7
 • VolJin
  #7
  Akik védik a bitcoint, azok a jelen világ érték és fogalomválsága miatt teszik azt, a valóságba és a rendszerbe vetett bizalom hiánya miatt. Mert a bankrendszert, és az államot utálni kell, ez meg azoktól független. Ahogy egy kávénak lehet a harmónia nevet adni, amikor az egy harmóniától messze álló energialöket, amikor minden elveszti a valós jelentését, amikor a legkevésbé tudják az emberek a dolgokról, hogy mik is azok valójában, mert a vécéöblítőre azt írják, hogy friss tavaszi gleccser illatú (nincs is illata egy gleccsernek) akkor már elég azt mondani egy matematikai feladat megoldásaira (ez a bitcoin, és a feladat megoldása a bitcoinbányászat), hogy az egy pénz.
 • Tinman #6
  1.900.000 Ft-ot követeltek első körben egy szerencsétlen mikrovállalkozón a múlt héten. Ott voltam, velük együtt szenvedtem végig sok napot és intéztem a kommunikációt a zsaroló férgekkel. Az ügyvez. hölgy kb. 2 napig sírt, 3 gyereke van és rohadtul nem veti fel őket a pénz.

  A kezdetektől fogva arra biztattam őket, hogy ami elveszett az elveszett, ne fizessenek. Szerencsére elég sok dolgot helyre tudtam nekik állítani innen-onnan, így végül átbillent a mérleg nyelve és lófaszt se kaptak azok a kis retkes szarházik!

  Tudod kinek kell lenyomozhatatlan, vagy brutál nehezen lenyomozható ilyen "pénz"? Tudod kinek? Az emberiség mocskának!
 • Tinman #5
  Pontosan.

  Egyfajta réteg védi ezt a fost: Aki maga is bányász, vagy hitt a rózsaszínű unikornisban. Ezek tartják még életben, meg a tróger bűnözők ezt a mocskot.
 • zola2000
  #4
  Látszik hogy semmit sem tudsz róla, nehezen lehetne bitcoinnal alvilági tevékenységet finanszírozni, amikor gyakorlatilag üvegzseb.
  Arra mondjuk jó hogy ami nem illegális, de tiltja a Visa a támogatását (pl WikiLeaks) az is működhessen. Persze volt már bűnöző aki szintén azt gondolta mint te, azok szépen le is buktak, persze van anonim coin is de az nem a bitcoin.

  Az energiazabálás már jogosabb kritika a bitcoinra.
 • ugh
  #3
  Ezt a bitcoin faszsagot ugy tiltanam be mint a szart.
  Aki banyaszik, vagy kereskedik vele lenyomoznam es megtoltenem veluk a bortonoket a picsaba.
  Lenne koztuk egy ket nagy hal is.
  Csak zabalja az energiat es az alvilagnak meg egy eldorado.
  Mondjuk szegeny cia is uj forrast kene keressen a penzmosasra.
 • zola2000
  #2
  "kiválasztott digitális pénz árfolyama stabil legyen, vagyis egy valódi valuta árfolyamához legyen kötve"

  Akkor mégsem érkezhet a fizetés bitcoinban vagy mi van?
 • Tinman #1
  Ez de jó lehet!

  Ma ér 170 ezret, holnap 100 ezret, holnap után 120 ezret, 2 hét múlva meg lehet, hogy 200 ezret. Értelmes bzmg mondhatom ^^