Új-Zélandon bitcoinban is érkezhet a fizetés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik védik a bitcoint, azok a jelen világ érték és fogalomválsága miatt teszik azt, a valóságba és a rendszerbe vetett bizalom hiánya miatt. Mert a bankrendszert, és az államot utálni kell, ez meg azoktól független. Ahogy egy kávénak lehet a harmónia nevet adni, amikor az egy harmóniától messze álló energialöket, amikor minden elveszti a valós jelentését, amikor a legkevésbé tudják az emberek a dolgokról, hogy mik is azok valójában, mert a vécéöblítőre azt írják, hogy friss tavaszi gleccser illatú (nincs is illata egy gleccsernek) akkor már elég azt mondani egy matematikai feladat megoldásaira (ez a bitcoin, és a feladat megoldása a bitcoinbányászat), hogy az egy pénz.
1.900.000 Ft-ot követeltek első körben egy szerencsétlen mikrovállalkozón a múlt héten. Ott voltam, velük együtt szenvedtem végig sok napot és intéztem a kommunikációt a zsaroló férgekkel. Az ügyvez. hölgy kb. 2 napig sírt, 3 gyereke van és rohadtul nem veti fel őket a pénz.
A kezdetektől fogva arra biztattam őket, hogy ami elveszett az elveszett, ne fizessenek. Szerencsére elég sok dolgot helyre tudtam nekik állítani innen-onnan, így végül átbillent a mérleg nyelve és lófaszt se kaptak azok a kis retkes szarházik!
Tudod kinek kell lenyomozhatatlan, vagy brutál nehezen lenyomozható ilyen "pénz"? Tudod kinek? Az emberiség mocskának!
A kezdetektől fogva arra biztattam őket, hogy ami elveszett az elveszett, ne fizessenek. Szerencsére elég sok dolgot helyre tudtam nekik állítani innen-onnan, így végül átbillent a mérleg nyelve és lófaszt se kaptak azok a kis retkes szarházik!
Tudod kinek kell lenyomozhatatlan, vagy brutál nehezen lenyomozható ilyen "pénz"? Tudod kinek? Az emberiség mocskának!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Pontosan.
Egyfajta réteg védi ezt a fost: Aki maga is bányász, vagy hitt a rózsaszínű unikornisban. Ezek tartják még életben, meg a tróger bűnözők ezt a mocskot.
Egyfajta réteg védi ezt a fost: Aki maga is bányász, vagy hitt a rózsaszínű unikornisban. Ezek tartják még életben, meg a tróger bűnözők ezt a mocskot.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Látszik hogy semmit sem tudsz róla, nehezen lehetne bitcoinnal alvilági tevékenységet finanszírozni, amikor gyakorlatilag üvegzseb.
Arra mondjuk jó hogy ami nem illegális, de tiltja a Visa a támogatását (pl WikiLeaks) az is működhessen. Persze volt már bűnöző aki szintén azt gondolta mint te, azok szépen le is buktak, persze van anonim coin is de az nem a bitcoin.
Az energiazabálás már jogosabb kritika a bitcoinra.
Arra mondjuk jó hogy ami nem illegális, de tiltja a Visa a támogatását (pl WikiLeaks) az is működhessen. Persze volt már bűnöző aki szintén azt gondolta mint te, azok szépen le is buktak, persze van anonim coin is de az nem a bitcoin.
Az energiazabálás már jogosabb kritika a bitcoinra.
A
Ezt a bitcoin faszsagot ugy tiltanam be mint a szart.
Aki banyaszik, vagy kereskedik vele lenyomoznam es megtoltenem veluk a bortonoket a picsaba.
Lenne koztuk egy ket nagy hal is.
Csak zabalja az energiat es az alvilagnak meg egy eldorado.
Mondjuk szegeny cia is uj forrast kene keressen a penzmosasra.
Aki banyaszik, vagy kereskedik vele lenyomoznam es megtoltenem veluk a bortonoket a picsaba.
Lenne koztuk egy ket nagy hal is.
Csak zabalja az energiat es az alvilagnak meg egy eldorado.
Mondjuk szegeny cia is uj forrast kene keressen a penzmosasra.
"kiválasztott digitális pénz árfolyama stabil legyen, vagyis egy valódi valuta árfolyamához legyen kötve"
Akkor mégsem érkezhet a fizetés bitcoinban vagy mi van?
Akkor mégsem érkezhet a fizetés bitcoinban vagy mi van?
A