9
 • VolJin
  #9
  Három hónapos hűségidővel melyik szolgáltató kínálja?
  Mert annyit talán kibír. :-D
 • Sir Cryalot
  #8
  Az a kemény hogy az az oxid vezető réteg törik el benne ITO , sejtésem sincs mi a megoldás , de hogy ezt a pszeudo-terméket "boondoggle" névvel lehet illetni az tuti. https://en.wikipedia.org/wiki/Boondoggle
 • gombabácsi
  #7
  a dolgozók 99.9%-a minden leszar.
  a vezetőknél ez 98%
 • gombabácsi
  #6
  kár, hogy nem tudták rendesen megoldani a hajlítást, mert így nem fogjuk meghodiccsani az üröt
 • mortep
  #5
  Van előlapi kijelzője ill. hangszórója, nem feltétlenül kell kihajtani a telefonáláshoz, egyébként igazad van.
 • mortep
  #4
  Finoman nem veszem meg. Egy idő után a kijelzőn látszani fog a hajtogatás nyoma, ha ez a probléma meg lenne oldva akkor is adott a kérdés: Kell a szebembe egy ilyen vaskos ék?
 • NEXUS6
  #3
  Nem akarom ajnározni Steve Jobs-ot, de amikor pár hét használat után a zsebbben aprópénz, kulcs mellett hordott ájfon tök karcos lett, akkor kibaxta az asztalra a mérnökök elé, hogy na ezzel csináljanak valamit. Csináltak belőle mondjuk üvegfont, ami tört mint a ropi, de megoldották.

  De szerintem az a helyzet, hogy ha még lenne is a Samunál valami hasonló lelkialkatú vezér, inkább csak nem akarnak kimaradni az elsőbbségből, hogy ők a nagy kijelző fejlesztők évek óta demózzák a technológiát, erre a Lenovo, vagy a Huawei, vagy más kínai ellopja a Show-t!?ú
  Szal szerintem ezt a terméket ugyan piacra dobták, de valójában nem eladásra szánták, ezt jelzi az ára is. Csak a trendiségüket bemutató marketingstratégiájuk része.
 • csigafi #2
  Tehát gyártattak egy újabb gagyit. Mire kihajtogatom és felveszem a másik leteszi. Vagy használjak hadsettet a híváshoz? Hát az is megoldás

  "továbbra is távol kell tartanunk a telefont a portól és nedvességtől, ez ugyanis komoly mértékben károsíthatja a forgópántokat. A kulcsok és bankkártyák is veszélyesek a típusra, itt ugyanis fontos helyeken mágneseket alkalmaznak, miközben az éles tárgyak a karcolások miatt jelentenek veszélyforrást "

  Nem értem nem adnak hozzá tokot ennyi pénzért és ezek szerint csak steril laboratóriumi körülmények közt használható.
 • wraithLord
  #1
  Szóval most már egy félig-meddig használható alfa verziót lehet venni az USA-ban 600 ezerért, itt valószínűleg lesz az 800 ezer forint is. Ehhez képest a legdrágább iPhone 11 (ami itt 580 ezer forint körül van) valóságos bombaüzlet... De komolyan.