Sokat kell várnunk a Fekete Párduc 2-re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ugyan nem várok rá...
Akár ki is hagyhatják, nem lenne kár érte. Bár lassan ugyan ezt érzem az összes szuperhősös Marvel képregény adaptációról. Egykaptafa, semmi ötlet, történet, stb.
Ok, képregénynek elment a 20-30-50-60-s években az, hogy ötvenöt féle szuperhős mentette meg a földet nap, mint nap majd aztán összeálltak együtt is megmenteni az Univerzum legsötétebb ura elől is, de már nem kéne ezt erőltetni. (Nyilván fogják, míg dől belőle a pénz, uh. csak elmélkedtem.)
Ok, képregénynek elment a 20-30-50-60-s években az, hogy ötvenöt féle szuperhős mentette meg a földet nap, mint nap majd aztán összeálltak együtt is megmenteni az Univerzum legsötétebb ura elől is, de már nem kéne ezt erőltetni. (Nyilván fogják, míg dől belőle a pénz, uh. csak elmélkedtem.)
talán a sötét elfekre gondol? azok a második részben voltak
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A Thor 3 szerintem nem volt túl jó film, ez a sötét manós dolog nem jött át. Egynek elment.
A Feketepákó szerintem is gáz volt. Nyilván egy szuperhírós film tele van közhelyekkel, sablonokkal, de hogy a titkos királyság felső körökben mozgó elsőemberei nekiálljanak fegyvernepperkedni egyből egy lepusztult fekete negyedben, amint beteszik a lábukat egy amcsi nagyvárosba, mert az az afroamerikai kultúra része, az sértő a feketékre. És ezt csak ők nem vették észre. XD
Mint ahogy a Prályd bazárisága, alpárisága is sértő azokra az alteres genderes emberekre, akik nem ilyen gyökerek.
Mint ahogy a Prályd bazárisága, alpárisága is sértő azokra az alteres genderes emberekre, akik nem ilyen gyökerek.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem egészen értem, miért a Fekete Párduc és Marvel Kapitány lett ilyen sikeres, a két legszürkébb szuperhős (ha a Fekete Özvegyet nem nézzük, aki nem szuper, csak hős). Nyilván az egész Marvel, és főleg Bosszú Angyalai hype miatt, de pl. a Thor 3 sem kaszált akkorát, pedig az ráadásul még jó is volt.