4
  • wraithLord
    #4
    Elég sokszor fordul elő, hogy praktikai okokból nem egyezik a karakter kora a színész korával.
    Nem láttam a filmet, de gondolom itt Statham kapott fiatalabb karaktert, és a csaj egy picit idősebbet, mint ők maguk a valóságban... amit pl. maga a színész külső adottságai tehetnek lehetővé (nem annyinak néz ki, amennyi, vagy sminkkel könnyű korrigálni a korkülönbséget, mert megfelelőek hozzá az adottságai).

    Másrészt végül is a színészet lényege a különböző karakterek eljátszása, más karakterekkel való azonosulás... bizonyos kereteken belül lehet ez más korú karakter is.

    Kis gúglizás után: Statham karaktere, Shaw 6-7 évvel fiatalabb Stathamnél (50 helyett 43)... Vanessa Kirby meg mondjuk a nálánál 7 évvel idősebb húgot játssza (31 helyett 38), tehát a karakterek között van 5 év korkülönbség. Volt idejük együtt felnőni. Na mindegy, túl van magyarázva... :D
  • zetortraktor
    #3
    (Egyébként már az nagyon beszédes, hogy egyrészt tudod, hogy van női főszereplő, hogy tudod ki az, az meg pláne, hogy hány éves. Vagy csak olvastál valamit a neten és kreatívan beírtad ide.)

    Á, mivel a Google a barátom, rögtön ki is dobta, hogy melyik tegnapi cikkel villogsz - ez azért valahol ciki, nem? Elolvastad, homlokra csaptál, és úgy érezted, hogy meg kell osztanod.
  • zetortraktor
    #2
    Ó, ez most ciki lesz, de felnyitom a szemed: szerintem te kevered a színészek és a karakterek életkorát. Vagy csak nem láttál még olyan filmet, amiben egy 35 éves 37 éves karaktert játszik. Vagy 3 évvel idősebbet! Vagy 5 évvel fiatalabbat! Vagy... és nem kell sokáig folytatnod a két oldalról, míg össze nem hozol egy pár éves különbséget. Szimpla matek.

    Jézusom, csak kezdőkkel ne verjen meg az isten...!
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.08.02. 10:38:37
  • Ender Wiggin #1
    arra már nem futotta, hogy ésszel castingoljanak... az 50 éves statham meg a 20 évvel fiatalabb csaj a történet szerint együtt volt gyerek...