több pénz reményében és egyesül vagy felejtsd el. Valaki/kik be fog támadni és kb esélytelen vagy. Lelőheted az összest.. de a spawn rendszer miatt egyből melléd teszi. És megint ketten vannak elöbb vagy utóbb elbukod csak idő kérdése. És ez miatt xar kb a pvp is mert megölöd megölnek.. végtelen körforgás amíg meg nem unja valaki.
Kocsival gyors.
Öt nagy állat felfér rá.
Ha ügyes vagy és perfect vagy good minőségű gyorsan tele lesz.
De tudnod kell hogy akkor sem fog gyorsabban termelni.
Nekem megvan a szekér és RBR-el vadászok,ha mázlim van kilövök egyszerre 4-5 bivalyt amiből legalább a fele perfect.
Utána viszont unalom van mert lassan termel.
Szekérrel többször előfordult hogy tele volt a tábor és nem volt mit csinálnom.
Az eladó szekér is maxra van upgradelve,vagyis 100 egységnyit tudok kivinni.De mire azt megtermeli a szakállam is kinő.
Jelenleg épp a tábori kondérra gyűjtöm a pénzt,hiába vadászok rengeteget és adom el,sosincs pénzem.<#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.07. 13:59:08

DevLupius
A kereskedőnél a készlet feltöltéshez van valami jó módszer?
Kicsit unalmas több száz állatot levadászni és bevinni a táborba, hogy a felöltsem.
Azt olvastam, hogy lvl10-en megvehető a kocsi, azzal majd gyorsabb lesz.
Valami egyéb okosság ezzel kapcsolatban?

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Kályha
Ez nagyon jól hangzik! Emitt 4590 és egy 570 4Gb, ami talán alulról súrolja a 1060-at. Most már csak rá kell szánni a 20 lepedőt és reménykedni, hogy a 65%-os steam táborba fogok tartozni.

PiszkosFred
A megjeleneskor hasznalt i5-4460+1060 gtx konfigon nekem high/mediummal volt 40-60 fps 1080ban, maximumra huzott textura mellett.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Online reszben a decemberi nagyobb update noveli az outfit szamot, hatha singleben is (bar a Rockstarnal hagyomany, hogy a megjelenes utan az Online resszel ellentetben nincs a single tartalomhoz dlc, se kontent, csak maximum hibajavitas).

"Look for much more to come to Red Dead Online alongside Moonshiners on December 13th - including Outlaw Pass No. 2, new Moonshiner role unlocks, the new Navy Revolver, additional clothing options and an increase in the amount of outfit slots in your Wardrobe."
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.12.07. 12:21:46

Kályha
Ha megvetted, leírhatnád hogy fut a gépeden, az enyém kb. egyezik a tiéddel. Yt alapján low graf mellett 40-45fps-t kellene hoznia.
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2019.12.07. 12:14:35

AnuluWork
A baj az, hogy alig van lehetőség outfitek mentésére, pedig volna pár ötletem.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Nem játszom online.

macleody
Multiban van poncho.
AnuluWork
Összeválogattam.

Az első kép Douglas Mortimer ezredes az "Egy pár dollárral többért"-ből,

De van itt Nevem Senki is.

Sajnos, Clint Eastwoodot nem sikerült összehozni, mert nincs poncho.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.12.07. 08:45:36

MarkBlade
ha csak fele annyi tartalmat tesznek bele mint a gta5 be ez egy baxott jó játék lesz..
Montanosz
aham, köszi, hát kár majd biztos valami dlcvel csak kijön

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

AnuluWork
Úgy tudom nincs, csak ing és kalap. Zubbonyt nem láttam.

Montanosz
katinai egyenruhát lehet hordani? mert déliek ruháját favorizálnám :-D

Voltan
Hú de badass az a fekete szerkó! Szettben van, vagy összeválogattad?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

AnuluWork
Napi szépség:

Lemmy vonatozik

molnibalage83
Hát fasza... Na mindegy, veszem a hétvégén és megnézem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

jarlaxxe
Jó lovaglást és ehhez sok türelmet...<#nyes>

wedge31
Nekem megy, egyelöre a benchmark beállitásokkal szöszölök ugy látom high és ultra között fog ez menni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Voltan
Steamen is írják páran, hogy nem indul. Mivel a jelek szerint - ahogy sejtettük - ehhez is a Rockstar Launcheren keresztül indul, nem sok jelentősége van a Steam verziónak.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wedge31
Na végre kijött steamre, elkezdhetem én is, remélhetöleg most már nincsenek technikai gondok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Montanosz
Kicsit remeg a kezem, de a CPY-n írták tesztelik a virágboltit még karácsony előtt kiakarják adni, jó hogy előttem már a szabikat :-D

AnuluWork

Véget ért a történet sajnos. Zseniális volt. kb 160-170 óra eddig.
Utána még lehet tovább kalandozni, kihívásokat teljesíteni

MarkBlade
Meg az első cheaterek.. oroszlán skinben rohangált a játékos. 😞
PiszkosFred
Na, most hogy PC-n is (aranylag) fut a jatek, a GTAO-hoz hasonloan jonnek a nagyobb gamepley frissitesek, uj szakmak, stb. az RDO-ba. Moonshiners bejelentes erre.

AnuluWork
Én hátba lőttem. Nem rohanunk folyamatosan valamiért valakit Saint Denisbe feljelentgetni! 😄

A trapper csinál furcsaságokat, egyszer nem tudom miért engem is feljelentett, elszaladt, de nem bántottam 😊

AnuluWork
Én tegnap lelőttem a tappert, mert anyázott, hogy állatkínzok és rohant volna jelenteni. Aztán újra kellett indítanom a játékot, mert nem jött vissza. 😄

Nektek megy a daily challange?
Akármilyen állatot viszek haza a táborba Crisp-nek,nem számolja be,pedig sorba hordom haza kocsival a tetemeket.
Meg voltam free roam eventen,ami egyből bukta lett ahogy elkezdődött,kiírta hogy vége és mindenkinek 0 pontja van.
Jó kis trader event lett volna.

Most a garmint set-eket próbálom összeszedni, rengeteg vadászattal jár. 4 már megvan. A legnehezebb a kis állatokból (nyúl, pézsmapatkány, kígyó, kismaradak) és a háziállatokból 3 csillagost szerezni. A juh és marha bőr szerzése szinte mindig vérengzésbe csap át, ki kell nyírnom a végén mindenkit, menekülés, wanted. Szerintem a legtöbb wanted-et animal cruelty -vel szedtem össze.
A pumán meg a párducon (ami gondolom jaguár lesz) kívül már mind megvan. A párduc csak 9-es hunter szinten jön majd elő.

AnuluWork
Szóval tap ALT, nem HOLD. Köszi.

Nekem Alttal előjön a honor bar.
AnuluWork

... de azért vannak a játéknak baromságai.

Pl., Miért nem látható a második pisztolytáska az átvezetőkben? Miért csak 4 custom outfitre van lehetőség? Miért nincs Poncho story módban? Miért van az, hogy valakit megmentesz, és neked jön, majd megtámadottnak adja elő magát a hülye wanted rendszer miatt? stb.

Apropó, PCn mi a honor bar gombja?

macleody
Nem, a logi programjában nincs semmi beállítva, most megpróbálom törölni a dokumentumokból a beállításokat, hátha megjavul.
RJoco
Nem állítottál be a használt gombra valamit a Logitech programban?
Single-ben a gyors reakció miatt nem jön elő a probléma, míg az online már lehet, hogy nem szereti.
Én GTAVO-nál tapasztaltam hasonlót, mikor az MMO-s Logitech egeremre be akartam állítani a helikopter irányító billentyűket, de nem akarta jól kezelni. A helikopter elindult előre, majd rövid időn belül visszabillent, mintha elengedtem volna a gombot. Pedig nem.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

macleody
Az oké, de mi a túró lehet? Neten nem találtam hasonló hibát.
MarkBlade
Ugyanez az egér van nálam hiba nélkül müxik. Ott valami más lesz a baj..
macleody
Tökmindegy milyen egér, mert csak online csinálja, single-ben működik rendesen. Egyébként Logitech G502.
Szerintem a hiba a gépedben van.
Vagy talán valami spéci egered vagy kontrollered van?
Beszélni úgysem tudsz mert nincs cset.
Emote-nak nem sok értelmét látom.
Nincs is csak pár darab.
Nekem sosem engedi le a fegyvert még lovaglás közben sem.
Igaz csak egyszerűbb egerem van.
Bár tud három féle színben világítani meg diszkózni. 😄
Elvileg a szinek a teljesítményével vannak összefüggésben.
De nem merültem el ebben.
Ha sima zöld akkor jó nekem.

macleody
Kurva jó, kibasztam 20ezret az ablakon erre a fosra. Online játszhatatlan nálam, jobb klikk használatakor 2-3 másodperc múlva leengedi a fegyvert, ugyanezt csinálja a jobb klikkes menünél is. Nem tudok senkivel beszélni vagy emote-ot használni mert eltűnik.
Tudnám rohadt mobilról miért nem lehet szerkeszteni.
Vicces ezt tudom előzőt nem engedte.

Na és egy furcsaság.
Posseban adtunk el messzire.
Arra készülj hogy tényleg meszze lessz.
De nekünk majdnem mindig akadt valami random event útközben.
Tök egyszerűek,amik valami gyűjteni valót adtak.
Volt hogy az út mellett találtunk egy hullát táborban.
Ahogy mentünk eladni ott villogott fehér pötty odamentünk és csak lootolni kellett.
De volt hogy farkasoktól mentdtünk meg valakit vagy medvétől.