22
My Time At Portia
 • Ironman2
  #22
  Ja,megépült a hidam a szigetre,oda van egy küldetés egy barlanghoz,de le van zárva,és előtte áll egy ürge,valamit magyaráz,csak nem értem.Hogyan kell bejutni a barlangba?

  Egyébként a pecázás jó könnyü,nem hittem volna,csak véges számú a kukacom,de lehet azt venni,meg rázni a fákról ugye,csak a halaimat nem tudom eladni.Emilynek kéne hogy legyen halárus standja,de azt csak ünnepkor rakja ki,viszont kellene lenni a central plaza közepén lévő fánál egy halárusnak,de az nincs ott hétköznap se.Rafináltak ezek a készítők,nehogy gyorsan pénzhez jussak.DD
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.10.26. 17:18:25
 • CS@
  #21
  Na erről annyit találtam, hogy egyenlőre csak PCn van és a dekoráción kívül nem jó másra, vízbe menni nem lehet vele.
  A menüben van valami beállítás arra, hogy milyen gyorsan teljen az idő, de emlékeim szerint bár érezhető a változás, ha állítgatod, de azért nem szálltak el vele nagyon.
 • Ironman2
  #20
  Még egy hülye kérdés:van ez a swimsuit package ami dlc-be meg lehet venni,de a microsoft storeban nincs,vagy én nem találom,mert ott vettem meg a játékot.Alapból nem lehet a viz alá menni,evvel engedi,vagy van kijelölt fürdőhely valahol? Mondjuk minek akkor a fürdőruha készlet?
 • Ironman2
  #19
  Ez az ajándékos ünnep rohadt jó volt,mikor az égből potyogtak a csomagok,és el kellett kapni őket.Nem tudtam először hogy miről van szó,és félig teli leltárral mentem oda,hamar megtellett a leltár.Nem tudtam már folytatni utána a gyüjtögetést.Arról is lemaradtam hogy előző napon kellett regisztrálni rá,és vinni ajándékot a polgármesternek a nevezésre.Remélem ez nem lesz probléma a későbbiekben hogy én gyüjtögettem más ajándékait,de nem raktam a közösbe.DDDDDD

  A két pecás ünnepről is lemaradtam,mire odaértem vége volt,és az egész falu jött visszafele.Nekem nagyon tetszik,tiszta Sims,mindenki végzi a dolgát,mindenkinek van melója,meg háza is,gyerekek iskolába mennek,ott a tanár meg mondja a játékbeli tippeket.D Tetszik hogy lehet jóba,meg rosszba lenni bárkivel.Remélem ha már sok sziv összegyülik,akkor puszit küldenek utánam a lányok mint a Fable-ban.Amúgy sok hasonlóság van a Fable,és eközött a játék közt.De a craftolás az mesteri,és jól összetett.Meg lehet szenvedni mikor a forgeban órákig meg napokig tartanak az égetések.Végül is.
  Egy baj van evvel a játékkal,rohadt gyorsan telik az idő nappal.Mikor felkelek,nemsokára már harangoznak is delet.Szinte alig jut idő mindenre,ha meg sokat tevékenykedsz kidőlsz a legelőn is akár.D
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.10.23. 12:57:03
 • Ironman2
  #18
  A baltára közben rájöttem,már szépen jönnek a hardwoodok,a data disces tippet köszi!
 • CS@
  #17
  Közepes vagy nagy fát kell vágnod, minimum bronz baltával.

  Data disc -et ne csak a templomba használd cserére, Petra a Research Center -ben fejlesztéseket készít belőle, amiknek szerintem hosszútávon több hasznát veszed.

  Ez nekem időnkén nagy segítség volt:
  https://mytimeatportia.fandom.com/wiki/My_Time_at_Portia_Wiki
  Utoljára szerkesztette: CS@, 2019.10.23. 11:44:17
 • Ironman2
  #16
  Arra még nem jöttem rá hardvoodot hogyan szereztem :) Nagy szükség van rá! A program azt irja hogy log-ban van,de hol a log? Mert ha baltázok,akkor csak sima fa jön le.
 • Ironman2
  #15
  Minden héten perkálni kell a romokhoz is? Ahol már egyszer jártam.Amúgy a data disceket a temlomban lehet beváltani.Tudnám hogy lehet lóvékat szerezni gyorsan.Már megvan a grinder is,és a cutter is,nemsokára meglesz a skiver,elég gáz hogy egy bronzrúdhoz 4 copper ore kell,meg a tin ore is.Nem fogok győzni majd bányászni.Itt is van bedrock,nem lehet tovább ásni egy fehér talaj jelzi.
 • drop
  #14
  jó lenne magyarosítani de nem tudom lehet e
 • Ironman2
  #13
  Végül is! Legalább tudom hol keressem a falu apraja nagyját éjjel.Azt hittem nyugovóra térnek.Bár nem mindegyik.Amúgy ma vettem meg a játékot teljesen,már elég olcsó az Xbox bétán,4700 ft volt.Ahhoz képest amennyiről indult.
 • Hexex86 #12
  Hát végül is faluban játszódik nem?
 • Ironman2
  #11
  Az szép! Mindenki éjjel a kocsmában van :)))))
 • Ironman2
  #10
  Teljesen meglepődtem itt a bányászaton,kellemes csalódás ért hogy a voxeles megoldást használták rá.Nagyon jó kutakodni az első bányába.Találtam már mindenfélét.Még egy kanapét is! D
 • Hexex86 #9
  A Yonderbe nincsen harc.
 • drop
  #8
  tévedés van harc benne nem is kevés farmolás miatt, sőt van bossfight is és imádom mert nagyon jó npc kell lehet kapcsolatot ápolni söt még feleséged is lehet a kiszemeltel,jó a craft rész is benne söt arra épül hiszen te vagy a fö épitész és mindeki téged kér meg csináld meg elöször kis házad van és fejleszheted állatartástol farmig minden van benne
 • Ironman2
  #7
  Na pont ezt irtam utána én is :))))
 • Hexex86 #6
  Igen, de ott több a kaland része. Kicsit zelda stílus. Bár semmilyen harc nincs benne.
 • Ironman2
  #5
  Köszi meg is lestem,tisztára ugyanez a stílus! Vagy inkább ez ilyen kalandjátékszerűnek tűnik.Legend of Zelda koppintás.
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.26. 15:06:38
 • Hexex86 #4
  Igen. És szépen updatelgették is az idők során. Még ajánlom figyelmedbe a Yonder: The Cloud Catcher Chronicles. Nem annyira ismert játék, de szerintem nagyon jó kis chilles játék.
 • Ironman2
  #3
  Hali! Szerintem jó kis játék ez,sokmindent lehet benne csinálni.
 • Hexex86 #2
  Ide be is szúrom a videóm.
 • Ironman2
  #1
  Ennek a gyönyörűségnek még nincs topikja,pedig megér egy misét,nagyon jópofás egy játék,itt találtam róla egy cikket,de nem kell megijedni,nem olyan vészes,mint ahogy lehúzták,egyedül a töltési idő ami felróható neki,dw cserébe nagy területeket kapunk.Érdekes a cikkben nem beszélnek a házunk menedzseléséről,az állattartásról,a farmolásról,a boltokról,mert abból is van ám bőven.Kapunk kezdetleg egy olyan házat ami éppen össze nem dől,és a deszkák is lógnak itt-ott,javítani kell először.Én még csak 2 napja tolom,de már most megfogott a rajzfilmszerű grafikájával,és igenis egy komoly craftrendszer dolgozik a játékban! A steamen 30 euro a játék,de az xbox beta rendszerén keresztül 600 ft-ért lehet két hónapig tolni,én is ott ismerkedtem meg vele.Persze tovább is lehet,csak már havi 4200-at kell utána perkálni,de több mint 100 microsoft store játék játszható a rendszeren belül,és nincs korlát!

  Steam link

  Itt van a cikk

  Xbox game pass for pc rendszer letöltése


  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.26. 14:58:58