47
  • Tetsuo
    #47
    A legtöbb nemzetközi közösségi hálózaton, médiamegosztón, hírportálon jobboldal-ellenes cenzúra és propaganda van.
    Valójában egy erős antitradicionális, romboló antinormalitás ömlik konstruáltan, tervszerűen mindenhonnan.
    Demokratikus és liberális "értékeket" (ami igazából oximoron) emlegetve takargatják a posztmodern diktatúrát. Pl. a szólásszabadságra hivatkozva szűkítik egyre inkább a szólás lehetőségét, a vallásszabadságra hivatkozva tiltanak be vallási jelképeket. Mindezt lehengerlő módon alkalmazzák többek között a modern, "felvilágosult" Európában és a "szabadság" hazájában, az Egyesült Államokban.
  • TokraFan
    #46
    Tudod mit jelent az, hogy "hiteles"? És a "független", "objektív", "ellenőrizhető" adat? A jelek szerint nem, mivel holmi infowars.com féle összeesküvés mániás elmebeteg idióták írásait teszed be ide "bizonyítékként". Hülyeséget én is tudok linkelni mondjuk a lapos Föld elmélet mellé, ahol egy tanulatlan paraszt látomásait olvashatod, csak az pont úgy nem lesz sem hiteles, sem független, sem objektív, sem pedig ellenőrizhető és tényszerű, de főleg pont úgy nem bizonyít semmit, mint a cikkeid.

    "Tipikus balos tempó."

    Hogyne, pusztán kértem tőled a faék buta puffogásod mögé egy értelmes alátámasztást, aztán rögtön balos felforgatónak titulálsz. Ilyenkor a szeretet vallásod gyakorlod? Ez lenne az? Netán ez a "jobbos" tempó? Nem mintha érdekelne...Mindegyik kamu, itt kizárólag értelmes emberek léteznek vs. a gőgös, buta, tényeket semmibe vevő fanatizált elmeháborodottak, de a te kedvedért nyomtékosítom ismét, hogy bármiféle 1bites "oldaltól" függetlenül ez a felállás van!
  • Tetsuo
    #45
    Igazad van, a linkekkel ne is foglalkozz. Tipikus balos tempó. Hogy nem vagy balos, kit érdekel? Úgy viselkedsz.
  • TokraFan
    #44
    Hűha, nem kéne neked kicsit valami lazítógyakorlatokat végezni? Ez a fajta teljesen értelmetlen világnézeti gőg, igen rosszat tud tenni az egészséggel!

    Sajnos az értelmi képességeidet jól mutatja, hogy kizárólag "jobb/baloldal" mentén vagy képes "gondolkodni", láthatóan eleve eldöntötted, hogy engem hova sorolsz anélkül (természetesen), hogy bármi fogalmad lenne a valóságról. Ez a tipikus 1bites vallásos agyműködés (van a menny és a pokol, a fehér és fekete stb.). Bogaram, akkor a valóság: engem teljesen hidegen hagy a jobboldali és a baloldali agybeteg világnézet is, csak hogy legyen min csodálkoznod, hogy ilyen is létezik! Érdekelnek viszont a tények, bármiféle "oldaltól" függetlenül. Tényekkel pedig nem tudtál szolgálni, tehát köszönjük, de sajnos komolyan venni nem lehet a gőgös világnézeti puffogásod alapján megalapozatlanul a világba kiáltott érzelmi kitörésedet! Period.

    "Azt, hogy saját tapasztalat alapján mondom, szépen elngeded a füled mellett... ez is jellemző."

    Olvasni tudsz? Csak mert világosan kifejtettem korábban, miért irreleváns az, hogy Te mit tapasztalsz a kis foteledben otthon, hiszen a cikk szerint is sokmillió videót törölnek, tehát semmit nem jelent -és főleg, semmit nem bizonyít-, ha te valamit tapasztalsz abból az 50-100db-ból amit megnéztél. Tényszerűen fogalmad nincs arról, hogy a 6 millió törölt videónak hány százalékát teszik ki ilyen vagy olyan konkrét tartalmak! Ez a lényeg! Vagyis az, hogy az általad megnézett 50-100db videót jobboldali tartalma miatt törölték, még nem jelenti azt, hogy a maradék 5,999,900db törölt videóban ne lehetett volna bármilyen más (politikai, vallási és még faszomtudja milyen) irányú tartalom is! Érthető végre?
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.09.15. 21:15:36
  • Tetsuo
    #43
    Miért nem válaszolsz a kérdésre? (Jah, hogy csak a jobbosoknak kell(ene) mindenáron neked bizonyítani?)
    A kifordult logikád szerint ha azt állítod, hogy nem igaz a szélsőjobb elleni cenzúra, akkor azt is bizonyítanod kellene, tehát te MINDIG a levegőbe beszélsz.
    Azt, hogy saját tapasztalat alapján mondom, szépen elngeded a füled mellett... ez is jellemző.
    Csak neked, csak most, kiindulásnak:
    1. cikk,
    2. cikk,
    3. cikk,
    4. cikk.

    A többieknek írom: Pont az ilyen beteg, balos felforgatóknak, erkölcsi nyesedékeknek köszönhető ez a tempó, ami szerint az összes közösségi oldalon (na vajon kiknek a tulajdonában vannak?) egyre erősebb a cenzúra (a liberalizmus nevében természetesen). Ezek az oldalak szüntetik meg sorra a balos visszaélések, a bolsevik és/vagy akár szemita bűnözés bizonyítékait. Náci katonadalokat, amatőr felvételeket, abortuszellenes propagandát, keresztény óvodaavatást törölnek indoklás nélkül. Szisztematikusan elhallgattatják a konzervatív, lobbi- vagy a háttérmentes igaz hangokat.
    Nem véletlenül költöznek más oldalakra (pl. Tomcat a Bitvhute-ra), amíg ott is le nem tiltják őket a nagy liberalizmus eredményeként.
  • TokraFan
    #42
    Pedig most (is) a levegőbe beszélsz...Levegőbe puffogni én is tudok (pl. "csak szélbalos tartalmat törölnek", "csak ezoterikusokat törölnek", "csak fradi drukkereket törölnek", bla bla bla...). Egyetlen közös pontja van ezeknek és a Te állításodnak: saját agyszülemények, semmiféle bizonyíték nincsen rájuk így komolyan venni sem lehet őket. Period!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.09.15. 00:47:17
  • Tetsuo
    #41
    Én nem akarok neked semmit sem bizonyítani. Mondtam, amit mondtam. Ha nem hiszed, járj utána. Ez a minimum, ha érdekel. Én nem szoktam a levegőbe beszélni.
    Nem mellesleg itt okoskodsz, meg követelőzöl, miközben a #7-en nem kérsz számon semmiféle alátámasztást. Jah, hogy csak a jobbosoknak kell(ene) mindenáron neked bizonyítani? Éppen olyan részrehajló vagy, mint a Jewtube.
  • TokraFan
    #40
    Nem az én feladatom keresgélmni, mivel Te tettél kijelentést, így a bizonyítási kényszer is rajtad van. Ha nem tudsz bizonyítékkal szolgálni, az sem probléma, kipipáltunk egy újabb hasraütéses bemondást, aminek természetesen semmiféle alapja nincsen. El fogom fogadni a kijelentésedet, ha bizonyítani tudod. Addig nem több, mint a "Föld márpedig lapos" kijelentés!

    "A legrelevánsabb viszont az lenne, ha elvégeznéd az ajánlott kísérletet. ;-)"

    Nem, a legrelevánsabb az, ha független szakértők és adatelemzők végzik el a bizonyítást! A cikkben is benne van: A törlések jelentős részét algoritmusok végzik, legtöbb esetben annyira hatékonyan, hogy meg se tudod nézni a tartalmat. Akkor honnan tudod, hogy balos/szélbalos gyűlölködésből nem távolítottak el legalább annyit? Oda akarok kilyukadni, hogy NINCS tényszerű rálátásod a valóságra, egyszerűen érzelemből elképzeled, hogy mi történik. Ebben természetesen 50%-ban az is benne van, hogy igazad van és pont ilyen arányban az is, hogy nincs!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.09.12. 23:03:36
  • Tetsuo
    #39
    Igen, vannak erről szóló cikkek. Keresgéljél. A legrelevánsabb viszont az lenne, ha elvégeznéd az ajánlott kísérletet. ;-)
  • TokraFan
    #38
    "Milyen linket, te lángész! Amit töröltek, hogy mutassam meg?"

    Hehe, vicces, hogy még ezt sem érted. Ha olyan kijelentéseket teszel, miszerint csak jobb/széljobb tartalmakat törölnek, akkor értelmes ember azt feltételezi rólad, hogy láttál valamilyen _hiteles_ statisztikát, kimutatást, elemézst, mely ezt a kijelentésedet alátámasztja! (Az, hogy Te mit látsz a teljes törölt anyagból, nem az! Azr már csak ne kelljen elmagyaráznom, hogy miért nem számít ha te a 6 millió törölt videóból láttál 20-at és arra hivatkozva jelentgetsz ki dolgokat) No, én valami ilyesmihez kértem tőled linket, ha már konkrét politikai kijelentéseket tettél a törléssel kapcsolatban, de azon persze nem lepődöm meg, hogy már a logikáját sem érted az egésznek. Ugyebár, Te kis lángész! ;-)
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.09.12. 22:52:00
  • Tetsuo
    #37
    Milyen linket, te lángész! Amit töröltek, hogy mutassam meg? Sok (szélső)jobbos csatornát, amit néztem, töröltek.
    Próbáld csak ki magad, ha nem hiszed: Tegyél fel egy zsidók hegemóniáját ecsetelő videót (de semmi túlzó ne legyen benne), meg tegyél fel egy bolsevista sz@rt. Az előbbit marha gyorsan törlik, az utóbbi érintetlen marad, még ha sztálinista is, vagy tagadja a komcsi rémtetteket.
    Csinálj angolnyelvű videót a migrációról ellentétes (politikai) nézőpotból, és láss, csodát...
    Evidens a balos/liberális érdekű cenzúra szinte minden közösségi oldaon.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2019.09.12. 20:44:51
  • TokraFan
    #36
    Bizonyára!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.09.09. 20:35:27
  • ostoros
    #35
    Tudom, hogy fáj tükörbe nézni... nem a te hibád, hidd el, én csak segíteni akarok.
  • TokraFan
    #34
    ??? Ezeket Te írtad (jelentetted ki, mintha tény lenne):

    "Többnyire nem a "beteg" dolgokat törlik, hanem azokat, a tartalmakat, amik nem pc-k és nem baloldaliak."

    Először a jobboldali politikai tartalmakat kezdték el leszedni, aztán a független tartalmakat is, aztán a baloldaliak közül is azokat akik nem a baloldali nagy céges média hálózathoz tartoznak.

    Tehát milyen hiteles adatokra hivatkozva jelented ki fentieket? Vagy csak bemondtad érzelemből, mert Te szubjektíven úgy gondolod? Azzal sincs gond, ha a megfogalmazásodból kiderül, hogy ezt csak Te képzeled így.
  • Sydra
    #33
    Ne vetítsd ki a problémáidat rám! Azt hittem értesz magyarul, de ezek szerint nem.
  • TokraFan
    #32
    A youtube nem állít olyat, hogy csak széljobb/jobb tartalmat töröl. Ahogy azt sem, hogy csak bal/szélbal tartalmat. Ilyesmit csak Te állítasz. A HIT nem az én asztalom, keversz valakivel. Semmit nem jelent, hogy Te mit tapasztalsz, mivel a mintád értékelhetetlenül kicsi, és nem is objektív. Ha téged történetesen a jobb/széljobb tartalom vonz és azt követed a csövön, akkor értelemszerűen, szelektíven csak arról fogsz értesülni, ha ezeknél történik törlés. De fingod nincsarról, hogy milyen más tartalmakat törölnek -beleértve a libsi ás balos tartalmakat is-, mivel azokat nem követed. Remélem érted, hol itt a porobléma, és miért nem lehet érzelmi alapon úgy kijelentéseket tenni, mintha azok tények lennének. Szóval akkor ismét megkérdezem: Milyen hiteles adatok alapján állítod azt, hogy a youtube szelektíven csak jobb/széljobb tartalmakat töröl?
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.09.08. 03:40:58
  • zola2000
    #31
    A liveleak megcsinálta az összeset, a payment processors a Bitcoin, Amerikától független országban van, a 8chan is: a Fülöp szigeteken vagy Thaiföldön van, és elég durva dolgoknak kellett történnie hogy visszaszoruljon egy kicsit.

    A weebeknek meg: letiltja a játékainkat a steam? megvehető a dlsite.com/ecchi-eng oldalon, bannol a deviantart? Ott a pixiv, tilt a patreon? Ott a fantia.jp vagy a pixiv fanbox stb de ja ahhoz is az kell hogy más legyen a japán kormányzat véleménye mint az "amcsi mainstream" oldalaké (bár hasonló oldalak Amerikában is vannak de azokban nem bízok, pont azért mert amint elkezd növekedni vagy korrumpálódik amerikai SJWk által, vagy más akadályokba ütközik)
  • Sydra
    #30
    Ez úgy lenne fair, ha hagynák fejlődni az alternatívákat, de jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy elkezdik az aktivisták meg az újságírók zsarolni meg lejáratni az összes üzleti partneredet. Megtámadják a szerver szolgáltatódat, a reklám partnereidet, a fizetési szolgáltatódat, a bankodat, stb. (Gyanús, hogy ilyenkor sohasem jönnek elő az "X egy magáncég azzal köt üzletet akivel akar" féle érvek.) A google meg a facebook meg nem továbbítja a linkjeidet, meg letiltják az appjaidat az összes platformon. Szóval a diszkrimináció csak az egyik irányba megengedett. Azért persze így is apránként erősödnek az alternatívák, de erős az ellenszél.
    Nácizni meg gyűlöletkeltőzni meg persze lehet, de attól hogy többször ismétled még nem lesz igaz.
  • Sydra
    #29
    Az ellenkezőjéről sincs semmilyen statisztika. A youtube állít valamit, te elhiszed én meg nem. Ennyi. Amit mondok azt a saját tapasztalataim alapján, meg a nyomon követett youtube csatornákon történtek alapján meg az évek óta tartó média és politikai trendek alapján mondom.
  • zola2000
    #28
    Én igazából a felháborodást nem értem, a YouTube egy magáncég azt cenzuráz akit akar. Akinek nem tetszik a cenzúra az elmehet a bitchutera gyűlölet beszélni, az iwara.tv re ecchi MMDt nézni, az első indavideo.hu-ra szerzői jogokat sérteni a pornhubra azt nézni stb.

    Ha túl sokat cenzuráz akkor szépen megerősödik valamelyik alternatívája, ha nem akkor nem, ilyen egyszerű

    Amerikában szerencsére alkotmány védi a szólás és kifejezésszabadságot, Magyarországon politikai ok miatt inkább hagyják az embereket szabad beszélni, nyugat Európából tudnék aggasztó dolgokat írni magukat liberálisnak hazudó országokból.
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2019.09.06. 22:20:47
  • TokraFan
    #27
    Már megint vetítesz. Van egy kép a fejedben dolgokról (most épp a vállalkozókról), amit valószínűleg a TV-ből szerzett rendkívül "életszerű és hiteles" forrásnak köszönhetsz, aztán ezt most szépen általánosítva kivetíted rám. Meg sem kísérlem elmagyarázni, mekkorát tévedsz, mert hívőkkel felesleges, sajnos az egész agyműködésük olyan, hogy a saját lázálmaikat vetítgetik ki és képzelik valóságnak. Tehát nyugodtan hidd azt amit ide leírtál, mert teljesen irreleválns és a valóságot természetesen nem fogja befolyásolni!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.09.06. 21:44:50
  • TokraFan
    #26
    "Miért nem a youtube-on követeled? Miért rajtam?"

    Azért mert Te állítod és jelented ki, hogy mit törölnek!
  • Sydra
    #25
    Manapság leginkább a balosok tiltakoznak a liberális dolgok ellen. Ezért van mindenki lenácizva, aki kiáll a szólásszabadságért ideológiától függetlenül.
    (Most itt liberális alatt a klasszikus liberálist kell érteni, nem a modern szocialistát aki liberálisnak mondja magát)

    "Amúgy baromi sok álhír"
    Az álhír nem zavarja a youtube-ot ha az bizonyíthatóan álhír és a CNN-től vagy az MSNBC-től jön.
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2019.09.06. 20:22:30
  • ostoros
    #24
    Te már megint mit szívtál? Ennek pont az ellenkezője az igaz.
  • ostoros
    #23
    Mondok én neked valamit a szubjektív érzelmekről, sikeres vállalkozókám. Te abban a hitben élsz, hogy a sikereidet ennek a rendszernek köszönheted, (nem igaz, a munkamániádnak és az önkizsákmányolásodnak köszönheted, mint minden más sikeres vállalkozó) ezért foggal körömmel véded azt. Annál is inkább, mivel semmi másod NINCS a vállalkozói sikereden kívül. Mint a legtöbb önkizsákmányoló vállalkozó, nagy eséllyel ráment a házasságod a nagy sikerre, arra, hogy sem éjjeled, sem nappalod, mert bármikor hívhatnak. Rá áldoztad a fél életedet, hogy sikeres légy, és mivel ezen kívül nincs semmid, ezért ha valaki ezt a rendszert, -amelynek tévesen tulajdonítod a sikeredet- kritizálja, az számodra olyan, mintha léted alapját kritizálná.
    Egészséges lenne, ha valamiféle párkapcsolatot létrehoznál, vagy legalább gondoznád ami van, ha van, ahelyett, hogy magányos óráidat az sg.hu-ra írogatással töltenéd.
    Nesze neked szubjektív érzelmek.
  • Szefmester
    #22
    Fura ez a jobber-lipsy vita. A jobberek hörögnek mert törlik a videóikat mert éppen valakiről azt mondják hogy alárendelt személy csupán (ez meg az miatt), de amikor egy lipshy utálja őket és szóvá teszi akkor az már gyűlöletbeszéd, és ki kell tiltani mert csak. :D

    Ők gyűlölhetnek szabadon, de őket már nem lehet ezért? WTF?

    Amúgy baromi sok álhír, és hülyítő videót is szanálnak, nem csak a náci jellegűeket. Azért a laposföldeseket meg oltáselleneseket is szórják kifelé nem csak a ISIS toborzókat, meg a pedomaciknak való tartalmat vagy a hobbinácikat. Ahogy sok olyan videó is megy a levesbe amin jogvédett tartalom van, és a feltöltő nem módosítja úgy ahogy azt megkövetelik tőle.

    mellesleg külön élvezet nézni ahogy a jobberek tiltakoznak a liberális dolgok ellen, miközben a véleményük szabadon az éterbe tolása pont a liberális eszméknek köszönhető. :D Ha meg el vannak nyomva a -nemlipshy- hatalom által, akkor meg a szabadságukért hőzöngenek. Ki érti ezt? :D Szerintem még a jobberek sem.

    Az egyik mesekönyv jó, a másik rossz.. miközben ugyanaz a főszereplő, és az "író"... :D
  • lammaer
    #21
    Az a baj, hogy folyamatosan rugdossák a tartalomszolgáltatókat mindkét oldalról.

    Öngyilkos lesz egy kislány mert valahol valami idióta videóit nézte aki arra buzdította hogy ölje meg magát? - azonnal cenzúráért kiált a fél világ.
    Törölnek valami tartalmat - a világ másik fele a véleményszabadság miatt kezd el kiabálni.

    Ember legyen a talpán aki megtalálná itt azt hogy mi az ami mindenkinek jó....
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.09.06. 15:35:51
  • lammaer
    #20
    Igen, ha pl kiskorúval űzöd.

    Tehát jelen példában is az hogy az erőszakkal egy kalap alá veszik az erőszakot nem hiba.
  • zola2000
    #19
    "valamint az erőszak és a szexualitás ábrázolását és népszerűsítését"

    Attól függ miről van szó, azért a brutális GTA videók maradhatnak (a twitch örülne ha törölnék őket) az enyhén erotikus MMD mikumikudance videók is (a nicovideo.jp vagy a kínai bilili örülne is ha törölnék őket) példa1 példa2 (valami olyant is hallottam hogy az ázsiai IPvel feltöltött videók sorsáról ázsiában döntenek)
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2019.09.06. 11:21:32
  • noland
    #18
    faszisztát...fasziszta fasziszta...és ki mondja meg mi a gyűlöletbeszéd foka? hm? Mert én is mondhatom hogy itt te ne fasisztázz, mert az engem sért, hogy a hagyomásnyos értékeket vallókat igy degradálod. Szóval ne folytassál itten gyűlöletbeszédet, jó?
  • Akva
    #17
    "Az utóbbiak tiltják a szerzői jogsértéseket, a gyűlöletbeszédet és -bejegyzéseket, valamint az erőszak és a szexualitás ábrázolását"

    Azért durva, hogy a szexualitás az erőszakkal kerül egy platformra! A szex bűn?
  • monk00
    #16
    Nem is baj. Töröljék is a sok szemét fasisztát. A szólás szabadságot sokan összetévesztik a gyűlölet beszéddel. Pedig nem ugyanaz a kettő.
  • Sydra
    #15
    Miért nem a youtube-on követeled? Miért rajtam? Nyilván nem férek hozzá a youtube-os szerverekhez. Meg se indokolják kit miért törölnek.
    Látom a trendeket. Látom, hogy napi szinten kiket törölnek, akiket nézek. Trending tabra is újabban csomó népszerű youtuber nem kerül fel, akik eddig felkerültek. Helyettük a jóval kisebb nézettségű cnn-t meg msnbc-t és társait pakolják mindenhova. Látom, hogy minden ok nélkül demonetizálnak embereket. Ha írnak a youtube-nak kérdést, hogy miért törölték vagy demonetizálták őket, nem jön rá válasz. Most pl a minap akit töröltek akit néztem rendszeresen az James Allsup volt. Soha semmilyen szabályt nem szegett meg. Gondosan ügyelt rá. Népszerű is volt. Szó nélkül törölték.
    Nagyon jól hangzik, hogy "fellépnek a gyűlöletkeltő tartalmak ellen" csak épp 99%-ában amit eddig láttam és töröltek abban nem volt semmi gyűlöletkeltő. Csak szimplán nem értettek vele egyet, vagy nem volt "politikailag korrekt".
    Azt is észrevettem, hogy csomó kommentem meg se jelenik, ha nem vagyok bejelentkezve. Ergo csak én látom bizonyos kommentjeimet. Pl be akartam kommentelni egy nemi erőszakról szóló kiigazitást az egyik video alá és nem látszott. Ha átírtam a "rape" szót "r*pe"-re, akkor már látszott. Gyanítom az 500 milliós komment törlés is így jön össze, hogy minden komment amiben benne volt a "rape" és egyéb hasonló negatív jelentésű szavak az törölve lettek.
  • TokraFan
    #14
    Hiteles adatot, linket!
  • Sydra
    #13
    "Jobbos, szélsőjobbos tartalmakat szednek le"
    Először a jobboldali politikai tartalmakat kezdték el leszedni, aztán a független tartalmakat is, aztán a baloldaliak közül is azokat akik nem a baloldali nagy céges média hálózathoz tartoznak. Most már nem kockáztatják meg azt, hogy ne legyen a narratíva 100%-os kontroll alatt. A független politizálókat kiszórják. Nagyon készülnek a választásokra.
  • TokraFan
    #12
    Na kezdődik a hitbéli vagdalkozás. Mutatnál egy hiteles bizonyítékot arról, hogy csak jobbos/szélső jobbos tartalmakat törölnek? Vagy Te is csak ostoroshoz hasonlóan, a saját szubjektív érzelmeidet tálalod úgy, mintha azok bizonyított valóságok lennének?
  • Sydra
    #11
    Milyen érzés hasznos idiótának lenni és a világ tönkretételén munkálkodni? Pénzt kapsz érte vagy a saját örömödért csinálod? Vagy csak tényleg nem érted miről beszélnek mások?

    Igen vaze. Mindenki gyerekekkel akar ISIS lefejezős videókat nézetni! Ezen problémázunk itt, hogy a gyerekek miért nem nézhetnek ISIS lefejezős videókat.
    .. Édes istenem, hogy lehet valaki ennyire aljas/sötét ember?
    Utoljára szerkesztette: Sydra, 2019.09.05. 22:26:22
  • Tetsuo
    #10
    Hazugság, amit sugallsz, miszerint többségében, vagy egyáltalán mennyiségében jelentős ISIS-toborzó videókat tiltanak le.
    Jobbos, szélsőjobbos tartalmakat szednek le, miközben a balos, szélsőbalosak maradhatnak... Hasonlóan a Facebook-hoz, bár az erősebben cenzúráz és ott talán nagyobb a kettős mérce hatása is.
  • Sequoyah
    #9
    Szoval te azt mondod, hogy azon Youtube felhasznalok, akik lelkes fogyasztoi a Youtube-on altalaban reklamozott termekeknek, azok alig varjak hogy ISIS toborzo videokat lathassanak, es a Youtube megfosztja ezeket toluk?

    WTF, tenyleg???
  • ostoros
    #8
    Hazugság...