Szekeres Viktor

Sokat kell várnunk a Fekete Párduc 2-re

Lehet, hogy csak 2022-ben érkezik a Black Panther 2 a mozikba.

Júliusban San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. Természetesen a legnagyobb figyelem a Marvel új bejelentéseit kísérte, és a Marvel Studios nevében Kevin Feige megerősítette, hogy lesz második része a Fekete Párducnak (Black Panther), azaz elindult a film forgatókönyvének fejlesztése.

Azt azonban nem lehetett tudni, hogy mikor kerülhet moziba a film. A premierdátumra ugyan most sem derült fény, az viszont némi támpontot adhat, hogy Martin Freeman, az Uproxxnak adott interjújában elmondta, hogy a folytatást jó eséllyel 2021-ben forgathatják le, ami minden bizonnyal 2022-es bemutatót fog jelenteni minden idők egyik legsikeresebb filmje folytatásának. 2022-re egyébként a Marvel 3 időpontot foglalt le filmjeinek: február 18-át, május 6-át és július 19-ét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Cyberdog #8
  Én ugyan nem várok rá...

 • Ellaberin #7
  Akár ki is hagyhatják, nem lenne kár érte. Bár lassan ugyan ezt érzem az összes szuperhősös Marvel képregény adaptációról. Egykaptafa, semmi ötlet, történet, stb.
  Ok, képregénynek elment a 20-30-50-60-s években az, hogy ötvenöt féle szuperhős mentette meg a földet nap, mint nap majd aztán összeálltak együtt is megmenteni az Univerzum legsötétebb ura elől is, de már nem kéne ezt erőltetni. (Nyilván fogják, míg dől belőle a pénz, uh. csak elmélkedtem.)
 • NEOreg3 #6
  talán a sötét elfekre gondol? azok a második részben voltak
 • Zombee #5
  Sötét manó?
 • csicso82 #4
  A Thor 3 szerintem nem volt túl jó film, ez a sötét manós dolog nem jött át. Egynek elment.
 • NEXUS6 #3
  A Feketepákó szerintem is gáz volt. Nyilván egy szuperhírós film tele van közhelyekkel, sablonokkal, de hogy a titkos királyság felső körökben mozgó elsőemberei nekiálljanak fegyvernepperkedni egyből egy lepusztult fekete negyedben, amint beteszik a lábukat egy amcsi nagyvárosba, mert az az afroamerikai kultúra része, az sértő a feketékre. És ezt csak ők nem vették észre. XD

  Mint ahogy a Prályd bazárisága, alpárisága is sértő azokra az alteres genderes emberekre, akik nem ilyen gyökerek.
 • Zombee #2
  Nem egészen értem, miért a Fekete Párduc és Marvel Kapitány lett ilyen sikeres, a két legszürkébb szuperhős (ha a Fekete Özvegyet nem nézzük, aki nem szuper, csak hős). Nyilván az egész Marvel, és főleg Bosszú Angyalai hype miatt, de pl. a Thor 3 sem kaszált akkorát, pedig az ráadásul még jó is volt.
 • NEXUS6 #1
  Nem kell azt elsietni! Szívesen várok akár még 5-10 évet, vagy többet is! ;)