A hónap plakátja a Csillagok háborúja 9-é
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bírnám ha kiderülne, hogy Snoke valójában csak Sidious félresikerült klónja volt.
ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro
A plakátot elnézve Sidious nem annyira hulla. Snoke meg... a 2 film alatt annyira jelentéktelen volt, a halálában is ez lepett meg, hogy nem értettem, egyáltalán minek szerepelt.
Van még valamicske remény. Fanfilmesek körében vannak Legends hívők. S mostanában mozgolódni is kezdtek mert t*kük tele a Disney ámokfutásával.
Talán valamelyik fanfilmes bevállalja a Thrawn trilógiát. Már volt szerencsém egy-két Mara Jade filmhez, Igaz az egyik 99-s film volt, de a másik azt hiszem 2017-s.
De találkoztam olyan alkotásokkal is amelyek a szürke jedikkel foglalkoztak.
A Legend SW univerzum 1000x érdekesebb még mindig, mint a Disney-Abrams preferálta SW univerzum.
Talán valamelyik fanfilmes bevállalja a Thrawn trilógiát. Már volt szerencsém egy-két Mara Jade filmhez, Igaz az egyik 99-s film volt, de a másik azt hiszem 2017-s.
De találkoztam olyan alkotásokkal is amelyek a szürke jedikkel foglalkoztak.
A Legend SW univerzum 1000x érdekesebb még mindig, mint a Disney-Abrams preferálta SW univerzum.
😄
De most komolyan. Palpi is halott, Snoke is halott. Miért nem Snoke-ot hozzák vissza, hogy mégsem halt meg? Rá kíváncsi lennék - ha az Ep8 nem történt volna meg.
Palpatine lezárt dolog (tudom, a Legends-ben nem az...), Snoke-ot Johnson univerzális randomgenerátora kiírta a sztoriból... XD Igazán kaphatna még egy esélyt szegény, ha már ennyire erőlködik, hogy 40 méteres hologramot csináltatott magának. 😄
De most komolyan. Palpi is halott, Snoke is halott. Miért nem Snoke-ot hozzák vissza, hogy mégsem halt meg? Rá kíváncsi lennék - ha az Ep8 nem történt volna meg.
Palpatine lezárt dolog (tudom, a Legends-ben nem az...), Snoke-ot Johnson univerzális randomgenerátora kiírta a sztoriból... XD Igazán kaphatna még egy esélyt szegény, ha már ennyire erőlködik, hogy 40 méteres hologramot csináltatott magának. 😄
Én mondom meg volt ez az egész bundázva annak idején Vödör Nagyúrral. Úgy tett mintha ledobta volna Palpit, de az akna alja jól ki volt párnázva + be volt készítve némi tűzijáték, szóval Luke totál elhitte az egészet.
Azért az egész poszter beállítás tekintetében erősen hajaz a Jedi Visszatér poszterére, de ha jól emlékszem ezt a fajta észrevételt a Sithek bosszúja is megkapta.
A plakát sablon, csak a karaktereken változtattak...
Rey és Luke áll egymással szemben...
- Rey!
- Igen?
- Én vagyok az apád!
Rey meglepetten bámul Luke-ra majd felkiált
- Igeeeeen!
Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.08.26. 03:53:26
A plakát sablon, csak a karaktereken változtattak...
Rey és Luke áll egymással szemben...
- Rey!
- Igen?
- Én vagyok az apád!
Rey meglepetten bámul Luke-ra majd felkiált
- Igeeeeen!
Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.08.26. 03:53:26
the rise of sátánmikiegér