3
 • kvp
  #3
  A most eladott Misfit legutobbi ismert fejlesztese egy analog karokkal, oled-nek tuno szamlappal rendelkezo karora, aminek a szamlapjan ket lyukat latni, egyet a karok tengelyeinek, egyet valoszinuleg egy kameranak vagtak. Eddig nem tul izgalmas.

  Viszont a Misfit orakba nem toltheto 3V-os litium gombelemek mennek, azaz kb. hasonlo energiafogyasztassal dolgoznak mint egy hagyomanyos karora. A megoldas valoszinuleg egy hagyomanyos karora elektronikat es az okosora kijelzot kombinalja, amibol az utobbi az ido nagyreszeben kikapcsolt allapotban lehet. Igy mar hozhatja folyamatosan egy hagyomanyos ora tudasat (mutatja az idot) es neha amikor szukseg van ra egy okosora kepessegeit. Folyamatos okosora uzem mellett viszont nem tudom mennyit bir ki az elem.

  A technologia erdekes, de elsosorban azoknak akiknek hagyomanyos karora kell es neha neha nem baj ha van nalluk okosora. Aki folyamatosan kint hagyna rajta a notification stream-jet, annak nem eppen idealis es beviteli felulet se sok szorult az orakba, tehat valaszt gepelni se nagyon lehet rajtuk.
 • NEXUS6
  #2
  Fos-sil - Nomen est omen :D
 • Tinman #1
  Fossil = Vicc.

  Ezek már 20 éve is megváltották a világot papíron, meg tervező asztalon, de az akkori ötleteikből se lett semmi, pedig elég sokan melléjük álltak.
  Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.09.19. 10:25:32