10
 • Zombee
  #10
  De ez nem is egy Halálos iramban epizód, pláne nem autós film, mint anno az első. Ez egy ilyen tipikus egymás idegeire menős haverfilm, ami a sorozat két legjobb karakterére alapoz, meg arra, hogy ellentétes oldalról valók, és nem kedvelik egymást. Nekem tetszett, jól szórakoztam rajta, ez is tele van képtelen marhaságokkal, de a jobb akciófilmek is mind. Aki nekem azt mondja, hogy a Die Hard vagy a Halálos fegyver megtörténhetne, az hazudik.
 • wraithLord
  #9
  Ja, én a tengeralattjárós FF-et már nem néztem meg. Ezt pedig még(?) nem, csak tippeltem a cikk alapján.
  Akkor nem szóltam... :D
 • NEXUS6
  #8
  Bocs, de nálam az előző FF-eknél jött le, pl tengeralattjárós üldözésnél, hogy a készítők meg sem próbálják komolyan venni magukat, cél a minnél nagyobbat mondás, mint az oviban. Emiatt egy szinten még szórakoztatók is voltak. Persze VD jött a családos baromságával, de ez kb védjegyévé vált a sorozatnak, mint Arnie "I'll be back!" mondata.

  Itt meg a két állat ellövi a szokásos poénjait, már rég nem a kocsikról szól az egész, hanem hogy a két főszereplő a karakterükhöz igazított akciójeleneteket nyomasson.
  Nekem pont ez volt a nézhetetlen. Még csak röhögni sem tudtam rajta, szimplán szarnak éreztem.

  De hát ízlések és pofonok.
 • wraithLord
  #7
  Szerintem ezt elég jó lehet érezni. Nem reflektál a saját maga hülyeségeire, amiből rá lehetne jönni arra, hogy van a filmnek önkritikája. Tök komolyan gondolja a 800 %-os magabiztos keménykedést, a sok fizikailag és/vagy logikailag lehetetlen baromságot, amik az utóbbi időben előfordultak a sorozatban, és ezt még a családozós marhasággal is megerősítik.
  Nem zavarja, hogy ez így együtt kiaszottul komikusan hat, szinte önmaga paródiája...

  Az FF széria az utóbbi években látványosnak látványos, meg nagyon menő, csak éppen egy jó nagy baromság, amit hajlamos elfelejteni magáról.

  (Ezért szeretem az olyan szuperhősös filmeket is, amik nem gondolják halálkomolyan magukat, mert így legalább tudom őket élvezni. (pl. Iron Man 1, Guardians of the Galaxy, Thor 3, Ant Man 2, esetleg Deadpool, bár az azért már átcsúszik az aberráltságba :D...) Nem szeretem a komolytalan köntösbe öltöztetett komolykodást... legalábbis az esetek többségében. )
 • Macropus Rufus
  #6
  "Halálos iramban filmek ugyanis túl komolyan vették magukat és ezzel sokszor nevetségessé tették magukat a készítők"
  ezt nem ártott volna kifejteni, mert ez így semmi.
  Ettől függetlenül nem lehet rossz film ez sem, csak nem értem, hogy miért úgy írsz a filmről, hogy közben egy másikat megpróbálsz lehúzni.

  Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2019.08.06. 10:35:05
 • Zoliz
  #5
  Kivénhedt és nem tartja karban a zizmait. Ellányosodik a Diesel.
 • csicso82
  #4
  Nem mindegy? Van benne verekedés, robbanás, száguldás, repülés, izmok, tenger, sziget.
 • csicso82
  #3
  Vin Diesel egy kicsit megfáradt, nem is baj, hogy nincs itt, meg a "kiscsalád"
 • TokraFan
  #2
  "Egy vírus, mely szó szerint cseppfolyóssá teszi az embereket belülről rossz kezekbe kerülhet, így egy MI-6 ügynök magába fecskendezi....A helyzetet bonyolítja, hogy a két férfi továbbra sem kedveli egymást, a vírus pedig Shaw húgában van."

  WTF?? Mit is szeretnél itt nekünk elmesélni bogaram??

 • Ender Wiggin
  #1
  "a túlnépesedés miatt aggódva szeretné kiirtani az emberiség jelentős részét"
  Dan Brown Inferno?