2950
banner
  • Alexease
    Az online is felig "offline-os", egyedul is el lehet szorakozni vele 2-3 honapot. Vannak benne story-szeru kuldetesek is (csak kevesebb atvezetovel es beszelgetessel, egyszeru tortenettel). Lenyegeben egy nagy gyujtogetes es fejlesztgetes.

De ellotte a story erosen ajanlott! Baromi jo tortenet es karakterek, sokkal eletteltelibb a palya, mindenhol laknak, elnez, mozognak, minden epuletnek, hidnak, teruletnek lesznek tortenetei, szereploi. Offline nelkul az online olyan, mintha a "Gyuruk ura" "teruleten" online-oznal, de sohse olvastad/lattad/hallottad volna az eredeti tortenetet.

Vannak bugok az online-ban, de mar nem olyan veszes. A csalokat is folyamatosan eliminaljak. Sajnos a kezdeti bugok, a nem feltetlenul jol eltalalt koncepcio es nehezseg, es valszeg a virushelyzet miatt, elegge csuszik egy nagyobb patch, update, DLC, ami komolyabb valtozast hozna az online reszbe. Az eltelt ido es a haracsolhatosag miatt, mar nem tudnak alapozni a token/penz/arany alapra, mert mindenki fullosan betarazott mindenbol;)
    Valami mast kell kitalalni:D
  • Plata
    Ha kezdő vagy akkor egy két hónapra leköt online.
    Bár piszkosul fapados és eszement sok bug van benne.
    No meg rengeteg csaló akik tönkre teszik mások játékát.Vagy akár bannoltathatnak is.
    De Online van több féle játszható Role.
    Trader,ami abból áll hogy vadkat lősz és hazaviszed a táborodba,ahol Crisp kikészíti a bőröket és árut készít belőle,amit eladhatsz.
    Moonshiner teljesen más,venned kell egy házat ahol piát főzhetsz,de egy bárt is vehetsz belé ahol csinálhatsz pár dolgot.A kész piát neked kell elvinned vásárlóhoz.
    Bounty hunter a fejvadász,az meg embereket fog el.
  • Danecay
    Értem köszönöm! Mondjuk én elsősorban az offline story mód miatt gondolkodtam a játék megvásárlásában, mert alávetően sem vagyok egy multi játékos. Mi az amit a RDR2 online része nyújt? Mi a cél, mi hajtja az embert, hogy játsszon vele?
  • Plata
    Én azt hiszem nekem speciál verzió van.
    Kapsz online-ba is aranyat.Már nem emlékszem de talán 40 vagy 50 arany járt hozzá.
    Amiből 3 Role is kiválható egyből,ez hatalmas segítség mert kezdőként neked ezt összeszedni kicseszett sok idő.
  • PiszkosFred
    Nem tudom ezt megmondani, ezt neked kell tudnod. Eddig nem volt gondom kulcsos oldalakon vett cuccokkal, de én ott csak olcsóbb játékokat/kulcsokat veszek. Kb. 20 euró a határ, afelett csak hivatalos oldalon vagy hivatalos viszonteladótól veszek bármit is, főleg ott, ahol van kedvezményem vagy épp' akciós a termék.
  • Danecay
    Köszönöm! És vajon megéri a "rizikót"? Mondjuk többször vásároltam már kulcsos oldalról de még sohasem volt probléma és mégis csak egy speciálisabb verziót kapnék a sima áráért :)
  • PiszkosFred
    Igen, par extra kuldetes, stb. a normalhoz kepest. Itt nezz szet, meg tudod nezni a normal, special es ultimate kozotti apro kulonbseget!
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.06.09. 21:52:15
  • Danecay
    Sziasztok!
    Van valamilyen lényegesebb különbség a Normal és a Special Edition között? Már csak azért kérdezem mert most az Epic-es Mega Sale keretei között ugyanannyiért lehet hozzájutni a Normal verzióhoz, mint más kérdőjelesebb forrásból a Special Edition-höz.
  • MerlinW
    A Windows mindig a legfrissebb aláírt driver-t telepíti. Tehát ha downgrade történik azt a driver készítője okozza, nem a Microsoft.
  • Plata
    Én elővételben vettem meg a játékot.
    Kb két hétig ki sem tudtam próbálni mert folyton error.
    De már egy jó ideje elég jó.Bár modder és csaló rengeteg van aki tönkreteszi a játékodat online.
    Most az a baj hogy a GTA V ingyen van epic-en,sok hülye meg 20-30 vagy még több fiókot kreál hogy mindre kivegye,a rockstar szerverei délután meg este fele behalnak minden nap.Délelőtt és éjfél körül lehet játszani.
  • JethroHUN
    Rohadt nyomorék Rockstar, hogy a fene enné meg az összes ott dolgozó semmire kellő szardarabot. 17-én vettem meg ezt a játékot. Használni nem tudom, mert a hulladék social clubba már megint nem lehet bejelentkezi. Pénzt vissza nem adnak, kifizetett terméket használni nem lehet, mi ez ha nem rablás??? A captcha hülyeséget meg sem említem mekkora egy elcseszett szar...
  • Plata
    Geforce experience nevü progiban.Ott látszik az aktuális verzió ami fut.
  • trigorin
    Hol ellenőrizted? Én letiltottam a Windows-ban az automatikus driver-frissítéseket (ez kavarhatott be), újratelepítettem a legfrisseb NVIdia drivert, most jó verziót mutat, és már a játék sem reklamál.
    Utoljára szerkesztette: trigorin, 2020.05.20. 17:23:10
  • Plata
    Na de én ellenőriztem és a legfrissebb volt,mivel az a süket program mindig a legfrissebbet rakja fel.
  • trigorin
    Nem hülye. A Windows Update képes szép csendben downgrade-elni a drivert ;) Ha vki hasonlót tapsztalj, csekkolja a grafikus driver verziót.
  • Madi92
    Kérdés. Stroyban a pénznek mi értelme?

Most kezdtem CH4-et még csak, de az egyik fő irányvonal eddig, hogy pénz legyen, mert kell. Na most ezzel annyi a bajom, hogy volt egy bankrablás, mikor visszamentünk a kezdő városkába. Ha minden széfet feltörsz, akkor +2500 pénzt kapsz. Eddig sem tudtam mire költeni, de ezt a mennyiséget meg pláne nem. Minden fegyverem tip-top kigiccselve. Ruhákat meg nem váltogatom olyan sűrűn, hogy sok pénz keljen.

Számomra így kicsit megcsappant a játék élvezete, hogy azon kívül, ha maximalista vagy, nem sok értelme van bármit is vadászni, gyűjtögetni, horgászni stb stb. (Nyilván, hangulatos meg minden, de na. A legtöbb gönc amit vadászatból lehet csinálni, elég hülyén mutat, tábor csinosítgatás meg mehh).
    Szóval egyből beadakoztam a pénzt a közösbe, persze onnan sem fog kifogyni az életben. :D

Jó lett volna valami pénznyelő a storyba, mondjuk egy szekér amit lehet drágán pipelni vagy nem tudom. Vagy jó drága egyedi fegyverek ilyesmik.

Mennyire modolható a játék? Lehet számítani valami hardcore modra, ami átdolgozza a pénzjutalmakat meg ilyeneket?
  • trigorin
    Ez legyen a legnagyobb baja :D (story-t nyomom csak).
  • Plata
    Mert tök hülye.
    Valamikor 429 környékén volt nekem is hasonló,ha jól emlékszem 419-et kért mikor nekem talán 429 volt.
    Lehet hogy nem 419 volt,de ez rémlik,azt biztos tudom hogy 10-el jobb volt fent.
  • trigorin
    Igen, csak biztos akartam lenni benne, mert Steamen vettem, de, ugye, Rockstar Launcherrel indul.
    Azt viszont nem értem, miért dobja fel minden indításnál, hogy frissítsem az NVidia drivert, mert minimum 442.29 kell, pedig nálam a 445.87 van telepítve.
  • Plata
    Főleg mert a bunker a héten triplán fizet.
  • PiszkosFred
    ...és gondolj bele, hogy ha ma estétől a RS szerverparkra rászabadulnak az ingyenes GTAV/GTO-t behúzó emberkek, akkor milyen jó lesz :D
  • Plata
    Elég vacak hogy folyton elmászik a tábor.
    Mostanában sokat vacakol.

Le hívtam a szekerem felültem rá és a táborom elhúzott.
  • PiszkosFred
    És nem is az a baj, hogy nincs meg/eltűnik a tábor, hanem az, hogy ekkor hiába szólsz Crispnek, hogy költözz bmeg, az nem pakolja össze a cuccokat és rakja le máshol, mint normális esetben. Nálam is sokszor előfordul, addig nem is kezdek semmibe sem bele, amíg tutira nem győzödtem meg arról, hogy marad a tábor (2-3 perc elég).
  • Plata
    Piszok bugos megint a játék.A tábor is bugos,első sessionban nem volt tábor,másodikban volt ahogy odamentem a kondérhoz hogy csináljak ragut már el is tűnt.Harmadik sessionban volt tábor és tudtam is használni.Elmentem moonshin shackba a napi küldik miatt,nem volt NPC a házban,ki léptem a házból majd vissza voltak NPC-k.Megcsináltam a táncolós küldit.Eljöttema táncparkettről és ittam egy saját készítésű piát és a bár meg a ház üres volt.Kimentem és gondoltam visszamegyek táborba vadászni.Kint találkoztam egy szekérrel amin nem ült senki,elügettem a vasútállomásig mert ott van közel és gondoltam onnan fast travel-el hazamegyek.Útközben újabb üres kocsikba botlottam,majd megérkeztem az állomásra ami üres volt,sehol egy NPC,a Fast Travel meg nem működött.Pipa lettem és gondoltam el lovagolok a táborba úgysincs olyan messze.De az megint nem volt sehol csak a jele volt ott a térképen de tábor sehol.Tele lett a hócipőm és leléptem.
    Nekem most 11 napos a napi sorozatom.

Képet a táborom közepén csináltam,session váltás után.Csak a tábor ugye nincs.
  • PiszkosFred
    Köszönöm a megerősítést.
  • Plata
    Mindenképp nullázódik.
    Nekem már 140+ napon állt,de elfelejtettem egyszer felmenni és bukta kezdhettem újra.
    Utána meg már kb megint 20 nap körül jártam amikor nem tudtam megcsinálni.És újra nullázódott.
    Újra 0.2 aranyat fogsz kapni.
  • PiszkosFred
    Plata vagy bárki, aki kompetens.

Daily challenges kérdés: a "28 napon át minimum 1 daily" sorozattal már megvagyok régen (nagyjából 40-50 nap körül járok, nem számolom már egy ideje), a gold bónusz x2.5 és így jön is az arany szépen, ha épp nem vagyok nagyon lusta.

A kérdésem az, hogy ha kihagyok egy-két napot és megszakad a sorozatom, akkor
    - a), kezdhetem elölről és a daily gold bónusznak is lőttek, vagyis nullázódik minden és a daily arany is visszaáll 0.2 bar/dailyra?
    - b), marad minden szorzó úgy, mint most, vagyis bármikor lehet szünetet tartani?

Tippem az a) lehetőség, de gondoltam előtte rákérdezek. Köszi előre is.
  • Plata
    Ha eredeti a játékod akkor mindig a legfrissebb mivel automatikusan frissíti magát,addig el sem indul amíg nem frissíti magát.
  • trigorin
    Közben megtaláltam, ez a legutóbbi (2020-05-04) patch lesz.
  • trigorin
    Sziasztok! Honnan lehet megtudni, hogy milyen verziójú a játék? Csak egy build number (1232.56) van feltüntetve a Settings-ben, ami nem sokat mond.
    Utoljára szerkesztette: trigorin, 2020.05.13. 13:53:48
  • ConnorJohn
    Sziasztok!
    Én most jutottam el odáig, hogy megvettem a játékot, ilyen hibával még sosem találkoztam: ha megnyitom Rockstar Launcheren keresztül, minden gond nélkül tölt, elindul, játszható, de folyamatosan 5-10 másodpercenként ledobja az ablakot és újra bele kell kattintanom, hogy tudjak bent mozogni. Mintha valami háttérprogit venne előtérbe 5-10 másodpercenként. 2560x1080-as monitorom van, de kisebb felbontásnál is ezt csinálja, ha full képernyőn indítom.
    Tudnátok segíteni ezzel kapcsolatban?
  • Voltan
    Olyan embert itt nem találsz szerintem. Ha csak a single érdekel - pc-n -akkor vedd meg valami szürke oldalon, ott találsz olcsóbban, amúgy meg az ilyen account cserélős dolgokat nagyon gyorsan felejtsd el. Ha van konzolod, ott olcsón találsz lemezest valami apró oldalon.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.04.18. 01:19:40
  • littleNorbi
    Az az igazság, hogy én csak egyszer szeretném végigjátszani a story-t, de ezen az oldalon nem igazán tudtam eljutni a vásárlásig, mindig valami hibát dob ki. Esetleg ha van itt valaki, aki bérbe adná az adatlapját, arra vevő lennék...
  • MarkBlade
    Ez használt acc.. ha az eredeti tulaj az igazolványával bármikor visszaveheti.. nem dobnék ki a helyedben rá pénzt.
  • littleNorbi
    Sziasztok! Vásárolt már valaki innen RDR2 adatlapot? Megbízható? Tényleg meg tudom venni ennyiért a teljes játékot?
  • jofer
    Igen, sztori mód. A spéci csali is okés, az megvan. Most találtam egy angol nyelvű segítséget, valamit mahinálni kell a bal és a jobb karral is kapás után. Ha nem ficánkol tekerek, lenyomom a bal kart. Ha ficánkol, akkor bal karral irányítom, és lenyomom a jobb kart? [Az angolom nem perfect. Érdekes a sztorit, küldetéseket jobbára megértem.]
  • PunkZoli
    legendarihoz mindig a special xx csali kell, nem olyan amiből fogy.
    Ezért nem megy.
  • Plata
    Gondolom ez sztoriban van,sztoriban még sosem horgásztam de online elég sokat és fogtam ki már elég nagy halakat és nyertem meg horgász versenyt is.Szerintem a kontrollerrel lesz valami gond.Mert ha a hal nem ficánkol és tekered nem szabadna elszakadnia,ha meg ficánkol akkor nem szabad tekerni.Volt már nekem is hogy percekig szenvedtem hallal mert olyan vad volt,de sikerült ki fogni.
  • jofer
    Segítségre lenne szükségem. Végső elkeseredésemben fordulok hozzátok. Egyszerűen nem megy a pecázás. A kisebb halakat kifogom, de a legendás, vagy nagyméretű halak kifognak rajtam. Már vagy 30 csali odaveszett, most is felidegesítettem magam és kiléptem. A 9. survalist challenget akarom megcsinálni, ahol 19lb-nél nagyobb súlyú halat kell kifogni. A hely megvan, a hal rákap. Fárasztom, ha nem rángat, akkor tekerem, de a végén mindig ugyanaz: elszakad a damil, elviszi a csalit. X360 kontrollerrel játszom pc-n. Biztos, hogy valami apróságon múlik a dolog.
    Köszi előre is, ha valaki leírja, mit csinálok rosszul.
  • PunkZoli
    Havazik, csak ma.
    Kíváncsi leszek mit hoznak be most az új szezonnal.