3
  • ostoros
    #3
    Az MI majd megmondja, hogy a Necrokrácia a legtökéletesebb rendszer, mert az stabil. Igen, a halottak uralma. :)
  • vilinger
    #2
    Olyat mikor fog már tanulni a mesterséges intelligencia, hogy melyik a legmegfelelőbb politikai rendszer egy ország és az összes ország együttes működéséhez?
    Na és olyat, hogy hogyan lehet a legjobban felosztani a természeti javakat, hogyan bánjunk a természettel, stb...??
    Kiváncsi lennék. De nagyon.
  • Macropus Rufus
    #1
    "Ezáltal az idősotthonok, a szállodák és a különböző más létesítményekben az üzemeltetők pontosan tájékoztatást kaphatnak arról, hogy melyik gépek működnek éppen és melyek szabadok. Az is kiderül, hogy melyik berendezés szűrőjét kell tisztítani vagy melyik használ az átlagosnál több mosóport vagy öblítőszert. A Miele 7000 sorozatú sütőkben pedig már kamerák vannak, amelyek a készülő élelmiszer képét az okostelefon vagy a táblagép képernyőjére továbbítják. Egyetlen kattintással ellenőrizhető a menü pillanatnyi állapota."
    ezt pár éve egy közönséges program elvégezte. Azóta annyit hülyült a világ, hogy már MI kell az elvégzéséhez? De most komolya: ebbe a folyamatban, hol van az MI? :o

    "A tulajdonosok megmondhatják majd a konyhai berendezéseiknek, hogy egy bizonyos ételt készítenének, de nem csirke-, hanem sertéshúsból. Az asszisztens megfelelő receptet fog keresni, figyelembe veszi a rendelkezésre álló élelmiszerkészleteket és a kellő hőmérsékletre állítja be a sütőt. "
    álmodnak ezek rendes. Gondolom akkor a kell egy ellátó rendszer is, ami az alapanyagokat a sütőbe prezentálja. Sőt valami olyan is kell, ami előkészíti azt amit enni akarok. Erről nem szól a cikk. Mondjuk egy Bécsi szelet esetében, klofolás/panír kombo, a panír előkészítése, stb... Ezeket ki és mikor? Ha meg embernek kell, akkor már a sütőbe is beteheti sztem. Am. is az egész processz utolsó lépése a sütés. Amit viszont kamerával nézhetek. :)
    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2019.07.17. 10:09:46