EU - a vonatokon, buszokon és hajókon utazókat is ellenőriznék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Például gyanús lehet, ha valaki a Közel-Keletről indul és készpénzzel fizet."
Mikor lett elfogadott az eloitelet? Igazan szolhattak volna rola, hogy mar nem kell visszafogni magunkat.
Mikor lett elfogadott az eloitelet? Igazan szolhattak volna rola, hogy mar nem kell visszafogni magunkat.
Maga a terrorizmus csak a jéghegy csúcsa.
Nem tudom láttál-e már olyat, hogy ülnek a madarak a faágakon. Az egyik madár, kiszemeli magának a másikat. Odarepül a másik mellé, és lépésről, lépésre fokozatosan közelít, addig, amíg a másik kénytelen vagy odébb szállni, vagy odacsípni a provokátornak. Nem tudom mi a szakkifejezés a viselkedésre, de varjaknál figyelhető meg legkönnyebben.
Ugyanez megy a no go zónáknak nevezett helyeken. Az egyik csoport kiszorítja a másikat, amíg kénytelen elköltözni, vagy visszavágni (ami után persze jön a börtön a cúnya rasszistának, vagyis az eredmény ugyanaz).
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.07.19. 19:58:35
Nem tudom láttál-e már olyat, hogy ülnek a madarak a faágakon. Az egyik madár, kiszemeli magának a másikat. Odarepül a másik mellé, és lépésről, lépésre fokozatosan közelít, addig, amíg a másik kénytelen vagy odébb szállni, vagy odacsípni a provokátornak. Nem tudom mi a szakkifejezés a viselkedésre, de varjaknál figyelhető meg legkönnyebben.
Ugyanez megy a no go zónáknak nevezett helyeken. Az egyik csoport kiszorítja a másikat, amíg kénytelen elköltözni, vagy visszavágni (ami után persze jön a börtön a cúnya rasszistának, vagyis az eredmény ugyanaz).
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.07.19. 19:58:35
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Az első sorban ordítottál volna a tüntetésen, hogy miért nem engedik felszállni őket, csak azért mert nem európaiak, hiszen ez diszkrimináció!!!!!
P. S.:
Nagyon helyes volt, hogy kicsit beszaratta O. V. a németeket, hogy ráengedi őket, ha nem tesznek valamit. És voila, Merkel egyből letárgyalta a dolgokat a törökökkel.
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.07.19. 19:45:18
P. S.:
Nagyon helyes volt, hogy kicsit beszaratta O. V. a németeket, hogy ráengedi őket, ha nem tesznek valamit. És voila, Merkel egyből letárgyalta a dolgokat a törökökkel.
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.07.19. 19:45:18
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
A terrorizmus célja a félelemkeltés. Nem bivalybasznád alsón fognak robbantani, az nem érdekel senkit, hanem a sokak által látogatott, nagyforgalmú helyeken. A kiscelli múzeum nem túl veszélyeztetett, ha egy gázrobbanásban megsemmisülne egy minuszos hír lenne a BBC-n, míg a Louvre kiemelt célpont.
Kiváncsian várom. A 80 éves betonkorlát maradékkal ellátott vasuti megállóban ahol egy esőbeálló sincs ott hogyan valositják meg. A pusztai és erdei buszmegállókról meg ne is beszéljünk.
"Azért egy Ferihegy szintű biztonsági ellenőrzést mondjuk a Nyugatiban el nem tudnék képzelni. Vagy mondjuk a Rákosrendezőn. Vagy bármelyik állomáson."
Én speciel vonatoztam már néhány országban, és egyáltalán nem általános, ami nálunk van. Pl. Spanyolországban a madridi több száz halálos áldozatot követelő merénylet nagy változást hozott. Amkor a Madridtól fél órára lévő Toledoba mentem vonattal, ugyanolyan bombaellenőrzés volt, mint a reptereken. Vagy Kínában amig felszállsz a Peking - Xian járatra öt ellenőrzöponton kell átmenned. Eleve az állomásra be sem léphetsz az irataid bemutatása nélkül, majd egy szárnynál ismét, ezután jön egy csomagátvizsgálás, és a vagonokba beszálláskor is ellenőriznek ismét. És mondhatod, hogy ezt te végig nem csinálnád, de flottul megy az egész, a vonat pedig 300 km/h felett hasít, 5 óra alatt letudva az ezer kilométeres távot. (Van közben megálló.)
Én speciel vonatoztam már néhány országban, és egyáltalán nem általános, ami nálunk van. Pl. Spanyolországban a madridi több száz halálos áldozatot követelő merénylet nagy változást hozott. Amkor a Madridtól fél órára lévő Toledoba mentem vonattal, ugyanolyan bombaellenőrzés volt, mint a reptereken. Vagy Kínában amig felszállsz a Peking - Xian járatra öt ellenőrzöponton kell átmenned. Eleve az állomásra be sem léphetsz az irataid bemutatása nélkül, majd egy szárnynál ismét, ezután jön egy csomagátvizsgálás, és a vagonokba beszálláskor is ellenőriznek ismét. És mondhatod, hogy ezt te végig nem csinálnád, de flottul megy az egész, a vonat pedig 300 km/h felett hasít, 5 óra alatt letudva az ezer kilométeres távot. (Van közben megálló.)
Szerintem nem a helyi érdekeltségű közlekedési cégek eszközein lenne bevezetve ez a rendszer, hanem a nemzetközi viszonylatban közlekedőkön. Vagyis egy Zalaegerszeg-Tatabánya-Debrecen irányokon nem; de egy Bukarest-Budapest-Pozsony viszonylatban közlekedőn már igen. És azért az ilyen országhatárokon át közlekedő cégeknél nincs is olyan sok utas, hogy ne lehetne ezt megoldani - illetve nincs is nagyon más, közbenső állomás, ahol felszállhatnának rá (országonként csak 1-2).
A legjobb a buszok lenne. Mondjuk a pesti 7-es. :-D
Nem realis, max. az orszaghatarokon ellenorizhetnek, de schengenen belul olyan pont nincs hivatalosan. A kulso hatarokat atlepo jaratokon meg amugy is kellene. (legyen az busz vagy hajo)
ps: Zsenialis otlet: Ki kellene berelni egy kontenerszallitot, atalakitani szukseg szemelyhajonak es elkezdeni afrikaiakat szallitani vele nemet meg franciaorszagba. Mondjuk koronkent 1 milliot... Aztan megvarni mit lepnek erre a kormanyok, meg a helyi lakossag es ki nyer a vegen.
Nem realis, max. az orszaghatarokon ellenorizhetnek, de schengenen belul olyan pont nincs hivatalosan. A kulso hatarokat atlepo jaratokon meg amugy is kellene. (legyen az busz vagy hajo)
ps: Zsenialis otlet: Ki kellene berelni egy kontenerszallitot, atalakitani szukseg szemelyhajonak es elkezdeni afrikaiakat szallitani vele nemet meg franciaorszagba. Mondjuk koronkent 1 milliot... Aztan megvarni mit lepnek erre a kormanyok, meg a helyi lakossag es ki nyer a vegen.
sztem a döntéshozók nem sok vonaton ültek még. Azért egy Ferihegy szintű biztonsági ellenőrzést mondjuk a Nyugatiban el nem tudnék képzelni. Vagy mondjuk a Rákosrendezőn. Vagy bármelyik állomáson.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
"Az EU aktív közreműködésével tömegével fuvarozzák a papír nélküli migriket"
Az EU nem vonatoztat senkit, max. a tagállam, többek közt a magyar is:

Az EU nem vonatoztat senkit, max. a tagállam, többek közt a magyar is:

Volt már ilyen.
https://moly.hu/konyvek/bohumil-hrabal-szigoruan-ellenorzott-vonatok
A kör lassan bezárul.
https://moly.hu/konyvek/bohumil-hrabal-szigoruan-ellenorzott-vonatok
A kör lassan bezárul.
És aztán minek? Az EU aktív közreműködésével tömegével fuvarozzák a papír nélküli migriket a Földközi-tengeren 24/7. Ilyen látszat intézkedésekre akarnak most eltapsolni euró milliárdokat?