35
  • Tetsuo
    #35
    Nézd, legalább klikkelj a belinkelt cikkekre és abból hamar rájöhetsz, hogy sületlenséget beszélsz, illetve szokásodhoz híven, galíciai fortélyként alaptalanul vádolsz és személyeskedve "érvelsz".

    Ostoros: Miben nincs igazam? Nagyon durva dolgok történnek manapság Németországban.
    Persze nem csak ott. Norvégiában a családoktól azért veszik el a gyerekeket, mert buzgó keresztények vagy konzervatívok stb. Európának kb. annyi, köszönhetően azoknak, akik kinyitották a kapukat és tolják a Willkommenskulturt.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2019.08.05. 22:14:56
  • ostoros
    #34
    Szívesen, padavan! :P
  • ostoros
    #32
    Ne is folytasd, mert nincs igazad. Tetsuo-nak sem, az igazság a kettő között van, de ő legalább vette a fáradtságot, hogy valami adatszerűséget benyújtson. Szóval ezt kört most ő nyerte.
  • Tetsuo
    #30
    Jah, hát ott még az AfD is cionista; hazánkban legalább a Mi Hazánk nem az.
    Nem maga a nacionalista szó tiltott, hanem a nacionalista megnyilvánulások, illetve a hazafias szellemiség.
    Németországban csak újmigránsok és zsidók hirdethetik nyíltan nacionalizmusukat, németek nem. Amikor az ember olyat olvas a (nem)német sajtóban, hogy szélsőjobbos, meg gyűlöletbeszéd, az az egyszerű, nemzeti érzelmű, keresztény ember kiáltásának megbélyegzése, amivel kivonható a forgalomból.

    A németek véleménye
    "Ez a fősodorba nem illő dolgokat, véleményeket kirekesztő, lenéző, így ellehetetlenítő véleménydiktatúra sok tekintetben érvényes Goethére, Thomas Mannra vagy a történelmi és népi hagyományokra is."
    "Tabunak számít azonban beszélni a német patriotizmusról."
    "A németek mind jobban tartanak attól, hogy a hazafiság melletti kiállás miatt szélsőjobboldalinak bélyegzik őket."

    Több katonát kirúgtak, mint amit bevallottak.
    A lap szerint a katonai kémelhárítás, amely feladata a katonaságon belüli szélsőséges figurák felderítése, alacsonyabb számot kommunikált a külvilág és a parlament elé, mint a valóság.

    Bíróságon a "német" hadsereg
    És ehhez egy "vad vérnyúl" nevű hozzászóló:
    'Most vonatkoztassunk el a hazafiságtól. Mi derül ki a hírből, miért rúgták ki?
    "Szélsőjobboldali nézeteket vall."
    Más szavakkal: nem csinált semmit. Nem bántott senkit, nem sértett semmilyen törvényt, semmiféle néven nevezhető szabályt meg nem szegett. Egyszerűen a politikai véleményéért szankcionálták: gondolatbűnt követett el.
    …Megérkeztünk az ötvenes évekbe.'
    (A technológia segítségével inkább 1984-be.)

    Kérdőjelek a Lübcke-gyilkosság körül - Egy konkrét ügy módszertana.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2019.08.05. 01:03:43
  • Tetsuo
    #28
    Nem tudom. Csak a Mi Hazánknak lehet némi kötődése a kuruchoz. Nem lenne rossz, ha végre egy kormánypárt magyar kottából játszana... legalább 1945 óta nem volt ilyen, ugye.
    Csak nem a Jobbikra gondoltál másodikként? Az durva vicc lenne. (Annak az áruló Vona elvette a lelkét és összezuhant.)
    Én nem hiszek a pártrendszerben és a demokráciában sem, szóval véleményem szerint majdnem teljesen mindegy, melyik pártnak mi az ideológiai háttere (A Mi Hazánkké az igazság.), az csupán egy indikátor.
  • Tetsuo
    #25
    Én tudok olyan esetről, hogy Bajorországban like-ok miatt mentek ki lakásra és felforgatták azt egyéb bizonyítékokért, csak ez így nincs benne az újságokban. A like-okat is alapból figyelik már egy ideje a német hatóságok, a hazafiakra pedig kb. vadásznak arrafelé.
    Nem tudom, milyen pártokról beszélsz. A helyedben hanyagolnám a belpolt, mert nem ide tartozik, másrészt nem értesz ahhoz sem.
    A kuruc.info pedig egész korrekt hírportál, talán hazánkban a legkorrektebb, a publicisztika sem szégyenkezhet. Például itt ez az obejktív cikk, tele hivatkozással, adatokkal, cáfolni nem igen lehet, csak nácikártyával, az ugye mindent üt.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2019.08.04. 21:13:17
  • Tetsuo
    #23
    Melyik része? Hogy az osztrákok is boldogok voltak az Anschluss miatt? (Még a Szudétavidék is repesett!)
    Vagy hogy like-ért letartóztatnak Merkelisztánban? Pedig így van, még a kuruc.info is írt róla, ők pedig nem beszélnek mellé.
  • Tetsuo
    #21
    Mondjuk a németek (és az osztrákok, őket mindig kihagyják) akkor biztos boldogabbak voltak, legalábbis addig, amíg a világ össze nem fogott ellenük.

    Ilyen profi és szigorú cenzúra talán a 3. birodalomban sem volt, hiszen a közemberek kommunikációja nem volt így megfigyelve.

    Németországban ma már like-okért letartóztatás és büntetés jár amellett, hogy az összes informatikai eszközt évekre lefoglalja a "hatóság", amiben adathordozó lehet. A megszégyenítés és így a munkahely elvesztése alap... Ott már a nacionalizmus is tiltott, ez pedig semmi jót nem jelent: Egy totalitárius világrend kiépítése folyik, hasonlóan Hitler agymenéséhez, de most nem a németek a kiválasztottak. A világrend természetesen globális.
  • ostoros
    #20
    A Reich az azonos a mai Németországgal?
  • defiant9
    #19
    "Mert a MAI egyesült Németországra igaz lehet az állítás."
    Konkrétan mi? Az hogy "Aki leírja, hogy eritreai volt, már letartóztatják gyűlöletbeszéd miatt."?

    Én azt látom hogy a ZDF megmutatta az esetet. Illetve azt is látom hogy nálunk a közmédia ami a totális cenzúra/kontroll alatt áll a 'nemzeti kormány' által, semmi kritikus hang, csak a sikerpropaganda, migráncsozás, sorsozás. Korrupció az egy deka sincs, max. a 4-es metró kapcsán, mert az még szociké. Na ilyen Németországban nem lenne, persze a korrupció is töredéke a miénknek meg úgy általában az autokrata/diktátor alapú rendszereknek (Putyin, Erdogan, Orbán), ennek persze szerteágazó okai vannak, de nem elhanyagolgató a fejétől bűzlik a hal komponens.
  • ostoros
    #18
    A Reich az azonos a mai Németországgal? Mert a MAI egyesült Németországra igaz lehet az állítás.
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.08.02. 20:58:00
  • defiant9
    #17
    "Németország jelenleg a legerősebb cenzúráját éli meg."
    Ez nyilván hülyeség, a führer idején a nemzeti árja ideológiával nyíltan szembe helyezkedni nem nagyon mert senki gestapo árnyékában.
    Egyébként az eirtreai férfiről meg beszámoltak a közmédiában is:
    Ein 40-jähriger Mann aus Eritrea hat im Frankfurter Hauptbahnhof unvermittelt einen achtjährigen Jungen und dessen Mutter vor einen einfahrenden ICE gestoßen.
    Úgyhogy az állításaid: "Aki leírja, hogy eritreai volt, már letartóztatják gyűlöletbeszéd miatt.","Németország jelenleg a legerősebb cenzúráját éli meg."
    ismét csak hibásak. Ismét csak azt látjuk hogy alternatív valóságot építsz és mindent ehhez próbálsz meg torzítani. Amikor szembesítenek ezzel akkor meg füled farkad behúzva elsunnyogsz.
  • Tetsuo
    #16
    Sokszor azokat sem, de jól teszik. Viszont a világháború elvesztése utáni fejlemények kapcsán náluk is tombol a globális maffia által erőltetett haladár ideológia, minek okán hagyományaikat, kultúrájuk értékeit (ők is) teljesen felszámolják.
  • VolJin
    #15
    Ez nem igaz.
    Mecset is van Japánban.
    Bár zárt társadalom, és csak a fehéreket fogadják szívesen idegenként...
  • cateran
    #14
    Baromsag...

    https://factcheck.afp.com/no-muslims-are-not-banned-poland-and-japan

    https://www.realestate-tokyo.com/living-in-tokyo/education/islamic-schools-tokyo/

    De batran keress ra pl "islamic schools tokyo" vagy "mosque japan"...lesz nagy meglepi...
  • Tetsuo
    #12
  • Tetsuo
    #11
    Dehogy hazudok. Egy németnek nem mindegy, hogy mit idéz egy újságcikkből. Ha pedig ráhúzzák a "gyűlöletbeszéd" gumiszabályt, kommandó megy ki felforgatni a házát, bilincsbe verik stb. Sok német like-ok miatt kerül letartóztatásba, veszíti el munkáját stb.
    A titkosszolgálat előbb megfigyeli azt, akinek házán német zászló lobog, mint aki a wahabbita dzsiháddal szimpatizál.
    Németország jelenleg a legerősebb cenzúráját éli meg.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2019.08.01. 11:30:49
  • csigafi #9
    Magyarországon eddig csak rendőségi űgyek voltak a facebookos trollkodásból. Többnyire ostoba zaklatókat jelentett fel a faceboook akiket folyamatosan valaki/k jelentet a facen. Na ennyit a szólás szabadságról és a magánéletről. Persze ez nem csak a facebookon történhet meg ha nem bármely oldalon ahol a vélemény nyilvánítás szabad akár még itt is. Mondjuk én azokat az oldalakat kerülőm ahol csak facebook fiók tagoknak lehet hozzászólni. Én is ismerek egy fiatal nőt akit kitiltottak többszőr is a facebookról de ő celeb, meg politikus ellenes firkálmányokat tett kőzzé most sem állt le vele csak nem facen teszi ha nem egy orosz oldalon. Bár szerintem neki valami elme gondjai is lehetnek. 5 percig normálisan lehet vele beszélgetni aztán meg olyan mint aki bekattant minden hozzá intézet mondatott sérelemként ír vissza. Elmesél egy viccet nevet rajta aztán meg mindenkit szid aki evet a viccen. Érdekes egy ember.
  • monk00
    #8
    Érdekes, hogy azt hiszitek hogy ami erre az emberre érvényes az miránk fehérekre már nem az. Az a legnagyobb probléma magyarországon hogy összetévesztik a szabad véleménynyilvánítást a gyűlöletbeszéddel. Ami azért nem ugyanaz a kettő. Bevezethetnék ezt magyarországon is. Sőt. az egész világon. Ugyanis a gyűlöletbeszéd bárkit érinthet, magánszemélyeket vagy egész embercsoportot is. Ha egy szlovák vagy román állandóan gyűlölködik a magyarok ellen akkor igenis legyen büntethető. Ok, neki ez a véleménye, és nem bírja magában tartani, így állandóan ezt szajkózza mindenhol. Ez rendben van. De akkor vállaljon érte felelősséget. Akár a börtönt is. Mert ha egy magyar elkövet valamit az nem azt jelenti hogy minden magyar ugyanazt a bűnt követi el. És ez fordítva is igaz. Mikor egy magyar szidja a zsidókat vagy a romákat, és egy kalap alá vesz mindenkit, akkor az is legyen büntethető. Egyébként ez igaz az arabokra is. Azért mert ez az ember ilyeneket posztol, azért nem kell azonnal minden arabot kiutasítani. Egy egész népcsoport nem vállalhat felelősséget egyes bűnözők miatt. Furcsa is lenne, ha a szomszédom meglopna valakit, azért nekem is felelnem kéne.

    Ez jó lenne ha megváltozna, mert jelenleg a gyűlölet sokkal nagyobb mint az értelem. És amíg ez így marad addig nem leszünk igazi keresztények...
    Utoljára szerkesztette: monk00, 2019.08.01. 05:00:14
  • Akva
    #7
    "Az illető fiókja Nyugat- és franciaellenes, valamint összeesküvést sugalló volt."

    és az ítélet IS bizonyítja az összeesküvést. Ugye nem Marokkó szállta meg Franciaországot. Egyébként valami forradalom alkalmából mintha kikiáltották volna a franciák a szólásszabadságot.
  • Tetsuo
    #6
    Persze. Aki leírja, hogy eritreai volt, már letartóztatják gyűlöletbeszéd miatt.
    A felébredt németek többsége börtönben ül, míg a potenciális gyilkosok kint mászkálnak közöttük nagyobb szabadsággal, mint a fehér európai.
  • duke
    #5
    Ugyse fogjak tudni kiutasitani. Nem volt meg olyan, hogy aki egyszer betette a labat Europaba, azt sikerult volna eltavolitani. Soros civil szervezetei majd koromszakadtaig fogjak vedeni, a jogait.
  • nlght
    #4
    A nem szabályozott vándorlással van bajom. Csak Németországban vagy Franciaországban hány családot nyomorított meg erőszakos bűncselekmény emiatt az utóbbi pár évben? A background check hány áldozatot mentett volna meg? Alapból csak DNS és fingerprint mintavétel után engedném a másképp civilizáltak beengedését.

    Nézzük meg a japánokat, nem szaroznak, úgy tudom hogy senkit nem engednek be az országba, aki muszlim vallású, kivétel ha diplomata útlevele van. Valahogy nem bíznak egy olyan vallásban ami dzsihád mentalitást és pedofíliát hirdet.
  • Kryon
    #3
    Nem vagyok migránsellenes, köztük is ugyanúgy vannak jó és rossz emberek egyaránt, de az utóbbiakat, akik ellenségesen viselkednek és nem akarnak beilleszkedni ki kellene utasítani.
  • nlght
    #2
    Jah kezd felébredni a mesevilágban felnőtt, nyugati generáció is. Most pl. a svájciak és németek kaptak a fejükhöz a vonat elé lökdöső eritreai miatt.
  • Kryon
    #1
    Helyes.