8
 • duke
  #8
  "Te melyik fakenews oldalon szerzed az informacioidat Amerikarol???"


  Hat sok helyrol, szeleskoruen tajekozodom

  De amerikaban tenyleg nem ritkasag, hogy a szakkozep iskolaban tanulnak meg irni olvasni a gyerekek. Az amerikai kosarlabda, es rogbi egyetemeken meg, szo szerint analfabetak is kapnak diplomat.

  Utoljára szerkesztette: duke, 2019.08.03. 16:01:14
 • Sequoyah
  #7
  Te melyik fakenews oldalon szerzed az informacioidat Amerikarol???

  Mi az hogy nincs allami oktatas? Hogy a fenebe ne lenne... Nem hogy van allami oktatas, de jobb allamokban kategoriakkal jobb az allami iskola a Magyarorszagi iskolaknal...
  Az en fiam hamarosan kezd az egyik ilyen iskolaban, szinten Mo-rol kikoltozott kollegaim pedig mar evek ota ide jaratjak a gyereket, es eszukbe nem jutna Magyarorszagra visszairatni a gyereket...


  Az allami egeszsegugy sem ismeretlen, bar ott mar jo kerdes hogy az Amerikai vadkapitalista, vagy a Magyar 100% kommunista rendszer a jobb... Ha van munkad, akkor sokkal jobb ellatast kapsz egy Amerikai korhazban. Ha nincs munkad, akkor nyilvan a kommunista rendszer jobb...
 • duke
  #6
  Amerika mas vilag, teljesen maskepp mukodik. Ott allami egeszsegugy sincs, es lenyegeben allami oktatas sincs. Az allami oktatas naluk annyi, hogy beterelik a negereket az iskola epuletebe, hogy ott lojek halomra egymast, ne utcakon, mert annak rossz a piarja.
  Szoval alapvetoen mas az allami szerep, mint nalunk.
  Utoljára szerkesztette: duke, 2019.08.02. 13:51:17
 • gaszton421
  #5
  Van azért ott is rengeteg, de a lényeges különbség hogy ki finanszírozza, elhanyagolható számban készülnek 100% állami pénzből.
 • duke
  #4
  Valoban amerikaban tenyleg nincs egyetlen stadion sem. 100 szazalekosan stadion mentes az orszag.
  Utoljára szerkesztette: duke, 2019.07.30. 17:52:45
 • Omega
  #3
  Az amerikaiak már régebben is fejlesztettek ilyen karokat, arra kíváncsi lennék, hogy ez miben jobb azoknál, mert ez a cikkből nem derül ki. Amennyire leszűrtem, a gondolatokkal való irányításnál az a probléma, hogy erős koncentrációt igényel az irányítás, mert nem úgy működnek az ilyen megoldások, hogy rácsatlakoznak az agy kimenetire mint a mátrixban, hanem csak megmérik a neuronok aktivitását az agy bizonyos területein, ez kb. azt jelenti, hogy durván lecsökken adatfolyam felbontása (mintha hd képből csinálnának 320*240-eset) és természetellenes módon kell használni az agyát a viselőnek, vagyis meg kell tanulnia a megfelelő agyi aktivitás előállítását a megfelelő mozdualt kiváltásához, ami azért messze van a Luke Skywalker féle robotkartól, ami még fénykardozásra is alkalmas volt. Persze ez is fantasztikus eredmény, de érdekelne, hogy azóta milyen fejlődés történt.
  Utoljára szerkesztette: Omega, 2019.07.30. 14:44:48
 • dzsagon
  #2
  bámulatos hol tart már a tudomány
 • Quintus
  #1
  Ugye milyen ostobák és felelőtlenek ezek az amerikaiak? Ahelyett, hogy stadion építéssel foglalkoznának, mint mi magyarok!