9
  • bmw
    #9
    Disneynek nem kellene eroltetni az SW-t nem megy ez nekik csak szart csinalnak...
    Plane ez a ket toketlen rendezo...
  • wraithLord
    #8
    Hát igen, ha valami nem tetszik, akkor a legtöbb, amit az ember tehet ellene, hogy nem vesz rá mozijegyet (esetleg nem veszi meg BD-n, DVD-n). De ha a többségnek ennek ellenére tetszik, akkor hiába volt az egész, és lesz folytatása a dolognak.

    Én számítógépes játékok esetén nem értettem soha ezt a készítők felé irányuló agressziót, ha nem azt csinálták, amit a jónép várt. De legfőképpen azért, mert szerintem az csak egy kicseszett játék. Ha nem tetszik, nem veszem meg, van mellette kismillió másik, ami még tetszhet. Meg egyébként sem létkérdés... (Ugyanez a filmekre is igaz.)

    Persze ettől még van részletesebb véleményem is róluk, mint az, hogy nem költök rájuk pénzt, és néha leírom, ha ráérek éppen.
  • BaliBoy
    #7
    Hogy dögölne meg...
  • zetortraktor
    #6
    Miért ne lehetne bárkinek véleménye? Én eleve meg sem nézem az SW-filmeket, mert tudom, mi lenne a véleményem róluk, sosem érdekeltek.

    Most nem azért, de nem rád céloztam, hanem azokra, akik vinnyognak. Mert, ha körülnézel, akkor vannak olyanok a neten, akik ezt teszik, meg akik csapkodják az asztalt és követelőznek, hogy egy film nem olyan legyen, amilyennek a készítői akarják, hanem olyanok, amilyennek ők. Meg petíciókat indítanak, meg efféle.

    Eskü, még ma is látni olyan idiótákat, akik, ha kijön a hír, hogy lesz, hogy "létezni fog" egy film, akkor elkezdik követelni, hogy ne létezzen. Akik, ha kijön egy szereposztási hír, hogy XY szerepelni fog egy filmben, akkor hisztizni kezdenek, hogy ne szerepeljen. Ők azok, akiknek alacsony a tűréshatáruk, akik folyamatosan érzékenykednek, mindenen besértődnek, követelőznek, stb.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.08.17. 07:28:11
  • wraithLord
    #5
    Vinnyog a halál, azt csinálnak, amit akarnak. De azért ugye lehet róla véleményem? Még azt se mondhatod, hogy senkit nem érdekel, mert te reagáltál rá. :D
  • Ender Wiggin #4
    És ugye van egy delíriumos ostoba, aki tényleg azt hiszi, hogy az ő szava számít a SG fórumon, ezért nem fogja be....
  • zetortraktor
    #3
    Az trollkodás, ha tudják, hogy mit akarnak, és nem pár vinnyogóra hallgatnak? Onnantól lenne gáz Hollywood, ha hagynák, hogy a nézők dirigáljanak. És ugye van pár delíriumos ostoba, aki tényleg azt hiszi, hogy az ő szava számít Hollywoodnak, ezért nem fogja be.
  • wraithLord
    #2
    Mi van? Még lesz 6 film az SW9 után? :D Jesszus. Nem az a baj, hogy lesz, hanem hogy ebből hármat "az a Rian Johnson rendez" XD, aki letette az asztalra azt a kiváló Last Jedi-t... :D Jujj.
    Ezek ott a Disney-nél tuti direkt trollkodnak... :D
  • NEXUS6
    #1

    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.08.16. 13:56:36